346

Анонимен

преди 12 години

Абе вярно, държахте 500 години едни от най-богатите земи в света и нищо не направихте. То и акъл трябва, само с Алахо акбар няма да стане.

345

Анонимен

преди 12 години

Явно в Турция предстоят избори скоро.Това изказване на Ердоган цели активизиране на ислямисткия му електорат.Човека не е глупав-няма как да противопостави Турция на Християнския свят открито.И никой не го иска,все пак около 50% от турските граждани са хора със светски манталитет.Просто идеята "Велика Албания" няма как да стане деюре.Второ откъсване на територии с албанско население НЯМА ДА ИМА!Поне следващите 100г.По-вероятно е връщане на Косово на Сърбия,отколкото В.Албания!

344

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че българите ако имахме толкова голяма държава, ресурси и население, сега щяхме да бъдем една от най-развитите държави в Европа. Турция в момента се репчи на Балканските държави, смешна работа.

343

Анонимен

преди 12 години

Турция била "сол таш.к на америка и Израел"???? Питай Ердоган дали е така.

342

Ортодокс

преди 12 години

526- Щом искаш от мен да съм културен няма проблеми, аз просто казах истината а тя винаги боли, като говорим за Истанбул с майка ми да дойда, той се намира както сам учил на границата между Европа и Азия и както знаем там е патриаршията на Православието и затова е нормално да има малко по-голямо ниво на и на цивилизация, култура, мода итн защтото сещаш ли се едно време там са били наши хора до като не ги изгоните а иначе да ходим малко потака на исток в Турция да видим там как е а ?

341

Анонимен

преди 12 години

Отомане, като е така чий го търсиш тука?

340

Анонимен

преди 12 години

Маманос, не пиши глупости, през Балканската война Османската империя е победена от българската армия! Останалите само са окупирали вече освободени територии, например Солун, Вардарска Македония и т.н. Само черногорците не завладяват нищо.

339

Анонимен

преди 12 години

Да заповедат, ама верно да не изядат дървото като през 1912г Таман тая година е юбилейна.

338

Анонимен

преди 12 години

до отомана- Да не би турците да са си построили сами мостовете, я си помисли преди да ги хвалиш.

337

Ортодокс

преди 12 години

515-Какво знаеш ти за бедност бе, ако не беше дошъл в България *** нямаше да видиш все до като не се ожениш, алкохол ще опиташе на кукуво лето, свинско ще хапваше друг път ти тук видя какво значи живот и колко е хубаво да се живее в християнските страни с демокрация и всичко какво като имаш пари каде няма каде да ги харчиш за какво ще ти са ...

336

Анонимен

преди 12 години

Къде, кога и как турците са донесли някъде цивилизация?Във Константинопол и до днес няма построено нещо подобно на "Света София".Опитали са се със "синята джамия" да засенчат "Света София", ама нещо не се получило.После се опитали с "Долмабахче сарай" да засенчат "Топ Капъ сарай" ама пак не се е получило.И до днес в Константинопол най-великите постройки са византийските.

335

Хасму

преди 12 години

сори, грешка в моя комп

334

Хасму

преди 12 години

Що ме баннвате бре ......?

333

до турчетата

преди 12 години

По принцип "турчин" е синоним на *** дума, защото всички по света знаят, че турците са една дивашка нация, подкрепяна от една армия, но никога от мозъка си. Справка - напъните и за ЕС, които продължават и сега, проблемите и с всички свои съседи, международни класации на държави според качеството на живот и много други. Срамно е да си турчин, синоним на ДИВАЩИНА. Още много поколения ще носите проклятието на народите като към ДИВАШКА *** !!!

332

Хасму

преди 12 години

Алоо, ***, нали сте светли и синеоки, още малко и славяни. Така сте дошли от Ср. Азия? Истината е, че сте нахлули в пределите на Византийската империя, не повече от 50 хил. Подгонена от Чингиз хан, уплашена и озлобена черна ***. Където сте минали - мъжете под ножа, жените в харемите, децата еничари. Е, изсветлели сте, ама колко кръв имате от онази, туркменистанската!? Глупави и алчни императори, царе и деспоти сами са вкарали вълка в кошарата. Вместо да ви изтребят до крак. Човеколюбие!?

331

Анонимен

преди 12 години

Тук е български сайт.На който не му харесва, да си ходи в сайтове на други държави.

330

Анонимен

преди 12 години

abe tuka pak ima iteres amerika politika fesovete sa mnogo hitri amerika iska iran fesovete albania te taka na prazno ne govori erdogan .

329

БългаринМразиТурци

преди 12 години

Май пак ще трябва велика Русия да се намесва.

328

Анонимен

преди 12 години

Американските и турските ****ри дружно ще сринат държавите,които са им неудобни на балканите!

327

Анонимен

преди 12 години

Oтнасят се с турците "като с вредни микроби". Казал го е посланика на Турция в Австрия Кадри Еджвет Тезджан !!!