207

Анонимен

преди 12 години

човеколюбието не се покрива с любов към животните като понятиенаправо ще ме разплачеш, 250 - вземи почети малко литература по въпросалюбовта към животните по принцип е хубаво нещо, но не бива да се прекалява, до определени граници само е нормално, кто почнеш да приписваш на животните човешки черти става опасно

206

Анонимен

преди 12 години

В допълнение на 251,само ще кажа,че хич не се опитвайте да се правите на човеколюбци.99% от вас не виждат по далеч от носа си,чисто лицемерие е това...

205

Анонимен

преди 12 години

Федерация "Грижа за бездомните кучета"!? Е това вече е прекалено! Федерация за нещо което не би трябвало да съществува! Тази Аксиния Боснева и нейните последователи директно трябва да бъдат прибирани в най-близките лудници!

204

Анонимен

преди 12 години

Поредното доказателство, че кучкарите са с отрицателен коефициент на интелигентност! Какво значи това да се кастрират песовете и после да се върнат на улицата? Какъв проблем се рашава така? Никакъв, а парите ни отиват на вятъра, защото всичко това струва пари! Ккто се върват на улицата тези песове с какво ще се хранят? Може би с нас! Не е нормално по улиците да се разхождат безстопанствени кучета, а още по ненормално е да се отделят толкова пари за тяхното отглеждане в приюти и на улицата!

203

250

преди 12 години

а вегетарианец ли си освен другото ? а за бяс да си чувал също така ? куче веднъж нападнало и хапало, няма да спре да хапе и напада, докато е живо...

202

do 249

преди 12 години

да,представи си,аз съм от така,наречените кучкари и се сещам и за хората. Давала съм неведнъж последните си пари на бездомна жена,като дете съм обикаляла съм да събирам пари за местния дом за деца и съм носила,неведнъж чували с дрехи на въпросните деца. Въпросът е,че точно такива като теб,които задават подобни въпроси са големи човеколюбци на писане,а в действителност им е през оная им работа,за което и да е живо същество,с изключение на тях самите.

201

Анонимен

преди 12 години

...не искам да има и нападнати хора от кучета,но също така не искам и да отнемам нечий живот,защото така е най-лесно. Ама ние българите нали гледаме все по лесната да става..а и ми е интересно,колко от тук присъстващите,които имат куче,не са го развъждали и знаят ли какво се случва с потомството му? Защото бездомните кучета не са се появили от нищото...

200

Анонимен

преди 12 години

а за бездомните хора някой сеща ли се ? щипи ме да скачам, аман от високопарни "кучелюбци"

199

240

преди 12 години

знаеш ли какво значи човечност всъщност ?

198

Анонимен

преди 12 години

Оф,хайде нека аз да съм сбъркан,защото предпочитам да бъдат прибирани в приюти,вместо да се убиват. Ама вас,хем ви боли,хем ви сърби.Не искате да има кучета по улиците,ама не сте съгласни да има и приюти.Мисля,че българина просто му трябва повод да си излива агресията.Хайде не ми казвай,сега,че съм сбъркан,за това,че не бия жена си,защото според една статистика,агресията на българина не е насочена само към кучетата,ами и към собственото семейство. Не искам да газя в *** естествено...

197

az

преди 12 години

по голям варварин от българина едва ли има по света.прочетете в интернет,какво е станало 2 седмици преди инцидента в Малинова долина.Точно там са намерени две одрани живи кучета.Дали тази глутница не е била свидетел на тази човешка жестокост и затова се е озверила срещу първия видян .Помислете и след това пишете с разума си.

196

FarAwayMan

преди 12 години

240, щом толкова си загрижен за *** по улиците събери колкото можеш и си ги гледай у дома. Аз лично подкрепям напълно евтаназията за бездомните кучета, защото не желая децата ми ( колкото и малко време да прекарват в България ) да се разхождат между кучешки л...а, аз да се чудя от къде ще изкочи *** и ше ги стресне ( или нешо по-лошо ).

195

Анонимен

преди 12 години

да бе, кастрирани... това генерално решава проблема, сякаш хапят с оная си работанякой ще се сети ли в тая скапана държава да направи сдружение "грижа ха хората ?

194

Божеее

преди 12 години

240, как не те е срам да употребяваш думата човечност и да наричаш обществото *** за това, че не иска да живее сред кучешки ла..на и зарази. Ти нормален ли си изобщо, представяш ли си какво безумие е, в 21 век, в европейска столица, всеки месец да има нахапани до кокал, разкъсани хора. Само за секунда си представи, че това следващия път е *** или детето ти и ела после ми обяснявай за приюти и простотии. Ти си много сбъркан, да знаеш

193

Анонимен

преди 12 години

Това, че ще ги кастрират няма да ги спре да убиват ... Имам чувството, че малоумието яко тресе тази държава.

192

Беро

преди 12 години

Пич, тука не става дума за гладни и осакатени животни, а за убити и осакатени хора. Схващаш ли? *** по парковете, страха и безкрайния лай са само екстри.

191

Анонимен

преди 12 години

Тук са се събрали само ***.Ама то тая чалгарщина и мутрищина,която тресе българина,няма как да доведе до адекватна мисъл. Повтарям,че никой не иска да има бездомни кучета,просто на някой са ХОРА и им е останала някаква човечност. Искали да живеят като интелигентни европейци. Да,ама въпросните европейци имат приюти и не ги евтаназират,колко и да ви се иска.Държавата я правят хората,не кучетата,така,че няма да излезем скоро от Ориента с такова *** общество.

190

Анонимен

преди 12 години

taka e..kogato se obadih na edna ot grupite taka "qrostno" pazae6ti givota na bezdomnite ku4eta i gi pomolih Nai-u4tivo da si priberat glutnicata, koqto givee do nas ot 10 ku4eta, te mi kazaha 4e ni6to ne mogat da napravqt..e 4udesno az trqbva da giveq v postoqnen strah kogato se pribiram ve4er za tova 4e nqkoi mng obi4a uli4nite ku4eta, no samo na dumi ne i na dela!!!!!!!!!!!!!!!

189

До Dnes.bg

преди 12 години

Написах коментар,който изтрихте.Апелирах:-Да се възстановят правилата отпреди 09.09.1944 г. - всяко куче, дори от най-дребните породи - да бъде извеждано само с намордник,никога да не бъде освобождавано от повод на обществено място;ако ходи по естествени нужди,собственикът му задължително да почисти.При нарушаване на което и да е от тези правила,глобата да е минимум 1000 лв,а кучето да се отнеме завинаги.-Споменах за зверства на роми по отнош.на кучета в Малинова долина. Затова ли ме изтрихте?

188

Анонимен

преди 12 години

НПО-тата са ясни, те са там където има как да се крадат парички. Ако я пита някой тази дама няма да различи куче от магаре ама идете й вижте кабинета "служебната кола" и парите по проектите-ЩЕ АХНЕТЕ. *** долни.