50

Анонимен

преди 12 години

На снимката: Уплашени граждани на "европейска" столица наблюдават нашествието на *** и ***!Плащайте здравните си вноски - трябва да има за ухапаните, за операциите на заразените с тения, здравното обслужване на ***. Ако не, ще ви лишат от основни граждански права!

49

тъп и прост

преди 12 години

София се напълни със *** ...

48

До 32

преди 12 години

Абе мани ти ще почнат и наще да свалят и да ги дават в тези пунктове (те си приличат сигурно)

47

new koz

преди 12 години

40 мисълта ми е че, не съм виждал да ака бездомно куче, акотата са на домашните. Ама няма начин и бездомните да не серад де.

46

Анонимен

преди 12 години

Фандъкова, кво само цивриш. Ние сме наясно, че си пионка и немаш думата щот ше прецакаш сумати далавераджии покрай бизнеса с *** и ***!

45

Професора

преди 12 години

Тези от Герб управляват София вече 3-ти мандат(4 години Бойко и 2-ри мандат Фандъкова).И за тези години по-добре не е станало.Кучетата ни нападат,всяка година запълват едни и същи дупки некачествено,за да може другата година пак да харчат пари,не е станало по-чисто а обещанията за завод за *** си останаха обещания.Въобще нищо по-добро не е станало за тези години като изключим нови 4 спирки на метрото,което е нищо за всички тези над 8 години управление на Герб в София.

44

Гацо до Фандъкова

преди 12 години

Госпожо Фандъкова моля помолете свти Бойко да слезне на земята и да се заеме рално с работа Ако е отговорен премиер нека да прекрати и пренапише концесиите за добив на злато и други метали . В момента от бедната ни страна се изнасят купища злато ,платина и други още по-ценни метали добивани от чужди компании . Дтржавата може да добива това сама ако не желае то концесията да бъде така направена че поне 30% от добивът да остава тук . Кинтите от зделката ще стигнат за всичко

43

тъп и прост

преди 12 години

Аз съм за връщането на "Софийското жителство" !!!Всички който са без такова ,както някога ,до ЦУМ-разглеждат ,снимат се пред него и газ - от където са...Как така всеки ще идва тук е ще си прави квото иска !!!!

42

СмаХнат

преди 12 години

Ако има желание - има решение. Не само че е напълно възможно, а е и наложително ВСИЧКИ помиари за изчезнат за една седмица. Всеки ден се притеснявам за детето си как ще стигне и върне от училище, а г-жа Фандъкова ще фъфли глупости насреща. На това се казва БЕЗХАБЕРИЕ

41

Българин

преди 12 години

Погледнете хубаво тая снимка, макар да е орязана, аз я познах - това е НА ПЪПЪТ НА СОФИЯ - при ст. Васил Левски срещу входа на метростанцията !!! Харесва ли ви гледката - гнусната, *** и незаконна хъхряшка каруца и глутницата диви *** ????ФЪНДЪКОВА, КОГА ЩЕ СИ ПОДАДЕШ ОСТАВКАТА МРЪСНИЦО ????Хора, докога ще търпим тоя *** да съсипва градът ни и да го превръща в катун ????

40

Нели

преди 12 години

Сигурно се готвят за протест... заради лошите условия в кучкарниците :)

39

AZ

преди 12 години

Кастрация ? Глупости ! Мене ме хапят, не ме чукат !Така че в право в кучкарника или директно евтаназия за агресивните.

38

Анонимен

преди 12 години

Докато някой вади пари от това, никога няма да се реши проблема.Както с всичко друго в БГ, впрочем.

37

тъп и прост

преди 12 години

Докато имаше " Софийско жителство " нямаше бездомни кучета,в София беше чисто,спокойно,приятно,дишаше се свободно ...

36

new koz

преди 12 години

39 Аз съм за кастрацията, за прибирането в приюти(ако са агресивни), даже като се замисля и за евтаназията на тъмните ***. Иначе за кучетата ми е жал нищо че ме е хапало(домашно).

35

бг

преди 12 години

Не ги ли прибраха в приютите или изтребиха тези на които им плащаме за това ! Пак трябва ние, обикновените хора да ги унищожаваме..

34

само допълнение

преди 12 години

32 а,след като резнат т*шаците на кучетата да почват резане и на ***!Така ще се решат двата проблема едновременно.

33

:)

преди 12 години

Преди 2-3 седмици Данчето нали се кълнеше, че ще се справи с проблема :) Поредното кухо обещание на ГЕРБ....

32

йотата

преди 12 години

Отдавна пространството около НДК е средище на домашни и бездомни кучета, които си комуникират, правят наденички и пики , а собствениците на домашните , разхождайки се по зелените площи, им се радват...

31

Анонимен

преди 12 години

бах тая снимка, бах тая столица, бах тая селска кметица!