40

Анонимен

преди 12 години

крайно време е, националния герб да стане ***,обикалящ около *** с каруца,и отгоре с ореол ...тиквата

39

до Тялото

преди 12 години

Тяло, домашни кучета нямат работа да ядат случайна храна по ъглите! Щом са я яли - не са домашни. А и ако се изтроявт няколко домашни така ще се спечелят собствениците на кучета за нашата кауза, като са изтребени бездомните, няма да се слага отрова по ъглите. Не е ли тъй?

38

Анонимен

преди 12 години

а само след като изпохапят поредния човек ли ?

37

mk"

преди 12 години

POMOST kak da otrovam kucetata pred bloka?da kupa od apteckata kakvo?

36

Анонимен

преди 12 години

"Няма да избиваме кучета безпричинно" зарече се Найденов "Oсвен ако не изядат някой от ГЕРБ"

35

Ivs

преди 12 години

Събирам доброволци да наемем бус и да изловим глутниците от улиците, където ходим ние и децата ни. Предлагам да стоварим кучетата на адресите на екозащитниците, екоорганизациите, и всички ***, Найденов, Фандъкова и всички, които все така не желаят да разрешат този проблем. Като толкова милеят за псетата нека си ги гледат и хранят у дома, мястото им не е навън безпризорни да ровят в *** и да нападат хора, това е градски конгломерат, а не природен резерват!

34

Житан

преди 12 години

Точно преди 3 часа ,отивайки да си взема колата от един сервиз глутница от 7 *** ме заобиколиха като вълци и стесняваха кръга около мен,но имаха лош ден...останаха две! Нищо лично към еколапачите,но тва е положението Минке !!!!!!!

33

Анонимен

преди 12 години

*** и *** имат повече права от българите. И това благодарение на леко сбъркани организацийки умишлнено помпани с пари от Европата. Аз ли криво ги разбирам европейците или живея в криворазбрана цивилизация?

32

До 33

преди 12 години

Дано го намери на комшията ти мутра кучето та да те шпикова тебе с кисело зеле!

31

ще се намерят причин

преди 12 години

Винаги ще се намерят причини за елиминирането на опасните улични ***.

30

AZ

преди 12 години

пред блока имаме куче 20 години, цял блок се грижи за него и обича го. Тя кастрирана, много добро куче! и ние не искаме тя да живее в приюта!!! ПОне тези 20 години други кучета не минават през наш блок, страх ги! Нали имаме пазач на наша территория! Но имаме само Едно КУЧЕ!!! нямаме глутница!

29

кфалйфдс

преди 12 години

Ще се разхождате спокойно по софийските улици, когато чумата върне на майките децата. Окей, сега проблема са ви кучетата, злобни комплексарчета. А като не останат кучета, ще трябва сами да се изтребите един друг, щото тая агресия няма да се размине ей така. Агресията поражда само агресия.

28

Анонимен

преди 12 години

Аз "шпиковам" парче кремвирш с хапчета за кръвно. 6 бр. вършат отлична работа.

27

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** найденов сега се сетил да актуализира наредбата.... след като в закона тези неща са фиксирани черно на бяло от години. Къде спа досега бе аланколу, при мършата ли?

26

Анонимен

преди 12 години

Найденов, ти си некадърник! Подавайте оставки заедно с шефчето ти, заместник шефчето ти и всички останали от тая партийка и се махайте от управлението! България не ви иска!!!

25

Сутрин по БТВ

преди 12 години

Ега ти лъжеца. Киро ***, ряпа да яде. Премиера ни скри шайбите с ЛЪГОТЕНЕТО си.Малеееее. *** той съвсем изперкал.Слънцето едва изгрява, той тръби ДОБЪР ВЕЧЕР.

24

lov

преди 12 години

На лов може да си ходи с ББ и да си избива безпричинно диви животни за кеф, а кучета безпричинно нямало да избива.

23

екоравновесие

преди 12 години

ако ги приберете ние от къде ще смучем кинти , по добре е да се мотат *** по улиците

22

лесни и практични ре

преди 12 години

Лесни и практични рецепти с антифриз (етилен гликол).Сварявате в малко вода гъст бульон от готови кубчета (примерно Маги супа говежда или пилешка) и допълвате в паничката с етилен-гликола.Поставя се късно вечер край кофите за смет или друго подходящо място

21

Анонимен

преди 12 години

не е виновна фандъкова а организациите за кастрация на кучетата. Напрактика се извършваше временна кастрация на кучетата. След 2-3 години кучетата можеха отново да се размножават. Ветеринарите просто си подсигуряват работа за години напред.