85

Анонимен

преди 12 години

Хахаха, гърците били хрантутници, вие дето се скъсвате от работа пък сте много богати :) Едно "не" не можете да кажете на чуждите политици...гърците може и да са шмекери, но да си шмекер е много по-достойно от това да си *** (визирам българите)....

84

Хектор

преди 12 години

Хектор означава-ЗАЩИТНИК.Дадох ти повод за размисъл.Доказано е дори научно ,че няма нищо случайно.Не замесвам децата ти, да са живи и здрави.И да,може да поскиташ по света но всеки принадлежи на мястото където е роден.Селянин не става гражданин дори за 2 поколения.Виж Българин може да падне до нивото на хАмериканец за 5 г.

83

Бай Ганьо

преди 12 години

Сия ко става със Солунската митница , а, репараци нещо туй онуй а

82

Папуляс

преди 12 години

Бавно и сигурно САЩ заробват целия свят чрез техните циониски слуги от ЕС, МВФ И Световната банка като вземат тлъстия бут от държавите и после подхвърлят останки от оглозгания кокал на кучетата.

81

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

ТАЗИ сума е изненадващо малка. Преди се говореше за 200 милиарда към Германия и 70 милиарда към България заради окупацията и зверствата спрямо гръцкото население, включително и депортацията и унищожението на 6 000 евреи -- гръцки граждани от окупираните от българите земи.Разбира се, гърците днес едва ли ще получат нещо от Германия. Те биха могли да получат, ако зад исканията им застане САЩ, както стана преди с Израелските претенции към Германия.Днес САЩ едва ли ще си влошат отношенията с най-важният си европейски съюзник -- Германия, заради една Гърция -- незначителна страна, но със значителни икономически, политически и социални проблеми.А що се отнася до България, от нея пари не могат да вземат поради крайната й бедност, но вместо това, могат да искат територии.

80

Анонимен

преди 12 години

Не знам Ванкувър дали е в Канада, но по айпито пише от БГ.

79

do Ванкувър

преди 12 години

Не е лек имигрантския живот знаем, но не сме ти виновни, че някои те е подлъгал и си хукнал за Канада. Стои си там сега и недей да плачеш... ние в Канада не желаем да идваме.

78

мим

преди 12 години

НАГЪЛ, ПО-НАГЪЛ, НАЙ-НАГЪЛ,ГРЪК.четвъртата степен на думата нагъл.

77

сас

преди 12 години

Стига сте плюли тоя или оня да си погледнем насраните г.....ове че сме мишоци и не можем най елементарни права да си защитим а кой където му харесва ще живее най важно да е по далеч от простотията защото там оправяне няма....

76

до 80

преди 12 години

Колко си прав само страхливците и завистливите плюят срещу свободните хора, а в същото време ходят в Гърция да копат царевицата за жълти стотинки, дребни душици са българите робско племе.--Гърците свободни хора? Явно не познаваш историята! Гърция съществува от 1829 г. Преди това никога не и имало държавата Гърция, а гърците са част от населението на Римската империя - повечето роби. След това ги окупират османците, също като нас българите. Ние поне сме имали държава, гърците не!

75

Анонимен

преди 12 години

"Тагесшпигел: Властите в Берлин създават работна група заради ромите от Румъния и България"Ей ги нацистите какво правят, но иначе на съвети за интеграция на малцинствата са щедри...Защо мълчат Българските медии ??

74

Анонимен

преди 12 години

Това е много интересна претенция наистина ... за всички е ясно, че именно Германия има най-голям дял в финансирането на затънала Гърция, сега пък и от войната имат претенции ...

73

отВанкувър до Хектор

преди 12 години

Е по твоя принцип,ако си роден в село Дойно *** трябва да останеш там в местното текезесе ли?Ако човек не може да избере къде да се роди,поне може да избере къде да живее.Това е свободата-правото да избираш.И не е коректно да замесваш децата ми в този спор,но това няма да коментира.Виж си ника,той издава много за природата ти.Ако си чел ще знаеш,че Хектор е губещ!

72

Ели

преди 12 години

Е ТО НЯМА ТАКЪВ НАГЪЛ НАРОД!То не стига че цяла Европа събира пари, за да могат гръцките пенсионери да ходят по почивки и да земат 13-14 и 15та пенсия....ами и претенции. Жалки хрантутници.

71

Хектор до Ванкувър

преди 12 години

хАмериканче :), мислиш ли че има нещо случайно някъде и някога в този свят????Понеже мозъка ти е желиран да ти кажа -НЯМА случайности,ама никакви.За да се родиш някъде си има ПРИЧИНА някаква,това че ТИ не го вярваш няма значение,може да не вярваш в гравитацията но тя съществува.Елимиирал си следствието но причината неможеш и ще си платиш,вервай ми,ако не ти то децата ти със СИГУРНОСТ.

70

за 79

преди 12 години

А ко майната си търсиш в Елада безроднико нямаш ли държава затуй ли умряха Левски и Ботев да ходиш да чистиш кенефите у Гърцията.

69

sas

преди 12 години

Ванкувър точно мой човек кажи им го на ***

68

ъуи

преди 12 години

Когато видите грък да дойде да бачка на българин ми се обадете.И когато българите се върнат от папура на ,,закъсалите,, гърци пак ме потърсете.Лошото е обаче,че вие които храчите по другите народи не сте националист,а обикновени затънали в БГ блатото завистливци.

67

Анонимен

преди 12 години

България също си иска Солун и Александруполис заграбени от Гърция след Ньойския договор от 1919 г.

66

Анонимен

преди 12 години

Какво се прави с куче дето хапе ръката, която го храни?