24

бойко-вдигача

преди 12 години

Боко-Тиквоко дига сичко. Даже скоростта дигна на 140.Само самолета не мое да дигне вече....

23

Патриот

преди 12 години

Хахахаха - чак догодина на 01.07 можело евентуално да има ново поскъпване - що ли ? АМИ ЗАЩОТО ДОГОДИНА ЮНИ СА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ

22

от 20 до 27

преди 12 години

Държавата има пари и възможности. Стига да иска, всяка една власт може да го направи!

21

Анонимен

преди 12 години

Май скоро лозунга ще е "Убий гербер, спаси България"! Жалка работа!

20

Анонимен

преди 12 години

ОСТАНА САМО ДА ИЗПОЛЗВАТ ЗА АРГУМЕНТ ПОСКЪПВАНЕТО СЪС СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ ИЛИ МАГНИТНИ БУРИ!!!!!!!!!!!!!! АНТИРОДОЛЮБЦИ!!!!!!!!!!

19

Анонимен

преди 12 години

ееее, па нали искахте Бойко, нали искахте ГЕРБ - на ви сега, да ви е сладко! :)

18

Дядо Благун

преди 12 години

Дядо ви Благун си свети със свещи и спинка с овцете да му топлят през зимата.Вчера между другото тая шарената я остригах

17

до 20

преди 12 години

И как прдлагаш да стане това точно? Да напечатат пари и да почнат да ги дават? Този филм вече сме го гледали и знаем как свърши.

16

фроли

преди 12 години

бойко е един СКЪПАР....обича да му е скъпо.А Денкоф е негов ПАМперс.Цвецко е паясо, а Атанаска с малката окраска - болна ама тежка.

15

Анонимен

преди 12 години

Хвала тебе, Вожде, Благодарим ти,че така повече няма да правиш....А от 01,01,2013?

14

Анонимен

преди 12 години

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е една разбойническа организация, която реално не регулира цените, а обслужва корпоративни и монополни интереси.Да се закрие веднага!

13

Анонимен

преди 12 години

Честито! Гарантирано от ГЕРБ! Така се повишава благосъстоянието българско!:)

12

ДО Б.БОРИСОВ

преди 12 години

Обръщам се към Б.Борисов и от този сайт го призовавам да се замисли и да се погрижи за обикновените българи, защото наистина много хора едвам издържат вече! Призовавм го да постъпи като християнин /какъвто вярвам, че е/ защото в момента има власт и възможност да увеличи драстично заплатите на хората /минималната заплата да е 1000 лева, а пенсия- 800 лева/ Така наистина ще остане и в историята и в сърцата на българите! и най-важното ще бъде Човек с главно Ч!

11

скок ПОД скок

преди 12 години

Това правителство ще го запомня само с поскъпването.

10

Анонимен

преди 12 години

Поздравявам всички фенове на ГЕРБ с поредната новина за поскъпване! - Пребройте си ги колко станаха - данъци, акцизи, такси, глоби, застраховки, цени и т.н. и си направете равносметка колко акъл имате в *** кратуни!

9

assyta

преди 12 години

И какво се случва, ако поскъпне още зимъска? Защото да строиш един реактор в Козлодуй, който е по-скъп от два в Белене все някой трябва да плаща

8

да

преди 12 години

Мамата ни е***а ейййййй, ама сами сме си виновни.

7

Ден на ЧовекСлънце

преди 12 години

Докога бе бедни ми Български народ ще ги търпим тия олигарси_мутри да ни вдигат налозите,данъците,акцизите,таксите,цените на горивата и стоките,не ви ли омръзна да ви унижават,ограбват и убиват с бомби и всякакви всевъзможни други начини ежедневно в продължение на над 67г.,докога вие млади ще бягате от проблемите в други държави не ви ли е грижа за вашите майки и бащи,баби и дядовци,деца и съпруги,стига бягахте няма кой друг да извоюва достоен живот за вас и вашите ближни.По лесно е да бягате да сте поданици на други народи имаше една песен"До кога,до кога"....

6

Черен Петър

преди 12 години

Дълбок поклон на Семкаджиев и на цялата държавна и партийна шайка!

5

Анонимус

преди 12 години

Абе, те тия проценти за нищо ги нямат! Обаче, ако на господин Семерджиев някой му реже от заплатата по 10% през неопределен период, сигурно гражданска война ще направи.