18

Кудоглу

преди 12 години

Новината от Пловдив е че Левски постигна много почтен резултат срещу местния Локомотив.Иначе, браво Гергов! Уважение към богат човек изповядващ идеи за социална справедливост.Срещу мутрите - по мутренски.На тях им е удобно срещу бедни, невзрачни и смачкани хора.Какво може да противопостави срещу герберската наглост например една колкото бедна, толкова и честна учителка, лидер на партийна структура? Повече трябва да има като Гергов.Подкрепа, а не ругатни!

17

за 15

преди 12 години

Ми дай пример за комисионни дето е взел Боку, и как краде......щот за предишните има томове съдебни дела изписани вече

16

Фалконе

преди 12 години

малко достоверна информация:Георги Гергов е човек от народа,в ткзс-то му даваха да реже ташаците на свинете.Това е толкова престижно. Гергов - президент!!!!

15

аци

преди 12 години

Абе чета долните писания пи си мисля. Колко *** и злобен народ е българина . Прости и злобни и то млади хора .кой да застане начело на бсп или на неините сруктори бай Маньо овцевъда или кака пена свинарката . Та ние несме в социализма а в вълчия капитализъм то тогава ще ни водят умни и богати хора. бойко както говорят е милиардер е занего защо мълчите или той в момента не ктръде и не взима комисионни АЙДЕ МОЛЯ ВИ.

14

тиквата

преди 12 години

е сега ще се оправи комунистическата демокрацияи капиталистическия социализъм и *** реализъмгерб и те са комунистисамо че от по-големите простаци

13

до 12

преди 12 години

Е, не, те от dnes.bg са не само червени по цвят на сайта, а явно и червени в червата, *** и т.н.

12

ало днеса

преди 12 години

''..............личен приятел на президента Георги Първанов.......................''=========================================================вдигнете си гащите де, вече не е п-Резидент гоцю Рублата

11

Жоро-бг

преди 12 години

Левицата щяла да пребъде, боже боже олигарха Гергов приятеля на Гоце окрал българите с многомилионни суми в евро, се пише социалист и обещава пари на бедните и болните.Който вярва на тези мошеници (във ВС на БСП всички са милионери !!!!!) е слабоумен и трябва да бъде затворен в психиятрия и да му се направи лоботомия !На червени *** мога да пожелая само да го тръше рак възможно най-скоро него и цялото му семейство и да умре в страшни мъки !

10

умерен

преди 12 години

Докато не умре и последния червераст по тези земи Родината е в опасност!

9

Анонимен

преди 12 години

Защото е цоциалист!

8

Трагедия

преди 12 години

Мислех да гласувам за БСП, защото ми писна от деградацията ГЕРБ-аджийска, само че вече НИКОГА не бих си помислил да гласувам за БСП като си издигат такива като този!!! Баси *** от къде се пръкнаха не знам :( Май само Бог остана да ни помогне, но от него се отрекохме и сега ще ни управляват ей такива бандити като този! По-добре да не гласувам, поне няма да знам, че съм си дал гласа за безморални бандити

7

Елате ни вижте...

преди 12 години

Още една проста руска пръчка, която от свинар стана мулти-милионер.......

6

ВМ

преди 12 години

Крадецът си е намерил точното място...Социалистическата партия с мултимилионери лидери...

5

ИВАН

преди 12 години

ЧЕСТИТО НА ГЕОРГИ ГЕРГОВ И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ТОЧНО ОТ ТАКИВА РАБОТОХОЛИЦИ СЕ НУЖДАЕМ, СТРАНАТА НИ ИМА НУЖДА ОТ ТЯХ , ЗАЩОТО ТОЙ ДАВА ХЛЯБ НА МНОГО ХОРА, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !

4

Анонимен

преди 12 години

Aйдееееее,още един крадец!

3

а

преди 12 години

Че нали БСП беше лява партия на трудовите хора, която се бори за социална справедливост, а не партия на олигарсите!

2

лицемерие,лъжа,срам

преди 12 години

Мултимилионер лидер на комунистическа партия.Звучи до болка познато.

1

Мария

преди 12 години

Това не беше ли новина от 2 дена?