93

до 90

преди 12 години

В Ирландия има бейби бум, защото не всяка ирландка успява да отиде в Англия, за да абортира навреме (не че са малко желаещите). А относно нежеланието на българите да раждат деца, ще цитирам днешната новина: 8-годишно момиченце е в кома, пометено на пешеходна пътека. Аз едното, което имам се чудя как да опазя и измъкна от това ужасяващо блато и всеки ден благодаря, че не съм многодетна майка, та съвсем да изперкам от тревоги!

92

муспи

преди 12 години

Всички се вайкате, а никой и не споменава че евреите ни унищожават. В тяхните планове за света е нас да ни няма - имат си сериозни причини, наричат ни древни врагове. А *** чрез които се провежда геноцида ни, един ден ще бъдат унищожени не с намаляване на популацията, а с обикновени бомби, отрова по гнездата им и куршуми. Създава се Нов израел, - оня не им трябва - горещо било а те са европейци. Щом те могат да се наричат европейци и никой не се и засмива, защо ние да не сме ненужни азиати?

91

до 110

преди 12 години

ИСКАМ ДЕЦА, НО НЕ И ОТ БЪЛГАРКА! А В БГ КОЛКО ЧУЖДЕНКИ ИМА?!?!?

90

do 105

преди 12 години

zaradi takiva predateli i kradci i bezrodnici balgaria e na toz xal.samo ne mi kazvai 4e si komunist ,dosetix se.odi da varti6 svirki na 4ifutitite tam i da mii6 4inii.scum

89

ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ

преди 12 години

ХОРА МАЙТАП ВИ СЕ ВИЖДА,НО ПРЕДИ ВСИЧКО БЪДЕТЕ БЪЛГАРИ.ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ,ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ.САМО НАШИТЕ ДЕЦА СА НАШЕТО СПАСЕНИЕ.ОСИНОВЯВАЙТЕ И ПРАВЕТЕ ДЕЦА,ЧЕ СТАВА ЛОШО.ПРАВЕТЕ ДЕЦА БЪЛГАРИ ТОВА НИ ОСТАНА-ТОВА НИ Е СПАСЕНИЕТО!

88

Анонимен

преди 12 години

97, ами слагаш нещата на кантара и решаваш кое тежи повече, амбиции или деца... и на родителите ви не е било лесно да ви отгледат, моите две деца (може и да са ти връстници) са родени докато следвахме... и завършихме, и ги отгледахме, и амбициите си реализирахме, всичко е въпрос на избор, правилно подреждане на приоритети и поемане на лична отговорност

87

Анонимен

преди 12 години

Като знам нрава на българската жена тестът за бащинство трябва да стане задължителен.

86

Анонимен

преди 12 години

Дано Румъния да ни завземе!

85

До 105

преди 12 години

Двете му деца ще робуват на *** и турчетата един ден, а моите ще са си добре в бяла държава.

84

Филибето

преди 12 години

ще опустеят и първите по-малки областни градове като Разград и Видин напримерЗнаеш ли колко ми пука за тия *** гета Разсмрад и какаВидин?

83

do 101

преди 12 години

imam dve tri vis6i i 6e pi6a kakto si iskam ***.a onzi deto ima 2 deca na 25 godini e dostoen balgarin,ne kato teb scum ..tragnal si da sravnjava6 4oveka s ***.ja kaji ti kolko deca ima6 kato tolkoz kritikuva6?

82

до 98

преди 12 години

Хах, ако си мислиш, че ще остана в Гяуристан!

81

Анонимен

преди 12 години

do 97Не е точно така.Подозирам ,че си над 1980 ти набор поне.Всичко е относително,не е правило както е в САЩ за щастие все още.

80

До 98

преди 12 години

Поразяваща е грамотността ти. Нито главни букви, нито пишеш на кирилица. Ето затова тази държавица ще загине!

79

AndreLouis

преди 12 години

Винаги има наследник, прехвърлимите права и имущество се наследяват, де от деца, де от роднини, де от държавата... Тъпо заглавие!

78

животинче

преди 12 години

Само не обиждайте животните, моля. Когато храната в едно обиталище намалее и условията са трудни, животните спират да се размножават или раждат по 1-2.

77

do 88

преди 12 години

ti kato stana visi64e kvo nau4i u universiteto,da prai6 svirki na mutrite za edna kora leb li.xaxaxa

76

Анонимен

преди 12 години

За да има човек дете преди 25 трябва да се откаже от амбициите си. Турците и *** понеже нямат никакви амбиции си се плодят и под 18.

75

Анонимен

преди 12 години

тя ясна работата накъде вървим, 500 г. турско робство не можа да ни ликвидира като нация, за 22 г. "демокрация" тези, които си продадоха душите, се справиха успешно и бързо

74

Хектор

преди 12 години

Време е за ЗВЕРСКИ завой на дясно,да изискаме властта която е по конституция от НАРОДА за НАРОДА и в интерес на НАРОДА....нека не толерираме неправдата където и когато я видим,нека нанесем смъртоносен удар на безхаберието.Аз вече го правя колкото мога.....