166

до 225

преди 12 години

На 700 м в Австрия има само пътеки за ски бягане :) и ледени пързалки :) тук таме по някоя долна станция проектирана преди 50-60 години:)

165

Анонимен

преди 12 години

Има достатъчно гори и за 4-колки и за 2-колки , и за лифтове и модерни курорти. Просто шепа фанатици на тема природа превръщате 0,0013% писти от цялата гора в грандиозен въпрос и се пъчите,а това е нищо на фона на горите в България.Просто искате да спъвате туристическите условия,за тези,които имат други виждания за планински туризъм,различни от вашите!

164

до Сакис

преди 12 години

Какви пари правиш бе грък *** мързелив, наклецан? Цял свят видя от къде са ви парите, а сега връщайте ***.ка ви некадърна

163

До 216

преди 12 години

А АВстрия писти има и на по 700м. надморска височина ,е и ?

162

Анонимен

преди 12 години

Ти кой си ,че ще кажеш къде да се изграждат писти. Писти са изградени на добри места, трябва и да се разширят, дасе обнмовят съоръжения,да се вкарат нови. Така правят на запад, това е успешен модел. Окопаването в разрухата ,който предлагате вие, няма да стане така.

161

Сакис

преди 12 години

Ако и ние в Гърция бяхме тръгнали да правим зимни курорти, и ние щяхме да сме като вулгарите. Ние, обаче си имаме море, плажове, острови, история и от тях правим пари. Вулгарите искат да имат от всичко по много и затова нямате НИЩО!

160

Анонимен

преди 12 години

Какви глупости пишеш,бе- само Родопите са 15 000 км.2 ????? Това знаеш ли го? Какво 5000 км.2 те гонят, България е планинска държава и от цялата гора смао 0,001 % са писти и вие пак недоволствате. Какво искате вие??????? Нагли сте. Трябва да има условия за всеки,а не само за някакви непретенциозни като вас.

159

Петко Воевода

преди 12 години

А сте ми барналЕ шубраците, а съм Ви апнал благо жито

158

Анонимен

преди 12 години

Швейцарецът може да е харсал българската природа,защото не му харесва неговата, ама Швейцария не е изсечена,а има природа, и то чудесна. На него може да не му допада,но Швейцария е изградила реноме за най-добра дестинация в Европа за ски ,с уникални условия и природа, каквато вие не искате да стане тук. Точно с такива успели държави трябва да се сравняваме и стремим към тях! Именно защото се тремим към техния стандарт и манталитет, затова искаме модерни курорти,а вие сте против този доказан път.

157

Българина- чалгар

преди 12 години

Сечиии, къртиии, УДРИИИ, 2- *** ПРАИМ ПАЧКА 30000 мизерстват.

156

Анонимен

преди 12 години

Нещо пропускате факта, че с този закон едни хора се освобождават от такси, веднъж, дава им се пълна свобода за сечене, втори път, и дори няма да плащат данъци, защото са офшорки. С други думи едни хора дават на други бизнес срещу пари под масата и ни лук ял, ни лук мирисал. Ето, затова са протестите. А не, че не искат хората писти и съоръжения.Отделно сравненията с Австрия са неуместни - 15к км писти на 300к км2 планини, тук искат 5к км на 20к км2...

155

@ до 206

преди 12 години

извинете,Вие някога били ли сте в Швейцария ? аз не знам да растат широколистни дървета над 1500 м надморска височина ? пистите в Австия и Швейария са от 2650 до 1740 м надморска височина.а де ,и ние ползваме гугъл :) и не ядем доматите с колците

154

Курцио

преди 12 години

до 208Пич, като искаш "условия", имаш избор- Боровец, Пампорово, Банско. Това са все места, където има "условия", НО се предоставят само срещу съответното заплащане. На теб явно проблема ти е, че много искаш, но малко даваш. Не си мисли, че някой ще ти предложи "условия" за 50 лв. на вечер. Този филм отдавна го спряха.

153

До210

преди 12 години

Не копирай 100 пъти това мнение. Свободният пазар ти дава правото като НА ТЕБ НЕ ТИ ХАРЕСВА сл.бряг да отидеш в Синеморец,Лозенец, Несебър и др. НА ДРУГ пък му харесва Сл.Бряг. На мен също не ми харесва,но затова свободният пазар определя кое добро и кое се търси. Не можеш да местиш лифтчето,защото имаш условия в договора точно коя площ ще изсечеш и не можеш да местиш. *** ти е пропагандата.

152

Анонимен

преди 12 години

Този протест е реален. Онзи обедният /с ***, кметовете и депутатите/ беше направен именно с такава с цел - да опорочи смисъла на този протест и хората да почнат да си казват: "абе тия всичките протести са порочни". Да, това нещо по обед беше шугава овца, но истински протестиращите граждани се разграничиха от обедното изпълнение.

151

:D :D :D

преди 12 години

2012-та, Протестът на дините

150

До 208

преди 12 години

Защо не кажат от колко писти има нужда и да се проведе държавна (обществена) политика по въпроса? Видяхме свободния пазар, какво може в Слъчев бряг.И въпрос: Колко струва едно влекче на старо? Купувам го и искам да строя писта, събирам дървен материал, казвам няма клиенти, местя лифтчето, искам нова писта, събирам дървен материал, няма клиенти, местя лифтчето...Колко трябва да го ядем, за да прогледнем?И къде раздават тези двайсетолевки? Досега да съм изкарал 300 кинта ;-)

149

До 207

преди 12 години

Не е така, сеизмолозите казаха,че в близките 100 години е щяло да има земетресение в този райно, е то се случи сега. Както знаеш никой сеизмилог още не може да прогнозира земетресения,така че си върни думите назад. В Япония сондира ли някой?

148

Анонимен

преди 12 години

Не става въпрос за пари- става въпрос за условия за туризъм. Не си мисли,че всички хора искат палатки или евтина хижа с планинар-селянин. Просто няма как да стане. Трябва за всеки да има условия,а не само на някакви непретенциозни планинари, на каквито ми приличат много на снимката. Това ,че се опитвате да спирате изграждането на модерни курорти , е неправилно и дискриминационно спрямо останалите туристи,които искат УСЛОВИЯ!

147

Анонимен

преди 12 години

Офф,сондиране за злато. Разломен район по-точно. Сигурно и в япония много злато сондират? Кой ви промива мозъците с тия работи. Скрил някой???? В коя година живееш ,знаеш ли? Как може да се скрие във века на интернет? Това не е 89-та година и Тодор Живков. За природата- Отмъсти ли им изсечената природа на австрийците и швейцарците,които въпяреки перфектните условия за туризъм,имат перфектна природа. Ето това трябва да стане и тук.