67

ДО 78

преди 12 години

И Н Т Е Р Е С У В А Н И !Няма да ми пускат тук бомбастични новини за да си пълнят колонките и простаците като вас и мен да обсъждат простотиите на измислените ни журналисти !

66

РРР

преди 12 години

Какво става в тази България??? Всеки ден убийства... Докато не се забрани чалгата с закон и не се "измете" добре (депутати, министри ББ, ЦЦ, съдии и т.н *** лешояди), няма да се оправим НИКОГА!!! Боже пази България! : (

65

Иван

преди 12 години

Защо плюете по Герб те какво са ви виновни бе *** ??!?! Кой пусна *** от затвора кажете кой бе *** , май беше онзи гордия Ангел Марин и оня *** Гоце , или пак ще кажете не са те виновни Герб е виновен !!?!?! Кажете бе *** червени за тях ли да гласуват хората за да пускат *** от затвора преди дори да са влезнали в него ?? Смърт за всички комунистически *** и за целите им родове само това ще оправи тази държава !!!

64

отговор :

преди 12 години

...това е полицейска държава!Има голямо полицейско насилие .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТРЯБВА ЧОВЕШКИ ПРАВА И ПОМИЛВАНИЯ ЗА УБИЙЦИТЕ!!!

63

ЦвЦв

преди 12 години

Ние преборихме престъпността.Нашата полиция ви пази...

62

!

преди 12 години

Като и казвах, че ще дойде време и ще ни разфасоват на части- не вярвахте, ама какво да се очаква още от държавата без закони, без власт, без страх на престъпниците от полиция и наказание?!

61

трагедия

преди 12 години

Тиквата и Шестака се пребориха с престъпноста !!!!! и затова всеки ден ни заливат с новини за трупове, убийства, кражби и тем подобни. НЯМА ДЪРЖАВА А ДЖУНГЛА !!! ТЕРИТОРИЯ НА МАФИЯТА И МУТРИТЕ !!!!

60

отговор

преди 12 години

КАК КОЛКО ,ПО-МАЛКО ОТ ПОЛОВИНАТА

59

въпрос

преди 12 години

колко от 70 000 служители на МЕВЕРЕТО работят

58

Една_от_БГ

преди 12 години

"Бог да я прости" е цинизъм и лицемерие! Този израз липсва от речника ми!!!

57

Анонимен

преди 12 години

Има много случаи на подобни зверства, за които даже на научаваме. Просто някой някъде изчезва и това е, водят го безследно изчезнал.

56

и що така?

преди 12 години

И що така бре червени фашисти от ДС?Тази пък с какво се провини,че я убихте?Все пак е млад човек на 20 години..........Баща и ли е прегрешил нещо в миналото спрямо мръсната ви фашистка партия БКП?

55

Ха, ха,ха,хаааа...

преди 12 години

......"МОРАЛА" НА НАРОДА Е КАТО ....МАРМАЛАДА!КОЙТО НАМАЖЕ НАЙ-МНОГО ......СТАВА, "МНОГО МОРАЛЕН"!!!!!!ТИЯ , ГДЕТО НЕ МОГАТ ДА НАМАЖАТ----"МОРАЛА" И ЗАДРЪЖКИТЕ ИМ ....БЕГАТ ,ЯКО!!!А ПО ФИЛОСОФСКИ КАЗАНО:..."Количествените натрупвания/ в пари/ --водят до качествено ,нови изменения в морала на обществото"

54

Анонимен

преди 12 години

Какво да му прости Бог за тия 20 години?

53

Дядо Йоцо

преди 12 години

Ами ти бе, МЕНче, колко мишки, плъхове, паткани, змии и депутати си избил, щом си толкова голям мъж (мен)? Да не си от онези извратеняци, дето им казват "масови убийци, а?

52

Анонимен

преди 12 години

Какво Ви бърка дали е момче или момиче?ЧОВЕК е говедаааааааааааааааааааааааа!

51

бате Уотсънчо

преди 12 години

прав си така е :)

50

да-да,ама не

преди 12 години

Бог да я прости.Това от както министър-председател на България е една мутра с фамозен прякор/ТИКВАТА/ не е новина, а ежедневие.Новина е когато бат* Боко-тиквата реже лента,или рита мач...Бог да пази България.

49

dedo

преди 12 години

li4i si koy e ostanal v Sofya po praznicite-selyanite bez selo- komunyagite

48

хех братле

преди 12 години

като каза травестит а бе да не са утепали лейдито бе онова бе ... гагата ? :)