215

Анонимен

преди 12 години

Ако имаш 20 000 лева и не ги похарчиш да си купиш нещо голямо, скоро си ги похарчил без да си си купил нищо.Ей така е и с бюджетните париТака, че голям малък залък, по -добре с белене от колкото с двама трима мафиоти милиардери

214

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Този Кириенко има органична омраза към България... - сега ще се пръсне от яд, че не му мина номерът с ръждивия самовар... - за първи път България си отстоява националния интерес и "братушките" не могат да го преживеят...А най-големият майтап е, че ще продават реактори на Англия...

213

Анонимен

преди 12 години

"Росатом" влага парите за АЕЦ "Белене" в Чехия и Унгария в недвижими имоти.

212

ДО 225, КАЙО!

преди 12 години

ПОНЕЖЕ СМЕ В БГ ГОВОРЯ В ЛЕВА, АНЕ В ЕВРО! 6 МРД ЕВРО БЕЗ ЛИХВИТЕ СА 12 МЛРД ЛЕВА!, С ЛИХВИТЕ ЗАРАДИ 5 ГОДИШНИЯ СТРОЕЖ ЩЕ СЕ ПРИБЛИЖАТ ДО 20 ЛРД ЛЕВА! А ЗАГУБИТЕ СА БЕЗ КРЪЧМАРЯ - Т.Е. ПУТИН. ЗАЩОТО ЦЕНАТА НА ТОКА ЩЕ РАСТЕ НЕСАМО ЗРАДИ ТЕЗИ 2500 ЛВ. НА КАЛПАК ГЛАВНИЦИ И ЛИХВИ, ОПРЕДЕЛЕНИ ЕДНОСТРАННО ОТ ВЕЛИКА РУСИЯ, А И ЗАРДИ ПОВИШАВАЩИТЕ СЕ ЦЕНИ АН ЕНЕРГОИЗТОЧНИЦИТЕ ВСЯКА ГОДИНА! ТАКА ЧЕ СЛЕД 5 ГОДИНИ, ЦЕНАТА ОТ 20 СТК СРЕДНО НА КВЧ. В МОМЕНТА ЩЕ ТИ СЕ СТРУВА КАТО ДАЛЕЧЕН ХУБАВ СЪН!!!!!

211

обективен

преди 12 години

Напротив Германия затваря своите атомни централи, и нови НЕ СЕ предвиждат за строеж. Това разбира се няма да стане ИЗВЕДНАЖ, а постепенно за определено време, но товече тече. Германската икономика не разчите в бъдеще на ядрената енергия, а немската икономика е в пъти по- ГОЛЯМА от руШката примерно и е ВОДЕЩА В ЕС и света!

210

Д0 227

преди 12 години

ТЕЗИ 6 МЛРД ЩЯХА ДА СЕ ДАВАТ С ИЛИ БЕЗ БЕЛЕНЕ! ПО ИСКАНЕ НА ЧОВЕКОЛЮБИВАТА ЕВРОПА, НО В СЪЩНОСТ - ДА СИ ГИ ДЪРЖИ ТУК И ДА НЕ ПЛЪЗНАТ КАТО БЪЛХИ ИЗ ЧИСТИТЕ УЛИЧКИ НА ЗАПДНА ЕВРОПА!

209

обективен

преди 12 години

Ще струва "6 милиарда", ама само на партийните сборища на другаря Овчаров и компания, всъщност над 20 милиарда левчета ще идат на вятъра, отгоре на всичко *** незнам си колоко години щели да я експлоатират, но това не се брои от бг. руските по*логи. То си е в реда на нещата, нали русия пИчели.

208

Българин

преди 12 години

225 - струва 6 милиарда, но евро - за другото си прав.По долу казах къде отиват парите ни - въпрос на приоритети, както се вика.

207

Уорлик

преди 12 години

Хайде уважаеми българи - нали щяхте да строите АЕЦ Белене? Ще строите, ама на кукуво лято! Моето решение бе друго! Казах Ви да диверсифицирате източниците и Вие си развалихте отношенията с Русия, само дето не Ви дадох никаква тяхна алтернатива! След като се държите, като балъци - ще Ви третирам, като такива! Важното е, че взаимоотношенията между България и САЩ никога не са били по-добри отколкото са сега! Радвайте се!

206

ДО 221

преди 12 години

НИТО СЪМ ЧЛЕН НА ГЕРБ, НИТО НА КОЯ И ДА ЕИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ! НО НЕ СЪМ СИ ГУБИЛ ВРЕМЕТО ВЪВ ТЕХИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ, КАКТО И ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СУ! И АЗ КАЗВАМ ЗА ТЕЗИ 2500 ЛВ МИНИМАЛНИ! А ЩО С ЕОТНАСЯ ДО ЕВТИНИЯ ТОК, НЕКА ББ ДА КАЖЕ КОЛКО Е НАЛЯЛ СОБСТВЕНИ СРЕДТСВА ВЪВ ФОТОВОЛТАИЧНИТЕ ПАРКОВЕ! КАКТО ВИЖДАШ, НЕ СЪМ ПРИСТРАСТЕН! КАКТО И СЕРГЕЙЗЕР ДА КАЖЕ ЗАЕДНО С Р.ОВЧ И ГОЦЕ КОЛКО МИЛИОНА ТРЯБВА ДА ВРЪЩАТ НА ПУТИН ЗА НЕРЕАЛИЗИРАНИЯ БЕЛЕНЕ! ИСТИНАТА НИКОГА НЕ Е С ЕДНО ЛИЦЕ!

205

Българин

преди 12 години

218 - Тия 20 милиарда ние ги даваме точно за шест години и половина - ама не за да осигурим енергийната независимост на България, а за да отглеждаме и развъждаме *** зараза !!! Потърси данни - само директните им помощи за по 3.1 милиарда ЕЖЕГОДНО !!!Значи да храним 1 000 000 *** - пари имаме, ама да построим нещо жизненоважно за страната - пари няма !!!Ако навремето бяхме избрали националистически партии вместо "царя" досега да имаме действащ нов АЕЦ !!!!

204

rusnak

преди 12 години

*** народ, слаба държава!

203

Кайо

преди 12 години

До Анонимен 218 Загубите от пропуснати ползи от прекъсването на проекта Белене" се измерват с милиарди. Приходите от един реактор годишно са около 800 млн. лв. При забавяне с около 15 г. загубите от двата нетръгнали" реактора ще бъдат около 30 млрд. лева. Дотук всеки български гражданин, заедно с децата и пенсионерите, вече е извадил от джоба си по около 550 лв, за да няма нова атомна централа.Сега не само неустойки ще плащаме, ами и приходи няма да видим. И Белене не струва 20 , а 6 млрд. лв!

202

Анонимен

преди 12 години

Германците както е тръгнало до 2017 ще забравят, че ще затварят АЕЦ-ите.Няма по-изгодна енергия. Кои са по-изгодните решения, за които говорите.Няма да има петрол скоро - затова западняците инвестират в жп мрежа и като хлопнат кепенците на петрола друга песен ще се запее за АЕЦ-ите.

201

обективен

преди 12 години

И междувременно докато ИЗПЛАЩАМЕ руШката "инвестиция"= (на ГОЛЯМА ДАЛАВЕРА), цените на тока и с белене и без белене ще нарастват и ще си ги плащаме сметките, като попове. За кво ми е белене тогава, някой да си прави далаверата и да печели (не само политически дивиденти), а баламите да изплащат. Най- доброто решение на кабинета беше, че спря тази лудост наречена "руска централа"

200

Анонимен

преди 12 години

кОСЛЗОДУЙ Е ИЗГОДНО РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ 2 ЕНЕРГОБЛОКА, ИЗГРАДЕНИ СЪСПЪСТСТВАЩИ СЪОРЪЖЕНИЯ И ПЕРСОНАЛ, КОЙТО Е НА МЯСТО И НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПРЕСЕЛВА НА 150 КМ! ДРУГ Е ВЪПРОСА, ЧЕ РЕШЕНИЕТО ЗА КОЗЛОДУЙ НА ПУТИН И КОМПАНИЯ Е ПОЛИТИЧЕСКО, А НЕ ТЕХНИЧЕСКО! СЛЕД КАТО НЯМА ВАРШАВСКИ ДОГОВОР И СТУДЕНА ВОЙНА, НЯКОИ ХУБАВИ ХОРА НА ИЗТОК СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СВЕТА МОЖЕ ДА СЕ УПРАВЛЯВА С НАЛАГАНЕ НА ЕНЕРГИЙНИ УЛТИМАТУМИ! ВСЕКИ КОЙТО ПОНЕ МАЛКО РАЗБИРА ОТ ЕНЕРГЕТИКА ГО ЗНАЕ!

199

До анонимен 218

преди 12 години

Приятелю, ти сигурно отскоро си член на ГЕРБ и трябва да трупаш актив по интернет. Без евтин ток всеки от нас, вкл. и ония, които още са неродени, ще плащат по 2500 лв. на година. Това че башия бог-отец БОКО не може да смята не значи, че ние също сме пропуснали голяма част от часовете по смятане и че сме чели само "Винету"

198

Анонимен

преди 12 години

Boiko e za razstrel. Sashto i kradlivata pasmina !Vashata koja nechistiva, triabva da se smakne dokato oshte harkate i se garchite!

197

Анонимен

преди 12 години

Ако Белене струва 20 млрд лв., раздлено на 8 млн българи, в следващите 20 години ще трябва да платим 2500 лв всеки, който още е на майчина кърма до тези, които са на края на дните си! И тъй като ние не сме 8 млн, и понеже в държавата работят не повече от 3 млн българи, сумата за плащане върху работещите, консумиращите стоки и плащащите данъци ще нарасне до НАД 5000 ЛВ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ! иЗВИНЯВАЙТЕ, НО АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, КОГАТО ИМА В ПЪТИ ПО ИЗГОДНИ РЕШЕНИЯ!

196

обективен

преди 12 години

НЕМЦИТЕ НЕ СА БАЛАМИ, когато ЗАТВАРЯТ ВСИЧКИТЕ СИ АЕЦ, русофилите тук реват за руска такава- с назнайно каква СУМА за плащане, незнайно ЧИЯ собственост и незнайно за ЧИЙ пазар, ЗНАЙНО БЕШЕ САМО че българите стотинка нямаше да видят, а тока както и сега щеше да си расте. ай сиктир на такива "инвестиции"