82

хммм

преди 12 години

ей тия хора направо са откачили с тия *** и аз като видя някое такова на центъра да те е страх да го заобикаляш...тая както му е реда заслужава да я тикнат в затвора просто така за годинка за назидание, ако всички такива стопани се наказваха по подобни начини друго щеше да е, защото оправяне няма, това са просто болни хора

81

Анонимен

преди 12 години

еми веднага да се убие псето и стопанката поне 1 година в панделата така ще се решат нещата,полудеха с тия псетори,полудеха

80

Анонимен

преди 12 години

За наказание на кучкарката-една седмица да бъде и тя с намордник на тъпата си муцуна!

79

bez

преди 12 години

Бит със стол и ранен моторист са в "Пирогов"

78

И после се чудим,

преди 12 години

четейки за появата на деца "индиго" и още не знам какви други странни същества - интелигентни, но зли, агресивни, неизпитващи естествените човешки емоции.Ами то си има обяснение. Природата изгражда у всекиго механизми за самозащита. Ние за кой ли път тръгнахме срещу природата - отглеждаме и развъждаме неспособен за съвременен европейски живот етнос-***, защитаваме животни-убийци на хора. И природата ни отговори, създавайки деца-извергчета, които скоро ще започнат да дерат и ядат живи кучета.

77

optimist

преди 12 години

Да се забрани отглеждането на агресивни и опасни кучета като питбул, доберман, ротвайлер! Останалите навън с наморник.

76

Анонимен

преди 12 години

ku4etata triabva da se dvigat s namornik na kai6 i vseki stopanin triabva da nosi plik4e za akoto kakto e v normalnite strani.a sega ako bg be6e normalna strana sobstveni4kata na rotvailera triabva6e da plati dosta solidno obez6tetenie.

75

Анонимен

преди 12 години

Тези породи кучета в огромната си част са отглеждани,тренирани и обучавани от една добре известна прослойка хора,които в последните години разкараха играта на целокупния български народ!Какво още трябва да стане,след като мутрите газят с джипове обикновените българи,съсипват им бизнеса,зверовете им хапят децата ни?Само организиран и безжалостен ОТПОР на тия *** ще оправи положението!

74

До 82

преди 12 години

Научи се да пишеш грамотно / пише се *** , защото идва от " помия " , а не от "пума"/ Ако държиш да запознаш или да пласираш някъде *** , можеш да я изкараш на околовръстното!

73

Хах...

преди 12 години

Има -пича има претенции за нечии вагини...То за него КИНОЛОГИЯ май е много филми.

72

До 82

преди 12 години

Какво общо има ***?

71

Българин

преди 12 години

Бог създаде човека и кучето неравни.Г-н Колт премахна това неравенство.

70

Хах...

преди 12 години

ДО 79-Ела да те запозная с майка ми!То пумияра нали не е обичайната храна-как да си му приятел,че да бъдеш човек.

69

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да се дърлим, щом малтретираш куче - лежиш в затвора, същото трябва да е и за тия кучкари.

68

Анонимен

преди 12 години

Това е куче-пазач, не домашен любимец!Мозък има, колкото да не хапе ръката, която го храни, всичко друго се захапва без звук, даже не го знам как си свива ноктите, когато се затичва към оградата за да изплаши някой беден ром!

67

Анонимен

преди 12 години

Държава , където кучетата и мат права по-големи от тези на гражданите , не е държава ! Да ви е.а пу..ата майчина на всички кучковъди и кучкозащитници ! Дано вие , децата и внуците ви да умрете , изядени от някой гноясал пес !

66

Калин

преди 12 години

РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕТЕТО ДА ИЗДЕБНАТ МЪРШИТЕ СТОПАНИ НА ПЕСА .. И ДА НАСЪСКАТ ЗЛОБЕН ПЕС ПО ТЯХ!!

65

Анонимен

преди 12 години

Някои породи задължително трябва да бъдат с намордник. В случая вероятно и кучето е проявило интерес към топката, целта му е била не да напада детето /би го убило ако е нападение/ но така или иначе вината 100% е на собственика на кучето и на тези, които трябва да следят за спазване на закона поводи, намордници и т.н/

64

dp

преди 12 години

Не ротвайлерите, а *** дето ги отглеждат и разхождат трябва да бъдатчистени.Толкова много смачканяк без самочувствие та му трябва куче-убиец до него/нея дасе почувства и той/тя някой, жалка и гнусна работа, ей.

63

Анонимен

преди 12 години

Проклети да бъдат всички кучета, кучкари, политици, *** и всички онези, които убиват българския народ!