38

до 46

преди 12 години

При масовата безработица при Костов хората нямат пари и за баничка и за боза, камо ли да поддържат валутния борд с ниските си и мизерни надници.

37

до 46

преди 12 години

Алооу....кратунчо,вземи си И.Й.Костов на гръб ,и си го занеси в къщи ,за да те набие жена ти !

36

демократ

преди 12 години

Костов е най-подготвеният човек в държавата,който знае как и какво да се направи,за да не седим три години закотвени на дъното.Всичките му прогнози(ако се върнете от 2008г до сега)се сбъднаха.Единствено го укорявам,че не можа да събере енергията на истинските млади и стари демократи,за да се противопостави на мутренското правителство.Това прави в момента Кунева,която има не малка вина за бързото затварянет на главите,за да може любимият и цар да подпише влизането на страната в ЕС.

35

ЕС

преди 12 години

Костов присвои от Бг хазна ,само 600 млн.ДОЛАРА!Е,колко да са ....?

34

Анонимен

преди 12 години

до ПИЧХУБАВИ ДУМИ ,АМА КЛИШЕТА!НЯМА ДА СПОРЯ ,НО РАФИНЕРИЯТА В БУРГАС сега ЛУКОИЛ НЯМАШЕ ВИД НА ФАЛИРАЛА,БЕЛОИЗВОРСИ ЦИМЕНТ след зл.медал за качество /международно изложение/продаден на цената на една мелница пусната в експлоатация преди продажбата!ХИМКО -ВРАЦА ,БГА БАЛКАН на цената на един апартамент..Ликвидация на ТКЗС-единствената структура готова за паз.икономика-с дялово участие на всеки собственик сега бабите щяха да получават хил.лева РЕНТА вместо 3 бут.олио и чувал брашно .ПРЕДАДЕ НИ !

33

един там

преди 12 години

всички при Кунева, усетихте къде е келепира, ***

32

Анонимен

преди 12 години

При Виденов си лягаш с три заплати в банката и на сутринта се събуждаш със стотинки да си купиш една баничка с боза... а до обяд вече и за боза не стигаха... Добре, че Костов въведе валутен борд и направи деноминация на лева, иначе бяхме опрели дъното...

31

marystaneva

преди 12 години

Бог забавя, но не забравя. Идва ден, в който всеки си получава заслуженото, дори и Костов.

30

Бг

преди 12 години

Няма ВЕЧЕ гювеч......!

29

падааааа......

преди 12 години

Ех Иване, ех Костов! Дойде и твоя край. Реално погледнато за 22 години лапна милиони и трябва да се радваш, че не си в затвора. Лошото при теб ще е че като ти тадне имунитета много твои врагове ще пият вино над трупа ти и се радвай че имаме достатъчно корумпиран съд за да отървеш кожата и да не станеш клиент на централния софийски. Много ти се кефя-ще гледам сеир а ти ще се гърчиш като червей.

28

До 20

преди 12 години

Пич това твоето ми прилича на оня дето трябвало да изяде една от 2 кущчили с л.на и той какво изнрал да изяде онази дето нямала косми, щото разбираш ли щял да повърне иначе ако откриел косъм! Земи се освети малко и не говори, че единия бил крал и разсипвал по-малко от другия и затова разнираш ли бил по добър!

27

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да казват от Позитано, народът помни, че престъпното управление на Жан Виденов ни докара до хиперинфлация и фалит на държавата. А на Костов се падна тежката задача да измъкне страната от блатото, в което я бяха вкарали безхаберните социалисти преди него.

26

Бг

преди 12 години

Бойко удържа на напъна ,щом и ДСБ се разцепи ,като БСП,ДПС, НДСВ,РЗС,АТАКА.......!Спря им хранилките!

25

Иво

преди 12 години

Ванка честито.Ти какво си мислеше бре комунистче ,че хората все ще те търпят.Ако се интересуваше от демокрация и ДСБ като партия отдавна трябваше да напуснеш.А най-лошото е ,че подведе токова много хора- избиратели и колеги.Докъде си мислеше, че ще стигнеш...Още един път честито

24

Говедарин

преди 12 години

до 29То зарад такива като ота горе на снимката заплатите ни са такива, а па по негово време и 19м магистрала май не се построиа, само се кадоха...Налъм

23

гаро

преди 12 години

Днес в един сутрешен блок по TV Костов каза че напускали,защото неможе да се краде пред очите му..явно са надминали учителя си и ще си правят вече собствени фирми/партии/,като Кунева!

22

изтрадал

преди 12 години

това Пловдивско *** даде старта на съсипията..разни компири Самоковски нямам думи колко търпелив народ сме били.защо аз да напускам Родината си.г-н Главен Прокурор какво чакате това са истинските престъпници.Арест за всички!!!!!!

21

Р.Овч.

преди 12 години

Ндааа... правителството на Жан Виденов беше мнооо хубуу, обаче чорбаджиите-изедници и търговците гадни му таковаха таковата. Обаче ако пак БСП дойде на власт, тържествено ви обещаваме, че тоя път няма да има такива работи.

20

ЕС

преди 12 години

Съсипването на СДС и Бг ,започна от лицето ----И.Й.Костов!А 3-ната коалиция продължи неговото дело!-----БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА----

19

полит-игрички

преди 12 години

Червените комунисти пак са скроили капа на сините комунисти... :) Понеже не смеят да пипнат силните на деня, се бият със слабите...