79

до 81-номер

преди 12 години

ЕТО ТОВА Е ИСТИНАТАи човека 81 я написа - ГЕРБ са марионетки на нашето ДС и ЦРУ , които ги разиграват както си искат и служат за прокарване на американските интереси в България , чрез "любимеца на народа" , тъпата мутра , която всички журналисти и жени в менопауза се подмокрят от кеф , когато го видят ТВ да говори поредните си простотии. Всички знаят за неговото тъмно СИК-аджииско минало и така го държат като добро кученце , което да има служи до края на мандата. След изборите ще набутат друг..

78

BG

преди 12 години

добивайте си шистов газ в САЩ, а нас ни оставете на мира! Досега сме живели без вас, да се надяваме, че и занапред ще я караме тъй. А ти научи мястото и не се меси в живота ни. Така ни харесва - в НАШАТА България, без да сме колония на САЩ!

77

Патриот

преди 12 години

ДОЙДЕ ХИЛАРИ И СПРЯХА БЕЛЕНЕ, ВЪРНАХА ВЪПРОСА ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ И ЗА "АСТА"!ХИЛЪРИ!!! МОЛЯ ТЕ, НИВКОГА НЕ ИДВАЙ ПАК!!! КАКТО И КОЙТО И ДА Е ОТ АМЕРИКАНСКАТАВИСША АДМИНИСТРАЦИЯ! НЕ ВИ ЩЕМ ВИЗИТЕ!!! ТЕ НЯМА ДА НИ ДОНЕСАТ НИЩО! САМО ДЕТО ЩЕ ОБЕРЕТЕ С ТЯХ ЦВЕТА НА НАЦИЯТА НИ ЗА ДА СТРОИТЕ ВАШИЯ РАЙ! ОТКАКТО СЕ "СДРУЖИХМЕ " С ВАС НЯМАМЕ НИТО АРМИЯ, НИТО ПРОМИШЛЕНОСТ! СЕГА НАПРАВИХТЕ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА УНИЩОЖИТЕ ПОСЛЕДНИЯ ОЦЕЛЯЛ ОТРАСЪЛ - ЕНЕРГЕТИКАТА! Е, ТОГАВА НИЕ ОТ КАКВО ДА ЖИВЕЕМ??? ОТ ПОМОЩИ???

76

Коментар 2

преди 12 години

На президентските избори се наложи обаче да бъдат хвърлени повече средства, като купуване на всички медии, социологически агенции,включително и манипулиране на софтуера.Точно за това не се допусна ръчно преброяване на бюлетините. Но явно истинските нагласи в обществото бяха недооценени, след като хората масово отхвърлиха АCTA и шистовия газ. Това наложи спешната визита на баба Хилъри да припомни кой на кого държи компромати, и не само за минало, а за получени комисионни в по-ново време.

75

Анонимен

преди 12 години

pak kazvam rabotete za BYL. NAROD neeeeeeeee za tija mrysni amerikanci

74

Патриот

преди 12 години

НЕ ИМ ЛИ Е ЯСНО, ЧЕ КОЕТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО КАЖЕ "ДА" НА ШИСТОВИЯ ГАЗ Е ОБРЕЧЕНО ДА БЪДЕ МОМЕНТАЛНО СВАЛЕНО, ИЛИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ВЪОБЩЕ ДА НЕ ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ. НАРОДА ЩЕ СЕ ВДИГНЕ И ЩЕ ГИ СВАЛИ! СИГУРЕН СЪМ В ТОВА, КАКТО СИМ СИГУРЕН, ЧЕ 90 % ОТ ЗДРАВОМИСЛЕЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА НА ТОВА МНЕНИЕ. ДРУГИТЕ 10% СА ПРОСТО ЗАИНТЕРЕСОВАНИ!!!

73

74067

преди 12 години

Мазен и нагъл тип! По-нагъл от този е само "футболиста на годината", който му е слуга!

72

Анонимен

преди 12 години

Специалисти казват,че в газта разлика няма,както във формулата така и в характеристиките,само в технологиите на добив или шистовата е по скъпа от обикновената,но и тя се включва в тия около 100 дол.на хил.куб.м. по себестоимост,освен ако не се включва всички последващи рекултивации и периода за който и процесите ще се задействат.Руската газ сигурно и тя е шистова за таз цена,може да са включили цикъла.Заразената земя става евтина до възстановяването и тук сигурно е далаверата и както и расходите

71

Коментар

преди 12 години

Уорлик не е виновен.Той е щатен служител на ЦРУ и си изпълнява възложените задачи.герб е проект на "Отворено общество" на Сорос и ЦРУ. Целта е превръщане на една държава с водещо образование, медицина, наука в бананова република съгласно плана Ран-Ът.Успяха да направят една мутра, зависима от миналото си(чрез което го държат) в медийно произведение. Хората подведени от това, видяха в него сбъднати мечти, като им се натрапваше колко лоши са предишните и как ще бъдат наказани, гласуваха по съвест.

70

Патриот

преди 12 години

ВНИМАНИЕ! ТОВА Е СИВИЯ КАРДИНАЛ! ТОВА Е ПРЕМИЕРА В СЯНКА! ТОВА Е КУКЛОВОДА! ТОЙ ДЪРПА КОНЦИТЕ!!! КАКВОТО ТОЙ КАЖЕ, ТОВА СТАВА В БЪЛГАРИЯ! НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ИЗГОННО, ИЛИ НЕ НА НАРОДА! ВАЖНОТО Е ДА Е ИЗГОДНО НА АМЕРИКА!!!

69

777

преди 12 години

АБЕ НАРКОМАН ,ПО ЛЕКО СЪС АМФЕТАМИНИТЕ, БЕ ТОЯ ПЪТ СИ СЕ НАСРАЛ .ТОВА НЕ СА ВИ НЕГРАМОТНИТЕ ,*** АМЕРИКАНЦИ. НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ХОДИ ВЪВ ФАЛИРАЛАТА ВИ ДЪРЖАВА. ПОДОБНА НА 3 РАЙХ САМО ,ЧЕ И ХИТЛЕР Е БИЛ ПО МИЛОСТИВ ОТ ВАШАТА КОРПОКРАЦИЯ .*** И ПСИХОПАТИТЕ ДОЛНИ КРАДЛИВИ.

68

сланцево = шистов

преди 12 години

Интерес в России к освоению запасов сланцевого газа растт[6]. 25 марта 2010 года Комитет Госдумы по энергетике провел круглый стол на тему Перспективы освоения ресурсов сланцевого газа. Участники круглого стола рекомендовали Правительству РФ провести оценку газосланцевого потенциала России, изучить передовые технологии добычи сланцевого газа, оценить возможность и перспективы их внедрения в России, а также детально проработать вопросы, связанные с влиянием развития сланцевой промышленности в США, и вероятным ее возникновением в Европейских странах и Китае на текущие и перспективные экспортные поставки газа из России.[31]По утверждению газеты Ведомости, ряд высокопоставленных чиновников и представителей Газпрома высказывал мнения касательно того, что сланцевый газ не более чем пиар-кампания, призванная подорвать интересы России[6].8 апреля 2010 года министр энергетики России Сергей Шматко заявил, что вокруг роста производства сланцевого газа в мире образовался ненужный ажиотаж.[32] По его мнению, развитие рынка производства сланцевого газа в США не может повлиять на энергобаланс в мире.[32]19 апреля 2010 года министр природных ресурсов и экологии России Юрий Трутнев заявил, что рост добычи сланцевого газа является проблемой для Газпрома и России. Это стало первым подобного рода заявлением от российских чиновников высокого ранга.[33]По мнению британского еженедельника The Economist, Газпром часто принижает усилия, направленные на извлечение сланцевого газа. Это по мнению журнала является верным признаком того, что руководство Газпрома обеспокоено[30].

67

Анонимен

преди 12 години

до 74 само така говриш , ще си първия който ще иска да отиде , който търси нов живот или иска да си изхарчи заграбените тук пари отива в Щатите не в Русия

66

айдее,

преди 12 години

теа и без визи че почнат да ни пускат у сащ, само и само да мое да ни усерат страната с шистовите си *** и да *** на рюсняка.а урко е най .големия серач.

65

Анонимен

преди 12 години

73 на брой и почти всиките *** комнетари , малко ви е било 500 + 60 години робство , готови сте да плащате на руснаците и техните посредници най-скъпата газ в европа и хич не ви пука , егати шизофренията .

64

do 69

преди 12 години

Много си глупав :) цената на втечнения газ може да я видиш на всеки финансов сайт, това е суровина която се търгува на борсите :)))А не внасяме защото такива *** като тебе по цял ден се кланят на руската олигархия и затова няма конкуренция на този пазар в България, а ниската цена навсякъде е следствие на конкуренция, затова е и примера с Грузия, за слабоумници като теб :)))

63

пожелание

преди 12 години

С предимство да се дават визи на братята - роми !Там ще се слеят с афро-американците и , мейби, да се култивират...

62

Анонимен

преди 12 години

УОРЛИК,ГОСПОДИН ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОР Я МАРШ ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!! БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ТИ Е БАНАНОВА РЕПУБЛИКА В ЛАТИНСКА АМЕРИКА!!!!! ПИСНА НИ ДА ТЕ ГЛЕДАМЕ КАК КОМАНДВАШ,ЗАПОВЯДВАШ И ДАВАШ ЪКЪЛ!!! ДОРИ РУСНАЦИТЕ ПРИ СОЦИАЛИЗМА НЕ СЕ МЕСЕХА ТАКА ДЕМОНСТРАТИВНО,НАГЛО И АРОГАНТНО ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ!!!

61

57 до 62

преди 12 години

Е какво искаше да кажеш с безумния си коментар, бе ***, дето нямаше никаква връзка с темата и коментарите. Каква значение има за нас Грузия на какви цени купува газа. И ако втечнения газ беше толкова изгоден като твоята цена, отдаванааа щяхме да внасяме. А що ли не внасяме, а продължаваме да купуваме руски газ. Дали защото не е по-евтин. Или нещо не успяваш да включиш

60

Анонимен

преди 12 години

Хахаха да си дадем държавата на Шеврон срещу някакви визи тоя трябва да бъде убит с камъни, а предателите в пандиза.