53

анонимен

преди 12 години

Кажи това на близките на починалия професор!!!!!А след като 7 години не успя да се справиш , едва ли ще успееш и занапред!!!Затова ,ако наистина мислиш за оставка -направи го ,НО ЕДВА ЛИ........

52

Анонимен

преди 12 години

Но оставка няма да реши въпроса с бездомните кучета ...Тоест, дали ще съм кметица, дали не - разлика никаква. Фандъчката не разбира , че по този начин казва - "аз съм кръгла нула". Просто, по-просто, най-просто - гербаджийка.

51

бд

преди 12 години

оставка е достойното решение,всичко друго са празни приказки.

50

Анонимен

преди 12 години

Все си мисли за оставка ама кокала така лесно не се пуска ааааааааааааа То като Максим "ЗА БОГА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА"

49

бесен

преди 12 години

така не обичам столичани в повече,но данчето и топлофикация са им бич божи..

48

До 53

преди 12 години

"От тук нататък Фандъкова ще остане в историята на София с това,че по време на нейното управление бе изяден посред бял ден от улични кучета уважаван по света български професор! "Нищо не си видял още, догодина както върви ще стане известна и с новината:КРИЗА: Уважавани по света български професори изядоха глутница кучета!!!

47

Стършел

преди 12 години

И друго. В Пловдив бил изграден приют за 500 бездомни кучета на стойност 1,5 мил. лв. По 3000 на бройка и то без издръжката-храна, персонал, ветеринари, лекарства и т.н. Няма лошо. Ноооо при положение, че в нашата страна живеят много ХОРА, които нямат и половината годишен доход от този пита ли ги някой тях как го правят и какво си мислят. За кого държавата е майка и за кого мащеха? Просто трябва да се поставим на тяхно място.

46

ime

преди 12 години

Айде вече да напуска, че ми писна. ако може да си вземе с нея и целия екип, също и Диков.

45

Анонимен

преди 12 години

Да ама и стоенето не го решава? До кога ще ни въртите в този омагьосан кръг?

44

до 38

преди 12 години

Колко си ***, даже не можеш го осъзна. Доста млади хора вече са си тръгнали и няма да се върнат. Може и аз да ги последвам. Тогава ще си останеш сам тук с ***, пенсионерите и кучешките ***. Явно такива като теб затова мечтаят, иначе нямаше да сме на този хал.

43

димитров

преди 12 години

От тук нататък Фандъкова ще остане в историята на София с това,че по време на нейното управление бе изяден посред бял ден от улични кучета уважаван по света български професор!

42

ОСТАВКА!

преди 12 години

Оставката ми няма да реши въпроса с бездомните кучета" ЩЕ РЕШИ ВЪПРОСА С ОГРОМНОТО ВИ БЕЗОЧИЕ!

41

Немислител

преди 12 години

Няма какво да мисли Данчето - направо да подава оставката, че явно мисленето много не й се отдава...

40

Анонимен

преди 12 години

Помните ли след изборите за президент...Таз лелка я интервюираха две три телевизии и каза ДОСЛОВНО същото нещо. Сас запетайките и точките даже.Рецитира го като чавдарче пред ЦК на БКП... И ще очакваме мислене от нея Ахаа

39

Анонимен

преди 12 години

ако не искаш, или не можеш да свършиш дадена работа извинения много: предишните следващите, ес, законите, фондациите, оставките

38

Стършел

преди 12 години

Неписано правило, е че в началото на един кметски мандат трябва да се направят всички спорни или непупулярни мерки водещи до подобряването на живот на по-голямата част от жителите на една община или град. В този случай проблема с бездомните кучета. И няма никакво шикалкавене кой какво не бил направил или еди кво си. Единственото важно в случая е дали ГЕРБ и Фандъкова искат да разрешат веднъж завинаги този проблем. Това е. Другото е ала-бала. Мислите ли, че някой ще екоорганизациите? НЕЕЕЕ.

37

Анонимен

преди 12 години

тази освен да пъха пари в гърлата на тези от Екоравновесие друго знае ли като мярка? дано кметската й заплата я утешава в тези тежки за всички времена! сигурен съм, че със старата й учителска заплата щеше да е малко по-амбицирана към реформи.до хуманно решение на този проблем скоро няма да се стигне, защото ако той бъде решен ще спре кранчето за някои хора. така че взимайте си кучегон/спрей за очи, каквото намерите. а пък за глутниците около блока ви може да вземете и по-крайни мерки...

36

Една

преди 12 години

правилно, ако беше друг кмет, положението даже щеше да е даже по-зле, защото законодателният орган е превзет от тези герберски ***, които щяха да саботират работата на кой да е друг кмет!а сега - просто не им пука и си пазят гърба взаимно!

35

До 35

преди 12 години

"Не и искайте оставката, че като гледам гейберите колко са прости, ще дойде някой още по-некадърен."На този пост бяха Софиянски, бат Боико, и тя... то ако намерят някой още по-некадърен ще счупят простомера.От Гинес чакат с интерес за новият рекорд.

34

Анонимен

преди 12 години

Оставането ти още по-малко, както се убедихме вече със смъртен случай.