78

anonimen

преди 12 години

Arabskata prolet i tia taka tragna ot nistoto

77

Ф.С.В

преди 12 години

Преди време едни наркоманчета правеха протести с шише минерална вода и цигара в ръка -пред работното си място---познахте ли кои са ))))

76

м18

преди 12 години

КОГА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ за ниските заплати ,скъпотията ,безработицата.300-400 лева средна работна заплата.А на места и по зле.Е има и по добре но само в София.

75

Анонимен

преди 12 години

На снимките са наркомани!

74

Винету

преди 12 години

Искам храсти --искам прерия да препускам с коня за бизони .ааааааааааааааааа махайте тези гори че коня има само цицини ,,,

73

akud

преди 12 години

на бас .че този лозунг ""Всеки ден ще е така до победата". е на станишев и трактора

72

до 69

преди 12 години

"Още съм на Орлов Мост. Всеки ден има стотици хора тук, но днес са десетки хиляди."И аз също минах преди малко от там - имаше поне 800 хиляди души, даже може и над милион да бяхе - всички скандираха долу ГЕРБ, оставка, съд за Борисов и Дянков, вън мутрите от политиката. Според мен на това правителство му остават само още няколко дни, най-много една седмица да изкра. Народа най-после се вдигна. Приятели, заедно можем да победим. Нека просто го направим. Да подкрепим бъдешето на България и на нашите деца. Сега е момента да излезем всички на улицата и да сложим край на хунтата на ГЕРБ.

71

Анонимен

преди 12 години

Незьнаете на кой свят живеете. Защо не протестирахте, когато прецакваха., и все още прецакват чероморието? Койе стои зад 'протеста'?

70

100,

преди 12 години

Какво Позитано бе ***???? Никога, ам НИКОГА не съм гласувал за червените!!! но НЕ ЖЕЛАЯ няколко човека да разиграват цял народ!!!!

69

еколог

преди 12 години

утре като няма да има гори ще има магистралки и ще дишате убав пращасал асфалтизиран въздух !

68

ss

преди 12 години

БРАВО НА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА. ХАЙДЕ БОЙКО ДА СЕ СПУСКА ПО ПИСТИТЕ И ВЪН ОТ ВЛАСТТА!!!

67

Рошав

преди 12 години

Къде са тия десетки хиляди души. Кеф ли ти се правят митинги. ама що не си тръгнеш с един голям б айряк от Орлов мост до гр. Пловдив да те видят що такива гейове като теб разказаха играта на многто хубавата демокрация.

66

до 90

преди 12 години

Ква криза ве мой по това времето на хамстера никаква криза нямаше,и стрителството на хотели беше в разцвета и от там се чустваше че сме добре.И той да беше останал и той щеше да е на това положение с една разлика още щеше да му са спрени евро фондовете и сигорно трябваше да намаля заплати и пенсии и щяхме да сме вече фалирали...

65

Анонимен

преди 12 години

скиор съм и съм за писти, те и без това си секът дървесина за продан, но никой не рипа. за мен въпроса е политически, повод народа да се надигне срещу правлението на герб

64

pe6o

преди 12 години

Kade biahte kogato caria i sie si se4i gorite ,kogato videnov si lapa6e bankite ili stani6ev i parvanov se podlagaha na rusia????/----aaaaa togava ne ste bili uzdreli li???

63

next

преди 12 години

Е хайде произвеждай ,утепляк.Всичко трябва да има,някой хора се изхранват от туризъм

62

Анонимен

преди 12 години

Гледано от далече сте смешни.Събирайте сили за утре, че работа ви чака!И после се наспете добре, че идва понеделника, и пак на работа.

61

Наум

преди 12 години

Къде бяхте когато бетонираха брега на морето? Защо тогава мълчахте и не блокирахте движението, кой ви пречеше ?..... Защото е далеко ли ? Не ви плащаха май.

60

Ф.С.В

преди 12 години

Видях Фидосова на велосипед--Скандираше ---- Искаме природа -искаме дивеч за закуска !!!

59

запознат

преди 12 години

Герб слага ръка на всичко държавно което може да се продаде по най бързия начин а после каквото стане , не им дреме ! ГЕРБ е ибрикчииска еничарска организация !