544

Анонимен

преди 12 години

мамка ви *** мутренска проста - прецакахте Банско и сега искате да преебете целия Пирин с алчността си и гламщината си , няма да има такъв закон , за вас специално да си вършеете на воля...много ли ви харесва Банско така сега - един бетонен ковчег, от който почти всички чужденски избягаха...където от *** и запустяли кранове неможеш Вихрен да видиш нормално... срам!!!

543

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БАЦЕ БЕШЕ КАЗАЛ ДОСЛОВНО...СЛЕД СОФИЯ ШЕ ОПРАИМ И ДЪРЖАВАТА...Е ОПРАВЯ ВИ...!

542

пешаходец

преди 12 години

Поредното правителството, което е неприятно изненадано от факта, че освен опозиция, Октоподи, чужди посланици и богати инвеститори, тази държава все още е населена и с хора, които ползват градски транспорт. Тези хора са в опозиция на министрите и депутатите повече от 20г., защото са единствените в границите на ЕС, които нямат държава. Разбира се, всевъзможни престъпни групировки и партии ще се опитват да се възползват от тяхния протест, понеже управляващите отказват обществен диалог и демокрация

541

до 646

преди 12 години

осъзнай се....виж че си един от няколкото...грешката явно е в твоя телевизор....та сега на кои други преяели "наркоманите"...***....ти пречиш на децата си

540

666! СУПЕР...

преди 12 години

...НИЕ СМЕ 666! СУПЕР...КОСМОПОЛИТЕ БУРЖОА И НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕНЪ ГРАЖДАНИНЪ...ОШТЕ И ЕКСЦЕНТРИЧЕН БОГАТАШЪ КОИ ПИЕ КРЪФЧИЦАТА НА НАРОДА.../*** НЕ КОЛКО БАЦЕ/!...ТОВА СИ Е ИСТИНА...!

539

Охранител

преди 12 години

Я да видим днес какво ще направят гърците/византийците на изборите, че може да се наложи много неща да се преразгледат...

538

аз

преди 12 години

***.....цвътко и боцко след като им свършиха "нормалните" аргументи, много лесно заклеимиха всички млади хора излезли да защитът НАШАТА държава, като престъпници.

537

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БАЦЕ ПАДА КОГА КАЕ ЦРУ...!...НЕМА А СЕ МОРИТЕ...!

536

Охранител

преди 12 години

Имах предвид, това, че по-вероятно е въобще да няма избори, а не, че ще има предсрочни такива...хахахах...

535

666! СУПЕР...

преди 12 години

...АИДЕ ДА НЕ ПРАИМЕ МАИМУНСКИ ДИСКУСИОН С ПРОСТИ ПОЖАРНИКАРИ...!

534

Грую

преди 12 години

поредното класическо умозаключение на Винету ... броим дните до следващите избори

533

ГОРСКИЯ

преди 12 години

от Разлог и Банско са останали шепа хорица, които не са успели да продадат наследството...и сега дай да ревем и да вземем парата под предпог "туризъм", а хич не им и пука, че на всичко ще му е*ат мамата....Аз не искам ски писти - имаме си пре-достатъчно, на които така или иначе ни е непосилно да стъпваме....не превръщайте всички планини в бетонни КУРорти за чужденци, които ще стимулират тяхната си икономика на наш гръб - приходите по пистите няма да останат в БГ, нали се сещате!!!

532

Охранител

преди 12 години

Да, вярно е че гладът е по силен от страха, както и от електричеството, така че очаквайте новини...а не избори...хахахах

531

Deko

преди 12 години

Червените от позитано малко трябва да се понаведат. Изборите минаха, драскането е безмислено. Пътят към комунизма-идиотизма отдавна вече е заличен.

530

ха

преди 12 години

А на кои провокации да се поддава ме бе тиквочев?На твоите ли?

529

666! СУПЕР...

преди 12 години

....НИЕ СМЕ 666! СУПЕР...КОСМОПОЛИТЕ БУРЖОА И НЕЗАВИСИМ И СВОБОДЕНЪ ГРАЖДАНИНЪ...ОШТЕ И ЕКСЦЕНТРИЧЕН БОГАТАШЪ КОИ ПИЕ КРЪФЧИЦАТА НА НАРОДА...!

528

nikolov

преди 12 години

Ти си истинския ОКТОПОД.Всичките ни мъки тръгнаха от ОХРАНИТЕЛНИТЕ фирми.Охранявахте ни за пари срещу самите ВАС.Колкото по-бързо се изметете толкова по-добре за всички.Но кокала трудно се пуска.Ние ви плюем вие мислите че дъжд ви вали!

527

Анонимен

преди 12 години

До 639/ охранител-Кое ще предизвика нови избори? Тия наркомани ли ? Няма как да се случи. Просто червените трябва да проумеят, че никой никъде по света не ги иска и изборите бяха ясно доказателство, че комунизмът вече е отживелица.А тия *** могат да си скандират в гората, а не по кръстовищата и да пречат на останалите. Никой не е длъжен да им търпи пиянските оргии

526

Анонимен

преди 12 години

Не е виновен нито пожарникаря,нито която и да е партия!Виновни, за това ,което се случва в "държавата" са само хората ,които живеят в нея,защото са страхливци!Но и прагът на страхливост,полека се снижава,и скоро може да се очакват драстични промени,щото гладът е по силен от страха!

525

Томас

преди 12 години

633То гроб има много неизпълнени обещания - и цената на горивата - лукойл, и доган и много други неща останаха в миналото.