11

Йуй

преди 12 години

гоце параванов е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ДОБРОВОЛЕН *** НА БЪЛГАРИЯ ЗА 20 и 21 век.Но радостното е че, вече е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧЕРВЕНОВМИРИСАН ТРУП.

10

помака от ДС

преди 12 години

ГОЦЕ Е *** на ДС и ГРУ !!обича ми5 да му садят в задният двор турски фурми!!!АБСОЛЮТЕН *** СА ТИЯ КОМУНИСТИ ОТ 23 ГОДИНИ НАСАМ!!?!?!!!!!

9

до ИСТИНАТА

преди 12 години

не си се доближавал и на километри до въпросните хора,...ама по форумите лесно се плямпа

8

факт

преди 12 години

И Георги Първанов и Бойко Борисов са от една партия-БКП , която е доказана терористична и анти народана... БКП=ГЕРБ=БКП

7

Анонимен

преди 12 години

Защо след като слезе от президентския трон Първанов е нападан и обвиняван? Защо докато беше президент нямаше нападки срещу г-н Първанов? Защото като президент има достъп до много информация. Защото от тази информация е научил доста и в момента управляващите се опитват да отнемат малкото му останала власт. Опитват се да му кажат да внимава. За да не получи власт отново. Първанов си избра да бъде президент. Беше президент. Трябва да се оттегли от политиката и да заживее пенсионерски живот.

6

kritik

преди 12 години

gose e 6ef na mafiata i na varhovnia sad!toi ot nisto ne se boi!

5

Анонимен

преди 12 години

Ял на копанката,лапал големите пари и сега.......плюе,ни лук ял,ни лук мирисал!Абе ,алънкоолу,ти значи също си участвал в оргиите,в убийствата,в ловните хайки!Сега ли ти дойде на ум да ревеш?????Като вече не ти е кокала в устата?Айде марш на ***,*** двулично!Колко ти ПЛАТИ ТИКВАТА ,за да излезеш и да плюеш?30 СРЕБЪРНИКА?Я кажи,къде са ти децата?Къде работи жена ти?

4

Даола

преди 12 години

Цинично е властниците да харчат държавния бюджет, събран от данъците на бедните българи по такъв начин.Съд за всяко подобно действие. В назказателния кодекс трябва да има специален закон за властници, които правят разхищения!

3

И С Т И Н А Т А :

преди 12 години

Сега разбрахте ли защо показните убийства на Крушата, Васил и Георги Илиеви, Димата - Руснака, Поли Пантев, Тони Клюна, Иван Тодоров - Доктора, Женята, Бай Миле, Стоил Славов и още около 200 нарочени за подземни босове НЕ СА РАЗКРИТИ ?!?

2

ууууууу

преди 12 години

как първанов имал очи да лъже.ми той излъга цяла държава че не е бил доносник та какво се чудите.на това му се вика тепегьоз и гьон сурат.от един комунист какво да се очаква

1

optimist

преди 12 години

За злоупотребите на Гоце знаят и малките деца. Дано само не поръча Марков след това изказване...