91

Кико

преди 12 години

Додогой Калин, твоят нарцисизъм ще те погуби......И един ден много ще ти се радват в пазарджишкия- нали имали обичай да обличат кипровците в жнски дрехи.Там ще играеш канадската с гръб кум партньора.

90

Анонимен

преди 12 години

Калинчо, да ти е...а майката по етичния кодекс на МВР.Това не е обида дори , нали ?

89

new koz

преди 12 години

До 96, Софиянски, Костов, Драшков, Черепa, Зеленчуци, реститути и други свесни хора никой не закача. Само обикновените хора ядът бои, биват унижавани, крадени, изнудвани и боквално поробвани. Здрава рака може би трябва на бойко на банкерката му, на доган и на монополистите.

88

Сексолог

преди 12 години

и тоя ли е гей,като Цвъки и ***???И той ли обича млади,надарени роми да го оставят без дъх,като Цвъки и ***... Ех,ануси гейберски ненаситни....

87

Анонимен

преди 12 години

Истината , че МВР е блатото.А кариеристи *** като този ,Цветанов и сие-са създателите на блатото.

86

Анонимен

преди 12 години

каква грозна мутра

85

Анонимен

преди 12 години

То заради това в България никой не ви обича,а сте 60 000 щатни чакащи 20 заплати накуп. В развитите страни хората имат респект от вас и изпитват уважение.

84

Анонимен

преди 12 години

до лудичка....че много си го закъсала бе душко -:))) щом си опряла до тоя

83

анонимен

преди 12 години

това е мъжки спорт..и да се шуми тук за глупости..че еди си кой полицай е играл на канадска борба с престъпник в ареста..е направо НИКАКВА НОВИНА...както и за прегрешилите пазачи на *** Обама..че платили си хората е...и...който не си платил...не е..л...че то си е като храната бе..огладнееш и си купуваш

82

лудичка

преди 12 години

Голям красавец е този Калин просто е уникален подлудява ме!!!

81

ot men

преди 12 години

Политически ***. Знам че е малко вероятно да го прочетете но се надявам да разберете масово хората не ви дишат и почна да им писва. въпрос на време е да ви се размиришат лаината. Дано имате хартия в повече. Дано спите спокоино с даржавната пара дето пребрахте като всички *** до сега.Лека вечер на всички..

80

Въпросче

преди 12 години

Този не си ли подаде ставката

79

Анонимен

преди 12 години

хм... доста странно звучи от устата на един гл. секретар това, че полицията си плува спокойно в блатото заедно с престъпницитеа къде отиде идеята, че престъпността трябва да се респектира от закона и служещите му ? как да имат респект, като им се внушава в прав текст "ние сме заедно в блатото" ?

78

dzivko

преди 12 години

Сега е на ред игра на покер,сантасе,белот и "не се сърди човече" :)

77

Петко

преди 12 години

Гарга на гарга око не вади -народна поговорка !Калинчо ти като беше шеф на БОП в Пловдив какво направи за Киро *** да си плаща данъците , да не прави фалшив алкохол , за проституиращите български момичета по цяла Европа които са отвличани от *** ... Или със Менда Стоянова му помагахте ? Нещо като морал ??? Освен да биете вързани българи по най-садистичния начин , да подслушвате за олигарсите и да пазите тези дето продават наркотици -нещо друго да сте свършили ... Поздрави на Мишо бират

76

Ivanov

преди 12 години

Sega stava taka vijda6 polizai i zapo4va6 da go psuva6 na maika ,nali taka ,nema problem!!!!!

75

мечо пух

преди 12 години

До 65 Чудя се, ако случайно те объркат с някой бандит,тарикат или ***/ а нашите кратунковци често правят нелепи грешки/ и те спукат от бой какви ще ни ги запееш и в каква тоналност.

74

Анонимен

преди 12 години

Някой ако изнасили дъщеря ви как искате полицията да се държи с него?! С ТАЯ ДЕМОКРАЦИ У ГРОБА

73

Д-р Спок

преди 12 години

Я,гнусното и тъпо наркоманче изплува.....Ами где е Цвъки Цвъкестият?Пак ли е на г*й-уикенд с Весо Потния?!?

72

Анонимен

преди 12 години

После сигурно са отишли да пийнат по едно две уискита като истински мъже и да са завършили готината вечер в някой публичен дом.Така де те случайно да не са престъпник и полицейски шеф ама ха !Вие тука им разваляте хатъра.После се чудете скъпи управляващи що народа дето има грам мозък и не е на по 60-80 години масово се изнася в чужбина при нормалните.При нормалните престъпникът отдавна да е в затвора а "браточката"му на канадска уволнен.Накрая ше ви останат само *** да си гласуват за вас.