101

иво

преди 12 години

ми за 10 години мандат ДА Я БЕШЕ ПОСТРОИЛ,нали беше на власт!!???

100

славка

преди 12 години

Абе вие сте *** ***

99

123

преди 12 години

Като гледам коментарите на половината от вас, май много ви се ядат пак марули чернобилки. Сега подправени и с репи фукошимки. Дано на салатата да не се добавят повече зеленчуци.

98

miting

преди 12 години

dA,trqbva da se otide v petuk na miting-sestvieto ot 17 4asa pred ndk

97

ne na goze

преди 12 години

v petuk,30 mart ot 17 4asa pred ndk,ne na goze,ne na mafiqta ,ne na zavisimostta ot rusiq. PROTESTNO SESTVIE,elate

96

акуд

преди 12 години

хахах пърфанов това щеше да е само ЕДНО НЕЩО най яката ти хранилка за незаконни пари

95

Анонимен

преди 12 години

До глупавите Българи, до турските манипулатори във форума, до платените манпулатори.Понеже е много вредно АЕЦ та в спомените тези които са живяли и преди 1989г.,та те тогава се топлеха само на ток, а сега понеже вие сте по умни и отворени, опушихте всички градове с въглища и дърва.Изрязохте всички гори за да се греете и мръзнете като кучета по панелките.Айде турските манипулатори ги рабирам що ревът да няма Белене ама Българите прости нерабирам що се подвеждат. Съсипахте една прекрасна България

94

до 117

преди 12 години

Купуваме скъп газ, защото през 2001 г. Костов отказа на Путин да строи тръбата Син поток през България. Путин веднага се разбра с турците и тръбата заобиколи България и трябва сега да плащаме на брокери и други държави за тръбата. Същото ще стане и с тръбата Бургас - Алекандруполис и АЕЦ Белене, а можеше от Син поток и Бургас - Алекандруполис България да събере над 10 милиарда лева за 10 години досега и АЕЦ Белене да е без пари.

93

до 99

преди 12 години

Във света има над 100 реактора на по 40 и повече години! Какви 30 години те гонят. В Германия тепърва спират (не закриват - при необходимост ще могат пак да ги заредят и пуснат) 45 годишни реактори!

92

доволен

преди 12 години

Тази простотия замислена от Политбюро на кашкаваладжиите през далечната 1981 и съживена от крадлив симо трябваше да бъде спряна...............браво на ГЕРБ ,че имат топки да се опънат на пияндурниците

91

до 95

преди 12 години

Всичко зависи от цената на въглища, нефт и природен газ. Едно време е имало и ел. централи на дизелово гориво. Последната такава у нас работеше край Шабла до началото на 70те години. Когато човека осъзна че въглищата свършват, че мястото където може да трупаш пепелта от тях също, че не може да опърдяваш вечно атмосферата - дойдоха и АЕЦовете. обемът на отпадъците от АЕЦ е над 1000 пъти по малък от този на отпадъците от ТЕЦ на въглища, без да броим вредните газове изпуснати в атмосферата.

90

Анонимен

преди 12 години

до 2025г трябва да бъдем 2-3млн. население, гадовете знаят какво правят, централа няма да ни трябва, щото няма да има народ, който не избяга от тук просто ще умре от глад, болести и т.н. ще останат само ***. *** ще ги обявят за терористи, ще ги изтрепят и ще заселят красивата ни родина с евреи, вече се продават земя и паспорти.

89

киро

преди 12 години

Ами и АЕЦ Белене ще поевтинее след време както стана с АЕЦ Козлодуй. АЕЦ Козлодуй е построена от СССР и не е била никак евтина на времето си, но със заеми от СССР е платена и после изплатена с огромната печалба от централата.

88

До 108

преди 12 години

И знаеш ли защо.Защото пак *** комунисти са виновни.Купуваме най-скъп газ от цяла Европа,от техните приятелчета руснаците...тия ТЕЦ-ве работят на газ...и като му вдигат цената във сряда и в петък хората са принудени да се отопляват с електричество,а не на парно.

87

дп 88

преди 12 години

А другите централи без пари ли са бе, шибек? Германците затварят едва сега първите си реактори - пуснати преди 1970та - повече от 40 години служба! А какво мислиш че остава от един ТЕЦ след 30 години - дедовия остава - още на 10тата всичко освен корпусите и бетонните фундаменти е сменено с ново. При АЕЦ е скъпа първоначалната инвестиция, но погледнато в перспектива 20 години напред - излиза по-евтино от ТЕЦ. Тези които изкарват ТЕЦ-а по евтин пропускат разходите за сяро-очистка + въглеродните емисии, сгурохранилищата за пепелта от въглищата. А въглища от къде? Внос - от къде е най близо - аааа пак Русия и Украйна... Газова ТЕЦ - за последните 10 години цената на природния газ е нарастнала от 90$ за 1000 кум метра до 400+$ ! Цената на ядреното гориво е повишена с ... 20% Хайде смятай сега за още 10 години напред! АЕЦ няма проблеми със парникови газове, серни окиси и др подобни.

86

анализатор

преди 12 години

"В най-големия студ тази зима без малко да минем на режим. Спряхме продажбите на ток и два пъти сме внесли ..Това е бъдещето на свещи и бъдещи клиенти на Турско - руската АЕЦ.."Бъди спокоен тази зима безработните ще са толкова много, че ще се състезаваме с *** кой ще насече повече дърва за огрев, производство няма да има, и пак ще има ток за износ..

85

iashar

преди 12 години

vsichki sa maskari,ednite i drygite ,e kazal BAI GANY

84

Анонимен

преди 12 години

105-ти, безплатна е само в твоя болен и *** мозък. Викаш вятъра си духа и и тока идва до контакта ти а ? Мнооого си ***.

83

Вагнер

преди 12 години

Гоцю-Кръстника нещо се е запенил май!

82

Анонимен

преди 12 години

Все ми се струва , че да понеделник правителството ще реши , че ще строим АЕЦ-а !