77

абе деко

преди 12 години

каква дискриминация и какъв комунистически закон? къде си видял комунист да се тревожи за здравето на хората?

76

Анонимен

преди 12 години

Убеден съм, че този неприложим закон ще бъде изхвърлен на бунището при следващото управление, което и да е то заедно с всичките безмислени закони на комунистите от герб. Най-радостното от всичко е, усещането за края на последното комунистическо и разсипническо управление.

75

Дърт пушач

преди 12 години

Няма нищо по-хубаво от това да се разплуя в някое заведение и да бълвам тютюнев дим, а те искат да ми го отнемат. Няма да стане!

74

Deko

преди 12 години

Не съм пушач, но това е чиста дискриминация към пушещите и този комунистически закон е напълно безмислен и неприложим. Най-елементарнотото е-да се определят заведения в които да се пуши, места за пушене, строги санкции за пушене на забранените места....Но закон от комунист и милиционер просто не се прави-50 години няма да стигнат да се проумее, че комунистът кожата мени си-но нрава-никога.

73

Един

преди 12 години

Аз не съм пушач, но не ми се струва редно някой да казва кой, къде и какво да прави... Всичкото е една голяма игра. Ако имаше забрана и хиляди хора пушеха едновременно на забранено място, ден след ден след ден, те няма какво да направят. Пушете си спокойно, никой, никога и никъде не може да ви каже какво да правите или не! Ще изковем закони за народа ако МАСОВО не се подчиняваме на очевадно лошите...

72

Анонимен

преди 12 години

Приемането на закон, за който е ясно, че няма да може да се приложи както трябва има три съществени отрицателни последици за общесктвото - 1. Създава усещането, че законите не е задължително да се спазват /че само за балъците/ 2. Създават условия за корупция и 3. Създават условия за разчистване на сметки с неудобни лица /за които изведнъж законите започват да важат с пълна сила/.

71

Големият брат

преди 12 години

Големият брат те наблюдава. Големият брат има агенти и камери навсякъде и ще дойде за теб ако не спазваш забраната!

70

Berta

преди 12 години

Поредната комунистическа простотия, която няма да доведе до нищо, освен да отвлича вниманието на хората от същинските проблеми в обществото-разруха и разсипия

69

ачо

преди 12 години

колко *** трябва да си за да си пушач?

68

Аз

преди 12 години

А за глобите - да бъдем реалисти. Събираеми са точно толкова, колкото и тези за изхвърлени строителни отпадъци не където трябва, за домашни кучета в детските градинки, за кучета без повод и намордник, за паркиралите коли по тротоарите, каращи хората да вървят по улицата, за неспиране на зебра, за изхвърляне на пликчето с *** от прозореца, за миенето на балкона когато не вали дъжд и т.н....списъка е доста дълъг.Основни потърпевши от този закон ще бъдат само собствениците на заведения...

67

Анонимен

преди 12 години

Наистина тия комунисти от герп се оказаха много по-зле и от станишевци. Вместо да си измислят нереални и неприложими милиционерски закони, би трябвало за 3 години да променят системата в здравеопазването, да се приемат закони срещу бандитизма, да намалят безработицата сред младите, ширещата се мизерия... Но комунистът никога няма да проумее, че път към светлото му бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма.

66

Анонимен

преди 12 години

Като спрем да произвеждаме цигари, това нищо няма да промени, Дори и сега голяма част от пушачите си купуват турски цигари без бандерол на черно за да им излиза по-евтино. Просто *** ще забогатеят от незаконното продаване на цигари без бандерол.

65

до 73

преди 12 години

Елементарно мислиш ти, хората ще си сеят тютюн и сами ще си правят цигари на дребно.

64

Def

преди 12 години

Гадни НЕПУШАЧИ, много сте лицемерни. Айде да не се загрижвате за моето здраве. Ходете в заведения за непушачи и си стойте там. Аз искам да има заведения за Пушачи и за Непушачи. Който не му харесва на моята маса, прав му път. На стадиона- сектори за пушачи и за непушачи.

63

Stas

преди 12 години

Поредната гербава комунистическа дивотия. Интересно е, кой ще контролира и как на практика ще се съставят тези актове и от кого, или зад всеки пушач- милиционер. Гербаите *** се справиха с бандитизма-само пушачите им останаха проблема.

62

qze

преди 12 години

Свободията и криворазбраната демокрация в България имат положителни страни - всеки се прави на тарикат и прави каквото си иска. Разбира се нищо на този свят не идва даром и цената която плащаме за това е... ниския стандарт на живот.

61

мен

преди 12 години

Като искат да забранят пушенето, да спре производството на цигари. Елементарен изход !

60

хм

преди 12 години

Обществата дадоха прекалено голяма свобода на пушачите , като решиха че сами ще успеят да се откажат от порока (след 1000 изследвания колко са вредни). Идва следваща стъпка рестриктивни мерки... Честно казано не вярвах ,че такова нещо може да се случи предвид колко милиарда стоят с/у това , но когато хората са обединени няма сила , която да ги спре.

59

Аз

преди 12 години

Стана ли ти по-добре като обиди пушачите, сред които със сигурност има много по-възпитани и стойностни хора от теб? Закона би бил добър, ако наистина се мислеше за здравето на хората,но той е просто още едно недоразумение. Редно е да забранят със закон и движещите се не електрически превозни средства, както и комините бълващи отровни газове, да затворят АЕЦ, да не продават алкохол, а всички лекарства да се продават само с рецепта подписана от трима работещи на различни места лекари...

58

На дали

преди 12 години

Хич не ми дреме за вашите глоби.Пушил съм;Пуша: и Пак ще пуша!!!!