19

до 24

преди 12 години

Когато свърши след 30-40 години нефта от Изтока, тогава ще настане майтап как ще се молят Русия да им дава нефт, газ... Русия има нефт и газ за поне 100 години за целия свят.

18

Анонимен

преди 12 години

Ами май маите ще се окажат прави!С тази човешка алчност сами ще се затрием -със земетресения и други катаклизми!Освен апокалипсис друго не остана

17

Анонимен

преди 12 години

земните недра са по слабо изследвани от космоса и никой не може за сега да предвиди последствията отч овешката намеса , за това е крайно време да прибегне човечеството до алтернативни източници на енергия ВЕИ всякакакви и тем подобни , между другото смятам че сме на прага на технологична революция и в следващите 20 -30 години тя ще промени представите ни за добива на енергия , в крайна сметка слънцето си е най-големия енергиен източник , въпрос на време и технология сега сме едва в началото .

16

Анонимен

преди 12 години

Тези откриха топлата вода!Защо американците търсят балъци като нас и румънците?

15

Хектор

преди 12 години

Добро утро гений,това се знае от години :))

14

haha

преди 12 години

Да, тва аз го знам от години. Те даже водата, която я вкарват след като източат нефта/газа от "джоба", я вкарват точно за да не седи кухо и да се намали риска от земетресения. НИЩО НОВО, от десетки години този проблем е известен. Но лакомите *** на хората кръв ше с*рат, като са толкова отворени и за трошка време изсмукват ресурс създьаван в течение на десетки милиони години (!), и то без капка угризение !!!

13

Libra

преди 12 години

А наясно ли сте, че постоянно има земетресения от порядъка на 2-3 по Рихтер, които дори не се усещат. За какви земетресения става въпрос тука?

12

аа -а

преди 12 години

Ето защо американците са толкова загрижени в Европа и разбира се в България да се добива газ. Недай си Боже ние да оцелеем!

11

ГЕРБерчо

преди 12 години

До ertge4rtА ти явно си най умния във стадото ГРОБ ????Колко пари под масата прибраха мавъра Костов и Боко Тиквуня от ЕВРЕИТЕ ????И защо ни ги пробутват тези приказки за, Белене и шистовия газ след посещенито на ВЕЩИЦАТА КИЛЪРИ ???

10

додо

преди 12 години

аууууу, тук постват големи хитрьовци бе, вие май знаете повече от американските учени бе

9

ertge4rt

преди 12 години

11 - как може да си такъв елементарник бе, разсъждаваш като прадядо си, заради такива простаци като теб държавата ни е в този батак

8

Янка Връткалката

преди 12 години

Шевроните : Мавъра Костов и неговото чираче маЛтинчо, заедно с цялото *** ДСБ са за шистовия газ, защото са били закупени по надлежния ред от Шеврон!

7

Анонимен

преди 12 години

Евреите от Шеврон к'во ги е.е за българската природа и българите, щом в своята еврейска държава САЩ правят к'вото си искат. Трябва да спрем евреите, БЪЛГАРИ!Печалбата от шистовия газ ще се излива навън, набийте си го в главите. Както сега печалбата на чуждестранния концесионер на злато у нас, който ни хвърля един мижав 1% от печалбата, а тя е милиарди на година. Нямаме нужда от скъпия газ на евреите, ние и сега си вземаме по-евтин газ от Русия.Резачка за евреите!

6

дан

преди 12 години

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ КОМУНИСТИТЕ - това със земетресенията е отвратително, това е полицейско насилие, предлагам вот на недоверие към правителството и оставка на Цветанов и Борисов...да живее *** Станишев

5

ГЕРБерчо

преди 12 години

На ви шистов ГАЗ !!!! Тези крадци от ГРОБ какво искат и тук ли да започнат земетресения ???НЕ НА ШИСТОВИЯ ГАЗ !!!!!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Като не искат земетресения да купуват руски газ и руски петрол. Удобно, скъпо и несугурно особено при междинно кранче.

3

тихата_стъпка

преди 12 години

"Американско изследване не е установило обаче защо е така"Когато източиш нефтен или газов джоб под земята, земните пластове оказват налягане върху образувалата се кухина и следва раздвижване на земната маса?

2

Анонимен

преди 12 години

След като Шеврон дупчи у РОМ-ънците, да чакаме Вранча да се разтресе, дано при нас да няма поразии!

1

Ало, днес-а

преди 12 години

Проучването от Геоложкия институт на САЩ не е публикувано, ====================================================Днесчета , що не слагате етикет ,че това е платено съобщение на руското посолство ?