22

Калин

преди 12 години

ЦВЪЦКО МУ Е ДРЪПНАЛ КИЛИМЧЕТО.. ГЕНЕРАЛ МИЛАНОВ .. ОТИДЕ КУРБАН... :)КАК МОЖЕ ..МИЛИЦИЯТА ДА ОСТАНЕ БЕЗ БОП .. КАК МОЖЕ СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ.. ДА МИНАТ.. КЪМ ЕДНО ВЕДОМСТВО... ЦВЪЦКО.. ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ С БРИГАДИТЕ ЗА ТЕРОР :)

21

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

17-ти Кашчей - не ме разбра или се правиш ? Никой не ти казва да плащаш наем в собствения си апартамент,казвам ти само че не трябва да се оплакваш толкова защото ето видиш ли си имаш собствено жилище,докато на запад 90 процента могат само да мечтаят за това или в САЩ дето живеят в сглобяеми къщички в прерията и по поляни. И искахме да ти кажем че когато и дано дойдат такива мутри на власт като например сбирщината на Бинев тогава ще усетите криза и данъка за апартамента ти ще е все едно си под наем........понимал Кашчей ?

20

до 20

преди 12 години

Усвоили сте езика на вожда си. Който не е с мен е комунист, социалист , изобщо от лошите. Все едно да избираш между шамар и ритник. Борисов излъга надеждите на хората и с тази лъжа дойде на власт.. Но такъв беше сценарият.

19

rossen.kulov

преди 12 години

do 16 Ti otkude si siguren 4e e imalo rezervi ili si slushal Stanishko kakvo ti e kazal??? Hodil li si da proverish ??? Interesnoto e ,4e mnogo godini te ma4ka to4no toq, deto mu vqrvash i ne si nau4i uroka zna4i... GERB ne sa nai-dobri , no sa po dobre ot nali4nite do sega. Dokato ne se poqvqt nqkoi po-dobri ot tqh az shte sum za GERB.

18

Калин

преди 12 години

КАШЧЕЙ.. ЩЕ СИ ОДИШ В КОЛИБАТА НА СЕЛО.... ВЕЧНО ГЛАДНИ КОМУНИСТИ.. МЪРЗЕЛИВИ СЕЛЯНИ.. И ЗА ОВЧАРИ НЕ СТАВАТЕ ..НИ ПРЕДИ НИ СЕГА!!

17

Калин

преди 12 години

ОПИТВАЛ СЕ .. КАК ДОБРЕ ЗВУЧИ... АМА ВЯРНО ЛИ .. ГОТВЕШЕ ЗАКОН .. В КОИТО ВСИЧКИ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ ..МИНАВАТ ПОД ЕДНО ВЕДОМСТВО .. ВКЛЮЧИТЕЛНО И БОП :) ЦВЪЦКО.. НЕ СЕ ЛИ ПЕНЯВИ

16

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

До ИванЧе то 23 години в рецесия и криза живеем. Запазили са се доходите, казваш... Ъхъм, верно! Но разходите се увеличиха, май. И апартамент ли да ям, бе сладур? И искаш в собствения си апартамент под наем да живея? На Ран-Ът ми намирисваш!

15

Анонимен

преди 12 години

"Най-доброто и хуманно правителство" опука хуманно резервите на държавата за да задоволява ЕГОТО на Борисов. Оттук на татък нещата са предвидиме. Финита ла комедия гербери скапани!!!

14

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 13- точно така ,абсолютно си прав ! При правителството с мандат на ДПС бяхме в криза докато света беше в икономически подем .........А сега ако бяха останали тези когато и света вече е в криза нас нямаше да ни има и чисто физически дори ,щяхме да бъдем изтребени от геноцид

13

Анонимен

преди 12 години

и аз като Иван мисля,че правителството се справя добре, в тази изключително трудна световна ситуация...при Станишку,без криза нещата бяха кризисни...а,ако бяхме сега при него,сигурно нямаше вече да ни има!

12

Анонимен

преди 12 години

Този ***,дето петни великото име Странджата,пак ли се появи?!Човече,намери си друго име,мозъчето ти не заслужава това име Странджата!А за интелект въобще не става дума!

11

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Правителството ни в момента е като невинна девица спрямо мутрите на Бинев .........Вижте им учредителите и регионалните координатори само.......повечето с присъди за изнудвания,рекет и побои......искам такова правителство да управлява от такива индивиди за да видите тогава дали ще запазите и жилищата си,за работата си да не говорим.

10

Анонимен

преди 12 години

Странджа, ние в момента си имаме такова правителство............

9

Анонимен

преди 12 години

Борисов чисти хората на предишните, а причини винаги могат да се намерят !Каквито и да са тези, с герберските калинки никой не може да се сравнява.

8

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ванка,не им наливай мозък в главите........На тях им трябва едно правителство на мутрите,рекетъорите и изнудвачите например като тази партия на Слави Бинев та тогава да измрат от глад ,от истински глад .......За радост мнозинството от народа разбира фактите затова ГЕРБ печели убедително всички избори- ПАРЛАМЕНТАРНИ,КМЕТСКИ И ПРЕЗИДЕНТСКИ !!!!!!!!!!!!!!

7

до Иван

преди 12 години

Четейки написаното от тебе, оставаме с впечатление,че благодарение на "най-доброто правителство" досега имаме собствени жилища. Ще видим скоро след него какво ще се случи.

6

Иван

преди 12 години

5-ти........Мой човек,не зная дали са колиби но за собствени жилища мечтаят болшинството от хората в Западните страни ! А нямаш ли собствен дом ти си икономически зависим,защото утре останеш ли безработен ти си на улицата в буквалния смисъл ! А никой не разпродаде своите имоти по време на уж кризата в България,докато например в САЩ 60 процента живеят в сглобяеми къщички по поляни ! Така че не се оплаквайте ! Като не ви харесва гласувайте за партията ГОРД на Бинев тогава да прокопсате !

5

До Ванкатъ

преди 12 години

Аве Ванка ... кви пруценти тъ бият по глъвътъ...Ако не беше 45 години суциализъм та да мое всички да си струпат колиби дали щеше сега 90% да имат жилища а ?

4

Иван

преди 12 години

България има най- доброто и хуманно правителство за последните 23 години ! Правителство което управлява в световна икономическа рецесия и запази доходите ни ! 90 процента от Българските семейства имат собствени жилища,а това означава икономическа независимост ! Не като на Запад 90 процента на свободен наем,по 2,3 семейства в апартамент например като в Испания ! Като не ви харесва Герб тогава гласувайте за партията на Слави Бинев която е сбирщина от мутри и рекетъори тогава да видите какво 4ака

3

Анонимен

преди 12 години

Mason