81

брей

преди 12 години

Не знам, дали да си обратен е психична болест, но със сигурност 99% от пишещите тук имат психични отклонения! Хора, моля ви , ЛЕКУВАЙТЕ СЕ!

80

до 90

преди 12 години

в Библията са изложени вселенските закони и законите за развитието на душата, но иносказателно и под формата на притчи. Това е направено за да се запази смисъла им, тай като с вековете определени думи и изрази променят буквалното си значение, а алегориите се запазват. след като в материалния свят материята е организирана в строг ред и по определени закони, естествено, че и духовния свят ще е подчинен на закони, само че действаши по-бавно. човек не е само размножаващ се организъм

79

До 89

преди 12 години

В Португалия хомосексуалните могат да се женят но не и да осиновяват деца. И това че ше се отнемат деца от "нормални" семейства да се дават на хомосексуални двойки си е абсолютна фантастика. Напиши някой роман, ще стане бестселър.

78

Томас

преди 12 години

89Това от една страна е така, но не е само това - законът вече е приет - отделени са 6 милиарда евро, отнети са 3 милиона деца - и в България е приет. Който иска мога да му дам линкове - да потърси в гугъл "кой иска да отнеме децата ви" - в първия сайт, който излезе има много информация. ***, наркоманията, алкохолизма се популяризират умишлено - хората занимаващи се с подобни дела не могат да създадат и отгледат добро семейство и деца-използват ги и за намаляване населението на земята.

77

до 83

преди 12 години

Така е,само 20 % от гейовете им личи,затова си мислим,че всички са такива,а прсто другите не ни го казват...

76

Томас

преди 12 години

87Хората, които са били около Лот са били в пъти по-зле. Лот не е постъпил правилно като е предложил дъщерите си, но като се казват неща е добре да се казват целите - тълпа от *** е искала да изнасили двама мъже, които са дошли на гости в Лот-тия мъже, всъщност са били Ангели - и в желанието си Лот да ги защити предлага дъщерите си - нямало е какво да направи сам срещу толкова освирепели *** - тогава обаче се наместват ангелите- ослепяват всички там и започва унищожението на содом и гомор

75

До Томас

преди 12 години

Томас, толкова просто е да. Не ми се занимава да ти чета целите коментари обаче.. съжалявам, несериозни са. И стига си цитирал първия фантастичен роман (Библията). В Библията може да има добри постулати ама и пише и абсолютно простотии.

74

Опасност за хората

преди 12 години

Основната опасност е, че хомосексуалните семейства не могат да създават деца, но им е разрешено да осиновяват деца. И те ще се вземат от семействата които могат да имат деца - хетеросексуалните. Това ще стане чрез закон, чрез който ще могат да бъдат отнемани децата на бедните нормални семейства ("хомоферми") и давани на богатите хомосексуални под предлог, че първите не полагат достатъчно грижи за тях защото са бедни. В БГ предстои приемането на такъв закон. Това е т.нар. Закон за детето.

73

До Томас досадника

преди 12 години

Томас, Томас, изключително досаден си. Според мен си .. как се казва.. латентно хомосексуален. Или може би като малък си бил насилен от хомосексусален (което е било просто стечение на обстоятелствата, да не ми интерпретирате погрешно предположението, много хетеросексуални насилници има също), в тоя случай бих те разбрал, в противен, нямаш оправдание само да досаждаш с глупостите си. А може и да ти харесва.. да се стимулираш отзад, не можеш да го приемеш и това те убива...

72

Анонимен

преди 12 години

"Праведния" Лот, който искаше да даде девствените си дъщери на тълпата да изнасили, които девственици после го напиват и спят с него, прекрасно...

71

Томас

преди 12 години

Не е толкова просто - 83 да не се жениш за гей. От една страна грехът носи последици - страдание по земята. От друга Бог казва в словото си, че и тия, които одобряват подобно поведение - зас;ужават смърт - който иска да види Римляни, първа глава - това е от Библията. И като трето, но не малко - колкото повече оставяме това зло да се разраства - толкова по-нагли ще са *** - ще има масови изнасилвания дори на мъже - писаното в предния ми пост е от видение от 70-те години.

70

Томас

преди 12 години

Грехът на Содом се връща.Грехът на Содом ще се върне в наше време. Содом беше виновен във всички грехове, но най-ужасния от тях беше нападане над невинни хора от тълпи от разпалени хомосексуалисти.Масовите убийства в наше време не са нещо изключително. Вече бяхме свидели на кланета в Олимп, показани по телевизията. Разрастването на масовите убийства започна да се повтаря така чес-то, че към тях почти се привикна. Сега хората не изтръпват при вида на тези трагедии, както в мина-лото.Библията казва: Както беше в Лотовите дни, така ще бъде и в дните, когато ще дойде Човеш-кия Син. В моето видение видях неща, които ме уплашиха за бъдещето на децата ни! Говоря за диви странстващи банди от хомосексуалисти, които ще нападат открито невинни хора в парковите, по улиците и тихите места. Зверствата на тези содомски банди със сигурно ще настъпят. И макар че за тях няма открито да се съобщава, властите ще знаят за това, което се случва.

69

нервна

преди 12 години

Отишъл един обратен при лекар и рекъл:Докторе,помогни.По 10 пъти на ден ме боцкат отзад и все не ми стига.Дайте лекарство.Докторът рекъл:Разбиваш две яйца с половин литър мляко и ципка лимонтузу,оставяш сместа половин ден на слънце и я изпиваш наведнъж.Тръгнал си гейа, а сестрата попитала: Ще се излекува ли? Не-отвърнал лекаря- Обаче ще разбере за какво служи г..за.

68

81 втора част

преди 12 години

Продължение. К'ва ми е мисълта? Мисълта ми е че много от хомосексуалните хора се различават от останалите единствено и само по сексуалните си предпочитания, дори на много от тях даже не им личи ориентацията. Но по темата и да не си губя времето да просветлявам глави без осветление. Имам решение за противниците на гей браковете: на който не му харесват, да не се жени за гей! И дотам.

67

До 78 и други....

преди 12 години

Не знам... може би вие не сте виновни че сте толкова ограничени особено по тая тема. Може би Азис е виновен.., понеже него гледате по любимата си телевизия ЧалгаТВ и си мислете че всички хомосексуални са като Азис и са "***". Не искам да кажа че Азис е *** макар че определено не го харесвам и мисля че и заради него отношението към хората с различна секс. ориентация е такова. Но истината е че има много хомосекс. които са умни, възпитани, забавни и т.н. и т.е. абсолютно НОРМАЛНИ хора.

66

незнаиният воин

преди 12 години

всички които подкрепят и защитават тези инако правещите са хора на Дявола

65

Анонимен

преди 12 години

Жалко.Харесвах президент Обама.Мислех,че макар и чернокож,ще бъде много по свестен от семейство Буш например.Никога не съм имал нещо против разлчните по раса,етнос или вероизповедание,но гейовете те са ***.

64

Томас

преди 12 години

67Никой не те задължава да четеш какво пиша. Който се интересува ще прочете. А градовете содом и гомор отдавна са открити от съвременната наука, както и местата поразени от десетте напасти, както и много други факти от Библията. Не случайно учените казват, че няма нито едно археологическо откритие, което да противоречи на писаното в тази книга, не случайно и най-великите учени и до днес я изследват. А ти - с нищо не се различаваш от хората живяли преди 3000 години.

63

Томас

преди 12 години

68Ти не можеш да отредиш НИЩО на Бог - ти си по-малко от прашинка - по-малко отколкото мравка за цялата вселена. Бог е направил много повече от това да се родиш - създал е всичко около теб, въздуха, които ти дишаш, водата, която пиеш, храната, която ядеш. А на тия, които говорят за кучетата - на хората Бог е дал разум, за да преценяват кое какво е и именно поради това имаме грях.

62

Томас

преди 12 години

"Господ е мъртъв - Ницше | Ницше е мъртъв - Господ"