198

Демон

преди 12 години

Защо всички медии реват, че Путин глобява протестиращи, а никои не реве когато Боко Кратуня прави същото! В Русия това е недемократично, а в България е демократично! Другата разлика е, че в Русия заплатите са увеличени с 200-300 % от диктатора Путин, а в България са намалени от демократа Боко Кратуня! Аман от простотия българска!!!

197

Анонимен

преди 12 години

ако народа тръгне да сваля политиците дали полицаите няма да бият здраво а? как мислите.

196

Анонимен

преди 12 години

Това е тренировка за предстоящия гей-парад по опеката на другарите. Кво да се прави. Лявото си е ляво.

195

Анонимен

преди 12 години

пак популистки изказвания бойко ей кой ли още ти вярва на приказките не знам.

194

Kovachev

преди 12 години

Господа, Мога да докажа и със снимков материал как на южния склон на Витоша се вършееше "подборна сеч" на боров материал. Когато уведомих лично Тома Белев по телефона, той ме увери че това е законно. А когато го питаха за подборната сеч около Алеко за да се спаси гората там от корояда, "лесовъда" Белев твърдеше , че няма такова понятие по телевизията. Типичен подход на корумпиран комунистически некадърен чиновник! Вижте лозунгите на "еколозите"! Там се говори за това кой колко ще спечели, а не за природа! За мен този митинг е сбирка от платени партийни клакьори на БСП и Доган и шепа наивници.

193

Лора

преди 12 години

Прав си radiacionen tip, на протеста за АЕЦ-а със сигурност ще има ужасно много хора, като гледам обществените нагласи във форумите! Народът започна да си търси правата и да си защитава интересите. Щепа политици ли ще ни разиграват толкова години??!!

192

ДО ББ....

преди 12 години

С преклонение пред ВСЕВИШНИЯ ни ръководител - дали случайно знае къде са тези 12 000 км. писти в Австрия ? Дали има повече от 100-200 км. в горски местности или са всичките по ледниците и чукарите ? И дали има идея какви са хотелите там ? И какви незаконни чудеса от бетон ще щръкнат в нашите планини, след което срещу "скромну" суми ще биват узаконени? Иначе съм силно ЗА да бъдат направени писти и съоръжения за спортуващите, но само това.

191

ВИНАГИ ГОТОВ

преди 12 години

И аз участвам в протеста. 20 лв. са си 20 лв. Не ме интересува за какво е Само да се плаща редовно.

190

...

преди 12 години

Той Бойко е по даването на пари. Да не би той сам да си е спретнал тази стачка,а? Голяма тиква, голямо нещо!

189

Radiacionen tip

преди 12 години

Бойко, защо ще глобяват протестиращите? Нали може да си протестират където си искат? По тази логика, като наближи времето за протести и за АЕЦ Белени- с глобите ще си изплатим външният дълг! Хитър си ти, Андрешко!

188

азз

преди 12 години

заради определени бизнес фирми,трябва да погубим земя,хора,животни!?и когато българия заприлича на долна,***,*** съборетина,тогава ще се опомним!но,вероятно ще е късно!глупав и заспал народ сме,щом се оставя ме да ни третират като в концлагер!

187

Анонимен

преди 12 години

Този човек (Бойко Борисов) е на всяка манджа меродия! Що за министър председател е това? Сутрин си пускам водата и потича Бойко. Отивам пред телевизора той се обажда по телефона. Тръгвам на работа той пред мен реже лента. Прибирам се от работа той ми спрял торентите. Пускам новините Бойко сменил треньрския екип на отбора по кърлинг. Лягам си при жената а тя вече оправена .... Така не може да продължава другарю Борисов!

186

до 255:

преди 12 години

Лориии, абе ти все още ли си мислиш че държавата казва колко да струва хляба, сиренето, краставиците и черешите ? За цените в БГ са виновни само прекупвачите и търговците. Големите вериги работят за някои стоги с над 50% печалба !

185

НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ

преди 12 години

Борисов оформя сделка с Турция - язовир срещу газ.По смисъла на този закон турския ИНВЕСТИТОР ще придобие златното парче земя дадено на България по Ньойския договор. Без да се провежда отчуждителна процедура и без да се обещетяват собствениците на тези земи ТУРЦИТЕ ще принадят към държавата си онова парче земя където Тунжа пресича границата ни, където се намира Балдуиновата кула и крепоста Вукелон (Адрианопол)ПОДОБНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО Е НЕПРОСТИМО.ЗАЩО МЪЛЧАТ "НАЦИОНАЛИСТИТЕ" ОТ АТАКА?!

184

Анонимен

преди 12 години

Съдбата на тиквата е ясна - разстрел, а след разстрела червей.

183

кака Сийка

преди 12 години

Брееей, пуста момчешка игра "да си ги мерим ...."! Нерде Витоша, нерде Алпите?!? Хайде сега заради поредни грандоманщини да си затрием планините, че да можем да стигнем Австрия. 90% от народа мизерува, бизнеса издъхва и хич не му е до ски, както и не му е най-големия проблем софиянци за 3 или за5 часа ще стигат до морето.Како се казва: ".... сал оная си работа не вчесала".

182

Анонимен

преди 12 години

А ПРЕМИЕР УПРАЖНЯВАЩ ГЕНОЦИД ДА СЕ НАКАЗВА СЪС СМЪРТ!

181

Лора

преди 12 години

Г-н Борисов, ами вас кой ще ви арестува, след като посегнахте на месечните ни финанси и си правите с държавата каквото ви скимне? Не е ли незаконно да оставите хората да бедстват, да се чудят как да плащат сметките си и да продължавате да вдигате цените на всички стоки и продукти? а отказът ви от строежа на "Белене"? Морално ли е да оставите хората след време да плащат 8 пъти по-скъп и внесен ток, затова че сега вие и хората около вас ще се нагушат с милиони от отказа на АЕЦ-а?

180

Анонимен

преди 12 години

Боко нали жена ти Цвета свирката държи пампорово затова си прокарвате такива закончета.

179

leonsio

преди 12 години

Ти, като посягаш на държавата, народа, природата, икономиката/ АЕЦ Белене/- кой да те уволни? Освен горе споменатите- няма кой! Даже и Господ ни разтресе, заради теб!