69

Туй румънския Волен

преди 12 години

Този мяза на наш Волен -- радвам се, да чуя че и в Румъния има ***! Найстина е забавно. Сега е момента Волен да предяви искания за Северна Добруджа и да застанат на границата и да почнат да лаят един срещу друг.

68

Анонимен

преди 12 години

тракиец марш при траките

67

Анонимен

преди 12 години

Еи ромънец , имам приятели унгарци сериозно ви кроят шапка половината им територия сте заграбили , на нас също спрете с претенциите ,че псевдодържавата ви ще се разпадне не сте народ дори,а които е бил в ромънско знае за боя над малцинствата .Северна македония наи ви приляга

66

Анонимен

преди 12 години

Майничка,писах по-долу.За да има "чесане на езиците" и някои *** да възкликнат "Ето имаме новинаааа".

65

Анонимен

преди 12 години

*** откаде се пръкнахте ?Вие ромънски *** ли сте не сте ли я вижте на какво сте писали преди 100 години ,аз дори имам норатиялен акт за имот в Тулча .Това с имената ,да не е отговор на името на града ви столица ***.

64

Гошо Тъпото

преди 12 години

Мамалигите са най...онеправдани от всички народи.До края на 89-та ги действаше Чаушеску.Само глад и...мамалига.Нямаха даже и излъчване на телевизионни програми вечер,за да си лягат рано и само да бачкат.Сега никой не ги...бръсне за слива;ние поне сме...първи,но отзад на...пред.Никакъв шелф няма да им...даваме,без туй са по...големи от нас по територия.Те на нас трябва да...дадат,щото през Първата световна,български генерал е окупирал Букурещ и е влизал с коня си в техния парламент.

63

Анонимен

преди 12 години

Ако Българите сме най-стария народ на Балканите защо старите имена на градовете ни не са на нашия език -- Сердика, Филипополис, Месемврия, Одесос, Аполония и т.н. Това БГ имена ли са? Не са!Нещо ви куца историята.

62

Анонимен

преди 12 години

Защо изобщо се обръща внимание на подобни безумни искания? То щото Беломорска Тракия е много умно искане, да да.

61

До Тракиец

преди 12 години

Рядко, даже в този форум, се срещат такива ***. Прощавай, но не можах да намеря по-мека дума! Просто не ми се спори с теб - изумително ниска проба си.

60

ДО 79

преди 12 години

Да, прав си. По неговата логика всички в Западна Европа са един народ... щото пишат на латиница хахахахаха

59

Майничка

преди 12 години

Защо изобщо се обръща внимание на подобни безумни искания?

58

Анонимен

преди 12 години

Не забравяй приятелю, че и власите са ползвали кирилицата във времето на изграждането на манастирите и църквите в Тулча, айде по-скромно го давай.

57

ДО ТРАКИЕЦ

преди 12 години

БРАВО, ОТКРИ АМЕРИКА. БУРГАС, ВАРНА И Т.Н. ЧЕРНОМОРСКИ ГРАДОВЕ ПРЕДИ ДА БЪДАТ БЪЛГАРСКИ СА БИЛИ ГРЪЦКИ.ИЛИ СМЯТАШ, ЧЕ ОДЕСОС, МЕСЕМВРИЯ, АПОЛОНИЯ И Т.Н. СА БЪЛГАРСКИ ИМЕНА?!?

56

Анонимен

преди 12 години

То БЪлгари от Солун до Казан има другото е интерес и хазарски номера.

55

отворени очи

преди 12 години

ами така българи като не искате да сондирате за шистов газ Уорлик преди време ви предупреди ! сега ние хамериканците ще ви *** Българииката парче по парче ха ха ха ха

54

сс

преди 12 години

за това казвам България работа със Запада няма, защото утре други ден когато стане нещо няма кой да ни защити нит НАТО нито ЕС ще си мръднат гъзовете, няма да има кой една ракета да ни даде а я да видим една южна осетия и Абхазия които са Руски съюзници и където западно подкрепената Грузия започна война с тези държави за 2 дни руснаците влязоха и защитиха населението на Абхазия и на Ю.О. сега им дадоха SS 300 ракети за самозащита правят им пътищата и наливат много пара.. ама наще *** политици..

53

Анонимен

преди 12 години

Колко от вас, биещи се в гърдите че сте българи сте си правили ДНК тест за произход? Щото един такъв тест би ви накарал да млъкнете, като северняците излезем по-близки до румънците по гени от колкото до *** от Южна България, а те от своя страна се окажат *** между гърци, турци и кумани.

52

Анонимен

преди 12 години

До всички, които си искат С.Добруджа.За разлика от тях,аз съм бил там.Беше ми безкрайно мъчно, когато посетих манастир на няколко километра от Тулча.Надписите бяха на български с черковнославянски шрифт.Тъжно, но това е положението.Питам се, каква свинщина щяхме да направим ние там. Като по Черноморието ни.Така, като бях по Западна Тракия,Тасос и Самотраки си мислех, добре че не са в наши ръце, да им таковаме таковката.Дайте да си оправим Българията, пък тогиз да му мислим на колко морета да сме

51

Анонимен

преди 12 години

"Считайте, че България тепърва ще се свива териториално."КВА БГ БЕ СЛАДУР, ТИ ХОДИЛ ЛИ СИ В РАЗГРАД, ХАСКОВО И КЪРДЖАЛИ КЪДЕТО ТУРСКИЯ СЕ ЧУВА ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯ?ХОДИЛ ЛИ СИ В СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ДА ВИДИШ КОЛКО ХОРА ПОД СУРДИНКА КАЗВАТ, ЧЕ ИМАТ ВЛАШКИ (РУМЪНСКИ КОРЕНИ)?А НА МОРЕТО СТЪПВАЛ ЛИ СИ ДА ВИДИШ, ЧЕ СЕГАШНИТЕ ВАРНЕНЦИ И Т.Н. СМЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ДРЕВНИТЕ ЕЛИНИ, А НЕ НА НЯКАКВИ ПРАБЪЛГАРИ ИЛИ ТРАКИ?

50

DS

преди 12 години

Нека погледнем реално на нещата и да осъзнаем, че при военен конфликт сме свършени. Това е резултатът от обедняването на хората. Нима очаквате човек без никаква собственост да се бие и жертва за нещо, което няма. Навремето хората са имали земя и имоти, а днес едвам преживяват от заплатка до заплатка. За какво да се бият тези хора?! За да могат олигарсите и миските им да си запазят милионите ли?! Войната не е като да се пишат коментари, призоваващи за военен конфликт. Тя е разруха и жертви.