60

преди 12 години

циииииирррррррррккккккккк

59

www

преди 12 години

За тези, които смятат да не гедат бТВ. Хехехе, ами то бТВ са помислили за такива хора :) Ще гледате бТВ комеди, бТВ Екшън, Лейди и незнам кво си там.

58

До 43, Пич

преди 12 години

Пич, ти наистина ли вярваш, че тези двамата просто са седнали, измислили са с какво да се занимават и просто така са станали милионери, с честност и упоритост?Пич, моля те от сърце две неща:- не го казвай това на децата си, те не го заслужават...- пиши ме и мен в писмото до Дядо Мраз тази година - с една по-свестна кола поне....Всичко най-добро ти пожелавам!

57

Професора

преди 12 години

Забравих да спомена най-важното.Каквото и да Ви говорят става дума за пари,а когато спорят телевизия и продуцент,значи е за много пари.

56

Анонимен

преди 12 години

Какво било абсурд - Евреин да ходи и да ръси пари, а след него Арменец да ги събира и да му ги връща!?

55

Анонимен

преди 12 години

И Глобъл Вижън и БТВ са за е..не та затова аз си стоя отстрани и си гледам сеир.

54

до Радостин

преди 12 години

"България търси мутант" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Радостине ми ти що не се яви?Първото място ти е в кърпа вързано.

53

Анонимен

преди 12 години

Българина забрави как до 1989 годинагледаше само руски *** филми и се кефеше!За това гледайте турски сериалии слушайте чалга.Познавам много хора които гледат турските сериали като световно!!!Даааа:)

52

хаха

преди 12 години

Голям кеф! TV7 кажи добре дошъл на чичко Магърдичко!

51

посба от БТВ

преди 12 години

Магииииии,върни ни паритеееее,трябва да купиме нов турски сериал!

50

Анонимен

преди 12 години

БТВ е телевизията на Гоце, преди години заради предаване, което не хареса на Гоце-изритаха Иво Инджев, по цял ден в ефира се изказват Мая Манолова, Курнилия Нинова, Сер-гей и т.н., а при тройната коалиция нито един път не пуснаха репортаж от митинги и протести срещу управлението им....Е, ако това не е частната ТВ на агент Гоце, коя е?

49

хорейшио

преди 12 години

Дааа.Откакто БТВ стана българска собственост почнаха *** работи.Подписали договори дали парите-сега откажете се доброволно.Правилата и законите са нищо на тази територия.

48

развеселен

преди 12 години

Алооооооооооооо, Бтв, ако не гледаме и Седем часа разлика, и България търси талант, какво ще гледаме по турската ви телевизия смотана!!!

47

Анонимен

преди 12 години

И какво сега Евтим Милошев и Слави Трифонов ли ще запълнят дупката>Само дано Росен Росен да не е водещ на още едно предаване.

46

лазар

преди 12 години

До 49за бтв, чалгата и евтината ракия - добре. само на туршията какво не и хареса ... :)

45

Ромео

преди 12 години

Жоржета , в своя коментар звучиш като пренебрегната, обидена и изоставена малка женица от богаташки син!...Прав ли съм? В крайна сметка тук новината е около отношенията на Би Ти Ви с Маги, а не кой с кого се е е....л, и на кого ще ражда деца! Моля те не превръщай дискусията в клюкарско-*** откровения! Благодаря ти!

44

Професора

преди 12 години

Тези от БТВ за *** ли имат българските граждани?Ами разбира се,че са платили много пари особено за "България търси талант",но не забравяйте,че това е най-гледания формат в света и Халваджян е платил луди пари за правата на шоуто.А защо БТВ не спомене за убийствено ниския наем,който плащат за малкото НДК,разкрит от Волен Сидеров.И за огромните суми за реклама и покрай изборите,а да не споменавам че ни манипулират жестоко с глупостите,които излъчват и особено турските сериали и новини.

43

stalone

преди 12 години

Аз не гледам Босфор ТВ

42

Анонимен

преди 12 години

Целия тоя скандал ме подсеща за един виц."Вървял един еврейн и хвърлял пари зад него, а след него вървял един арменец и ги събирал и след това връщал на еврейна ;)"Вие вярвате ли ???

41

до 47

преди 12 години

Не бъди половинчат! Прав си, но това което има остава да се свали тогава от битивиту е като Авгиевите обори!