79

до коко

преди 12 години

ти зи много зле ве, мой ... Твърденията ти за Самсунг са патетични. Някаква измислица на Епъл феновете е, че не е по джоба на всеки и, че те са "богаташи", а другите "бачкат за по 500 лева на месец". Самсунг правят телефони от както се помня, а аз се помня отдавна. Точно Епъл обърнаха пазара и сега са на мода и такива като теб им *** дупето. Къде са тези 40лвл на месец само не разбрах. Всички хора с Iphone плащат двойно повече и ще продължат да го плащат още !

78

до Коко

преди 12 години

Коко е поредният безработен несретник след "НаблюдателЕЕ", получил сумата от 20 лв. от магазина на Apple в Мол Сердика, с цел целодневна реклама по форумите на продуктите на Apple! На кой му пука какъв телефон ползваш?? Комплексар си точно ти, защото дори и за 500 лева не бачкаш, а знаеш 2 и 200! Никой нормален човек не се хвали по форумите с това какъв телефон притежава, защото телефонът е последното нещо, с което един индивид става човек!!!

77

az до 83

преди 12 години

коко, според изказването ти си баш комплексар. Повечето ми приятели с Iphone не са богати и нямат сериозни доходи. Аз имам Iphone и твърдя, че е мега прехвален, а абонатите му се обвързаха с по 2 години да плащат най-скъпия мобилен интернет. На теб също никой не ти е виновен, че имаш неинтелигентни приятели направили неинтелигентен избор!

76

Коко

преди 12 години

Не ме разбирайте погрешно,страшно много уважам Самсунг (имам 2 телевизора именно от тях),но не може да ми кажете,че компания,която за 3 години обърна пазара за телефони,таблети (и то с по един продукт на година) и др. неща произвежда ***.Така е,Apple не е по джоба на всеки,но недейте да злобеете.Освен това,ако един човек е зарибен по тия неща спокойно може да отдели 40лв на месец за телефон.Сигурен съм,че много от вас харчат много повече пари за много по-големи простотии.

75

Коко

преди 12 години

Хааахааа,ще полудея смях :DD . Нещастни малки комплексарчета.Никой не ви е виновен,че бачкате за 500лв и нищо не може да си позволите с тях.Поне не си избивайте комплексите като ми обяснявате колко скапано е нещо,до което 95% от вас доси не са се докосвали.Това си е въпрос на избор и всеки сам решава какво да си купи и какво не.Аз лично познавам около десетина хора с iPhone - ученици,комп.спец,доктор и никой не е казал нищо лошо за него,нито пък ще си вземе нещо друго в близките няколко години.

74

WP7 почивай в МИР 4

преди 12 години

Не се страхувайте! И да Ви оставят най-близките, без храна, без вода, всички да Ви намразят и напуснат. Не сте сами! Той винаги ще е с Вас. Гласувай за своя пастир, като не влизаш в игрите им. Дори Архангел Михаил се бои от дявола, а какво остава за нас хората. Дявола знае, че не може да победи хората със бърза смърт, време да настъпите главата на змията с пета.

73

аз до батман

преди 12 години

Не забивали iphone-ите .... да бе да или може би батерията им е ок ...Самсунг са 2ри ? Да бе да ... айде провери пак ? 1ви по продажби на телефони ( изместиха нокиа) и чви по продажби на смартфони (изместиха Епъл)п.с. Имам Iphone - забива си и слабоумните ми проятели не знаят как се рестартирва, лол. Единия стоя без телефон 2 дена ... Apple user-и - brainless!

72

Батман

преди 12 години

пак конкурент и пак на второ място. слабото място на всеки андроид е консумацията на ток и дефрагментацията ... колкото айфони съМ ползвал не са забивали , а и твърде много устройства съсипва поддръжката им...а андроидите.... но нека тази платформа има добро бъдеше и се надявам някой ден да достигне изисканоста и перфектноста на епълската. до тогава ще викам - хахахаха самсънг пак са втори ...

71

Анонимен

преди 12 години

убав е, дано да кара цял ден батерията с ръчкането.

70

WP7 почивай в МИР 2

преди 12 години

Същото нещо важи и за IPhone. Като си купиш един "ай ***, ай сектир", половината от парите отиват за Самсунг - техния хардуерен доставчик.

69

?

преди 12 години

"моделите на Samsung, HTC, Motorola ....., превъзхождат iкенефите във всяко отношение"и ти си някакъв хейтър които си пише без да има никаква представа :D 4,8 инча.... това ми се струва прекалено... никак не е удобно

68

WP7 почивай в МИР

преди 12 години

WP7 почивай в МИРЗащо на Микрософт не им пука? Защото когато клиент закупи един андроид телефон, Микро печели повече от гугъл само от патенти. Честито!

67

да

преди 12 години

айде сега всички мамини синчета ще ревнат и мама и тати ще им купят телефона да го фърлят по масите и сепаретата и да се оглеждат важно важно :)иначе телефончето е супер за хора който ще го ползват и ще се забавляват с него.

66

Скалата

преди 12 години

говорим за МОБИЛНИ телефони 4.8 екран хич не е мобилен , повече от 3-3.3 вече е неудобен в джоба ---ама какво говоря кой Българин си купава телефон за да си го носи в жоба , не ели то да седнеш на кафе и да го удариш в масата ,и да си ги премерите кой го вади по голям ....

65

бай Шано

преди 12 години

Айфона не е лош но има едни дребни недомислици ...Правиш СНИМКА и няма начин да видиш кога е направена ,като я хвърля на компа ми я подрежда по дата, но на самия телефон тая информация ти остава недостъпна ..неща които дръзнят

64

koga

преди 12 години

kolko pari shte e.imam iphone 4s ama iskam tozi samsung.

63

До 69

преди 12 години

Това от високо-технологичната им серия с фенерчета ли е? :)))

62

Анонимен

преди 12 години

Прочетох и реших - в понеделник си купувам нокиа е6!

61

Къде е Нокия?

преди 12 години

Абе къде е Нокия в цялата игра? Нали бяха много модерни,много добри, пък сега продажбите им намалели с 40%, свалиха им рейтинга,никой не ги купува и нямат конкурентни телефони, за капак- продават марката си Верту,която също никой не купува,щото е още с черно-бели дисплеи :))) Самсунг им показа на всички как се правят телефони.

60

Анонимен

преди 12 години

да се oпитваш да убедиш някой че видиш ли единия телефон е по-добър от друг е доста безсмислено начинание. всеки търси и харесва различни неща в различните продукти на пазара. не ти харесва iphone или htc ами не си купувай но не пиши че този който си е купил е *** некомпетентен *** и т.н. моля изразявайте си мнението и препоръките но се въздържайте ако обичате от персонални нападки към останалите хора дръзнали да закупят това което им харесва.