94

Радио Замунда

преди 12 години

Нзвънредно съобщение!правителството на Египт взело решение да прави ски - писти, щото в Авсрия имало такива! При проведената кспертиза обаче са оказало, че сняг в Египт няма, затова цар Ре - дванайсти разпоредил да се постелят бананови кори!

93

до 115

преди 12 години

Кой нормален човек ще е на Сейшелите и ще влиза в интернет. Ти си по-скоро на дришнелите.

92

Махмурлук

преди 12 години

Изглежда съботният махмурлук е страшно нещо. Щом министъра по време на запоя в петък вечер услужливо е "забравил", че приемането на този закон си беше чиста проба парламентарен и партиен монолог. Наздраве на всички "истерици", които си отстояват позициите дори с протести, и да са живи и здрави !

91

Анонимен

преди 12 години

нерде Ямбул, нерде Стамбул ...кво общо има с еко скалдала ? то не, че има нещо общо и с културата...

90

български турчин

преди 12 години

Вежди, добър скулптор си, ама - дотам.

89

до 79

преди 12 години

putio ще викаш на баща си, че те е родил такъв !*** и *** на една мъжка *** си ти ! лично мнение

88

абе, днескашните,

преди 12 години

ши-бам е българска народна дума, произлиза от шибушка (тънка жилава даскалска пръчица за наливане на ъкъл у празните ученически тикви), ако не вярвате, прочетете Хайтов, бе, алитерати безграмотни.Защо се престаравате и тургате посред думата звездички вместо буквите им. В българския език буква с формата на звездичка няма, такива букви ги има само у фатмашките бърлоги на Позитано. И това ми било медия вашто. срамота!

87

До 114

преди 12 години

Също като теб си мислеха и *** по Черноморието.После построиха де що можаха и сега се чудят къде са чужденците да им напълнят гушите.Само ,че ония бетон си имат и при тях предостатъчнои сега цацаджиите не могат да си плащат кредитите

86

Анонимен

преди 12 години

Всички тия протести и анти протести са един цирк организиран от чиновниците. Погледнете колко парички са усвоили НПО-тата членуващи в коалиция Да остане природа. Ако не бяха дупе и *** с чиновниците, щяха ли да получат и един лев? Колкото повече протести има, толко повече ще даде Цеко. Ако им пукаше за природата, щяха ли да организират панаир с учстието на 4500 човека на територията на ЗАЩИТЕНА МЕСТНОСТ Батлъбоаз(Беглика фест)? И всичко това с разрешението на Нона Караджова и министър Найденов.

85

Мутрак та дрънка...

преди 12 години

Как само лижеше г*за на Илия Павлов на времето.....

84

Цвъки Цвъкев от ВИф

преди 12 години

На Сейшелите съм от четвъртък и се кефя на простотиите ви!!!

83

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно е прав. Реакцията на протестиращите е откровена истерия. 40 % от територията на България е гори. Имат ли си изобщо представа за колко бетон иде реч, че да се бетонира това. За да се бетонират дори 4% от страната, а не 40 ще трябва да се построят поне 5-6 града големи колкото София горе в планината. Абсурд!

82

156115165156

преди 12 години

Този *** турчин алкохолик ще ни каже ,че сме кресльовци. Какъв диалог може да има с такъв *** и правителство от наглеци и ***? Да си изтеглят тъпите лобистки закони и въобще да напускат България мам... им долна крадлива разсипаха страната

81

преместих си го

преди 12 години

*** от ДС ползван от БКП за терор над народа също като Ахмет Доган и *** Костов.

80

Анонимен

преди 12 години

Интересно-Министърът на културата прави разбор на закон за горите,пожарникарят разбира от всичко-от магистрали до сърдечни операции,ВИФ -специалиста знае за правото и МВР повече от всеки,еколожка на 28г пък е шеф на борда на АЕЦ-а и т.н. и т.н..Сега ясно ли ви е защо сме на това дередже или да продължа

79

aha

преди 12 години

Знаете ли всички ревете от правителството на Борисов,да ще го звалите ама следващото което дойде ще ви разкатае фамилиите,все ви е виновен Борисов а не се погледнете че вие все искате по малко да работите а повече да вземате нямаго това вече иска се работа и пак работа а не реване.Сякаш Борисов ви е виновен че тия който взеха милиони кредити и направиха фирми и сега фалираха,какво да направи да им ги опрости ли че те са некадърни да си управляват фирмите.Който и да дойде няма да се оправим......

78

!!!

преди 12 години

Мерси на майката на ушевия, дето трие с нажълтени *** мненията на хората, мерси на сестра му, мерси на тейко му и на учинайка му, мерси на всички просмукани до козирката министри-климактеристи. Божидарчо българопаметливия нарече българите ши*ан народ, това двупръсточело каменарче ги нарича неблагодарници, футболиста с омазаните в мас бутонки ги нарече лош материал... И на баща ти ушевия, и на баща ти му мерси... :))))))))))

77

един

преди 12 години

Да спре да ръси тъпотии и да ходи да *** камъните!

76

Анонимен

преди 12 години

Еб .а жена хваща хорото!Еб.н мъж гората! Е онзи с 800 дни поизсече ама следващия с 800 иска да сме му на близко за още 800 да ни е.е!Ирония е ама запазената ни гора прави уникална България ,а не писта с блок до нея!

75

BOTEV

преди 12 години

za kakvo mersi 4e naroda njama pari za hljab vsi4ki partiiiiiiiiii sa aidyciiiiiiiiiiiiiii i obirat naroda