37

Някаф там

преди 12 години

Сега остава и алкохола и секса да ни спрат и да издигнат кафето и маструбацията в пролетарски култ. Даже вече виждам лозунга "Сутрин с кафето, барам си пишлето"

36

Unufri

преди 12 години

До 18: Как точно си представяш ББ да вдигне заплатата ти? Да дойде да шамароса началника ти и да му заповяда от утре да взимаш 1000 лв ли?Правителството може да влияе само на минималната работна заплата, но дори и това не е гаранция, че началника ти ще ти вдигне нетния доход. Дори и да ти вдигне дохода, търговците ще видят в това възможност да печелят повече и ще вдигнат цените на стоките и услугите и с 1000 лв ще може да купиш същите неща, както с 300.

35

Човек

преди 12 години

Тия дето не пушат и не пият и не се забавляват сте ми толкова изкуствени, пластмасови, досадни и скучни, че нямам думи. На хора като вас винаги нещо ви пречи и все не ви е угодно...просто завиждате на нас-забавляващите се !!!

34

Анонимен

преди 12 години

Излизам навън да ви опушвам мозъците, дае ...

33

Анонимен

преди 12 години

Айде герберасо-непушачи мълчете ,че тея *** дето надробиха такива големи икономически негативи ще имат ,че ...Неможе ударно нови безработни заради простотията да се мазните на ЕС ,че голяма фаида от тях освен олигарсите никои няма.

32

:)

преди 12 години

"Първи юни! Ден на детето... Съвсем по детски, от днес започвам отново да се крия, като пуша на обществени места! След секс също вече няма да може да се пуши Ако е групов. Води се обществено място!"

31

Пушач

преди 12 години

Който иска чист въздух да иде в гората...тука си е мръсен така или иначе...стойде си дома като не искате дим ! Раснете у растник ! Аман от лигльовци бе всичко ви пречи на вас...а най- много пречите вие...и на много мразя некой да ми яде докато пуша !

30

Д-р СПОК

преди 12 години

Очевидно ГРИЖАТА за ЗДРАВЕТО е в основата на този закон.От днес В ИМЕТО НА ДЕЦАТА трябва да внимавате къде пушите.

29

Анонимен

преди 12 години

Само една мъжка п*тка може да разчита на баща си на дърти години, позьор.

28

Анонимен

преди 12 години

Ами, като пушиш много и пиеш само вода и кафе, ресторантьорите нямат никаква файда от теб. По добре да дойдат Непушачи, които ще пийнат и хапнат и ще им правят оборот, а не да се плюняат половин час над цигарите и да четат вестник на едно кафе! Аз щях да съм праснал 2 салати и 3 ракии за това време, докато ти лижеш сокчето с цигара ;).

27

Анонимен

преди 12 години

Европа като ни каже да скачаме от моста ще скачаме ли ??Ще сме първата държава в света фалирала защото е забранила цигарите!Ще .., ЕС то с 50% по скъп ток и горива плащам заради простотията им.

26

Анонимен

преди 12 години

е кака Цецка какво ще прави сега

25

Един Българин

преди 12 години

9, тютюнопушенето е доказано вредно за цялото общество. Тук две мнения няма. Като "по-дребни" ефекти са натоварванията на бюджета на НЗОК и гробщните паркове... Факт е че законът за ГМО беше МНОГО по-добър преди да се съгласуваме със законодателството на ЕС и аз се надявам да го върнем по някое време!14, вероятно не си чел изследвания в последно време, но доколкото може да им се вярва гласоподавателите са основно непушачи (т.к. има лоша тенденция сред децата). Пък и доста пушачи се купуват :).

24

Yordanov

преди 12 години

Хахаха - супер смешен си момче. Радвам се че такива *** като тебе няма да ме тровят повече

23

Пробвал

преди 12 години

Да, да си гей е модно, откажете цигарите!

22

Анонимен

преди 12 години

Европа така казва, но препоръчително. Препоръчват още култ към хомосексуалноста, е ако искате но все пак станете такива.

21

ММА

преди 12 години

Мен ако някой ми направи забележка за цигарите обикновено после си търси правата в съда ! Ама баща ми е прокурор и нишооооо не могат ми кажат !

20

Анонимен

преди 12 години

А бе в Лондон още има китайски пушални ....

19

mama

преди 12 години

Пуша много, но пия само кафе и вода. Соковете са пълни с химикали, а алкохолът води до неадекватно поведение. Кое е по-безопасно и по-малкото зло? От утре да започна ли да се алкохолизирам непушейки и да се тъпча с отрови?

18

Анонимен

преди 12 години

Кой да ти вдигне заплатата бе лузър? Бойко ли? Че той не вдига заплати, това го прави работодателят по ЖЕЛАНИЕ или ако си КАДЪРЕН, какъвто ти очевидно не си.