20

Анонимен

преди 12 години

ООН, САЩ, НАТО, ТЕРОРИСТИ, УБИЙЦИ - това са все синоними означаващи едно и също нещо! Мачкай Асад американските ***!

19

до 20

преди 12 години

наистина за французите ще остане Мираж приближаването до сирийска територия на по малко от 100 км ,С-300 ще им напука каските.Защо мислите Сащ досега не ги бомардираха като Либия,щото знаят какви ще са им загубите.

18

БАБА ПЕНА

преди 12 години

Асад плени 101 френски легионера и 41 турски офицера.В последния момент руснаците го спряха да не ги разстреля на площада директно в ефир по Ал-Дзазира.Последва бърза тиха дипломация и Саркози обяви че Франция няма да участва в удър по Сирия.Турските офицери бяха върнати на Анкара и повече турски аскер няма в Сирия.Наемниците са от Катар и главорези от Либия.В 90% сунити.Международните *** с баба ти Клинтън до второ пришествие могат да кудкудякат.Нищо повече.

17

Анонимен

преди 12 години

Бабо пено...не е толкова простоТе наемниците надали са там с истинските си паспорти. А и да са и това което предлагаш да се случи, заглавията в Западната преса ще са "Асад разстреля мирни протестиращи, с фалшиви чуждестранни паспорти, за да обвини външни сили"

16

Анонимен

преди 12 години

Вземете се образовайте и прочетете малко за Ливан и тогава викайте да живее Сирия...

15

Анонимен

преди 12 години

мда... промитите мозъци в бг стават все повече и повече, но това беше и целта всъщност... със специалното учатстие и съдействие на батя ви бойко и сие *** (ясно на кого)

14

Анонимен

преди 12 години

Между двама високопоставени US конгресмени:"От толкова години съм в политиката и не мога да разбера две неща:1. Какво прави НАШИЯТ петрол в Ирак2. Как същият тоя НАШ петрол се мести от държава в държаваКато го хванем обаче всичко ще си каже"

13

До 12

преди 12 години

Ако ти избия няколко зъба те ще са мой вече чуждопоклоннико !!! И аз немога да кажа ,че съм чист като сълза но никога не бих се продал на други държави в ущърб на моята !!! А България затова е и слаба донякъде голяма част от населението се продават за стотинки (еничари) !

12

до 9

преди 12 години

Прав си, но ако не бяхме в НАТО щеше да ни последва сценария в Косово. Цялата област от Кърджали на югоизток са готови да се вдигнат и да си направят република или да преминат към Турция. Малко само им трябва да ги подтикнат отвънка. Но сега като сме в НАТО и ЕС това няма как да стане. Така че има и плюсове и минуси.

11

Обама

преди 12 години

Ние не сме външни сили. Ние сме USA. Целият свят е наш!

10

Гугутката

преди 12 години

Няма ли някой смел българин който най-накрая да събори паметника издигнат в двора на хамериканското посолство на терористите от тяхната авиация която е мятала бомби над цяла БГ !!! Бойко марш в Израел или Хамерика или Англия ... не искаме еничари във властт-а искаме хора които не са дупедавци и които викат "Достатъчно ми е да чуя Congratulations Borisov мед за ухото ти било а " . Предател с предателите !!!

9

Анонимен

преди 12 години

Някой разумен човек дали се съмнява в това?

8

Дебелият Пуек

преди 12 години

Има възможност МОСАД и ЦРУ да имат нещо общо с някакви наемници в близкият изток правещи убийствата все едно е властт-а но какво да се прави тези организации само с това се занимават подривна дейност ! България не трябваше да влиза в НАТО нито да слага ПРО и всякакви други *** които запада се опитва да ни каже ,че са за наше добро ! Има си много примери на държави без външна намеса са си добре ... и ние ако не бяхме след Втората Световна надупени на Русия може би щяхме да прокопсаме ...

7

Ф1

преди 12 години

Освен,че комунистът лъже много, той много и краде! Това за му двата най-характерни отличителни белега.

6

Анонимен

преди 12 години

САЩ И ИЗРАЕЛ ИСКАТ ДА СВАЛЯТ НЕПОСЛУШНИЯ БАСАД. СИРИЯ ТРЯБВА ДА ПАДНЕ ЗА ДА ДОЙДЕ РЕД НА ИРАН. АКО СЕГА АТАКУВАТ ИРАН, СИРИЯ ЩЕ НАХЛУЕ В ИЗРАЕЛ - ПРОСТО И ЕЛЕМЕНТАРНО !

5

Анонимен

преди 12 години

То има ли някой който да не знае, че седят външни сили? Добри или лоши в Либия, Египет, Сирия и т.н. режимите съществуват от десетилетия. И изведнъж по "случайно" съвпадение, "народът" изведнъж "осъзнава своята сила", и ей така повежда борба за свобода. И западните сили, не че имат някакъв интерес, но за предотвратят издевателствата над "мирния народ искащ справедливост" пращат своите войски. Благодарният народ в лицето на опозицията, с възторг дарява ресурсите си на Западния брат-освободител

4

Анонимен

преди 12 години

Саддам го чака на бесилката,арабите умеят да отмъщават на такива кървави диктатори по много особен начин!

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Тежко и...горко на сирийския народ;всеки е...прав,а потърпевшите са редовите сирийци.Ако продължава това...положение,по-добре е,да...дойдат американците.

2

тихата_стъпка

преди 12 години

Лъже като млад ***.

1

Патриот

преди 12 години

долу нато и алкайда,да живее Сирия