16

Анонимен

преди 12 години

Защо не се публикуват освен в "бивол" показанията на подсъдимия по същото дело с прякор Кеца. Защо да не вярваме на материалите на ЦРУ публикувани в "Тагесцайтунг"? Защо всички медии мълчат за заключенията на алтернативната парламентарна комисия за случая "Мирослава"? А дали са верни, може да се съди по това какво се случи с Иван Костов като неин инициатор. А за доказаното участие (по документи!) съдружие с Маджо и Пашата? А кой взе по неизвестен начин СИ Банк точно от олимпиеца Славчо Христов?

15

ВАСИ

преди 12 години

ИСКАМ ДА КАЖА НА Ц.Ц. ЧЕ ДОБРЕВ НЕ Е БСП КАКТО И ТОЙ НЕ Е СОФИЯ КАКТО ЖИВЕЕ ТАМ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ЧЕТЕШ ВЕСТНИЦИ ДА ГЛЕДАШ ТЕЛЕВИЗИЯ ЧЕТЕМ И СЛУШАМЕ САМО КАКВО Е КАЗАЛ Б.Б. И Ц.Ц. НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ЧЕ И ДВАМАТА СЕ ЧУДЯТ КОГО ДА ОЧЕРЯТ ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА БЕДНИЯ НАРОД И ЕС НО НАРОДА НЕ Е ГЛУПАВ И ВИЖДА И РАЗБИРА ВСИЧКО НИЩО ЧЕ ОЩЕ ИМА НЯКОЙ ЗАБЛУДЕНИ ДЕТО ИМ ВЯРВАТ

14

Анонимен

преди 12 години

Николай Вълканов (Човека платил хидроложките услуги на доган) се похвали, че през последните три години не е имал проблеми с държавата, което се дължи на точността му. И кво стана бе Боко така ли ги борим?

13

ДО 17

преди 12 години

Странджа това не са комунисти. Те предадоха идеологията на комунизма още тогава когато си смениха името. Те станаха капиталисти и се отрекоха от идеологията си.

12

Анонимен

преди 12 години

Милионерите в България се увеличили с 14% , пък вие още ги подкрепяйте всички тия мошеници.

11

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Страшно съм разочарован, направо съм потресен... - имах по-добро мнение за ***...

10

Анонимен

преди 12 години

Абе те на делото за "Килърите" и други работи се казаха, ама не ги писаха на първа странница че бяха много неприятни за Боцко и Цоцко.

9

Анонимен

преди 12 години

Опа! Кво стана, бе, другари?Що стана, та не вечерахме?

8

Анонимен

преди 12 години

Какво общо има Олимп с БСП ? А от СИК и ВИС са ни днешните управляващи.......Иван Вазов е написал една поема "Грамада". Който я е чел ,знае за какво става дума. Всеки честен българин да вземе по един камък и да го хвърли по парламента с думите "Проклети да сте " !!!

7

Бл.Благов

преди 12 години

За тези които живеят в жилища без акт 16 държавата трябва да предвиди големи глоби. Само така те ще решат ,че е по-добре да си плаща данъците. Сега повечето богопомазани като този съдия живеят в жилища без акт 16 за да не плащат данък сгради и такса смет! Това правим само ние обикновените хора.

6

Иларион Макариополск

преди 12 години

Да. не са само килърите, всички престъпни групи се ползват с протекцията на закона и на партиите, затова всички се стремят към политиката, все пак там са истинските пари :-) Примери за това колкото искаш, виновни много осъдени пак няма --> демек правова държава сме, нямаме престъпност, само малко сме небрежни. Апропо не се сещам ко стана с розовите BMW-та на военното министерство или със скъпите им консумативи, къде ли са виновните ???

5

Анонимен

преди 12 години

Има и един с шест апартамента!Дръж го, Цвъки!

4

Анонимен

преди 12 години

Като знам кой е мин-председател на БГ няма начин мафията да не е свързана с политиците!

3

Анонимен

преди 12 години

Подобна новина не би впечатлила никой от народа с повече от няколко мозъчни клетки. То от политици какво може да се очаква освен да се скачват с разни престъпни групировки, ***, лукоил, килърите октопода и т.н.

2

шменти капелки

преди 12 години

Ама как ги лъже Тиквата в Португалия...

1

Aлов

преди 12 години

Р.Петков е най големият разбойник.ю , а този на снимката си е обикновен ***.