141

Европеец

преди 12 години

до 156Миче, младите семейства с деца няма, къде да живеете, щото всичките се домъкнахте в София да се правите на големите тежкари и граждани.

140

Анонимен

преди 12 години

Това е доказателство че има план България да приюти всички роми от ЕС като се създават благоприятни условия за тях тук. Те се размножават наволя.И като се разчуе че им Строим безплатни жилища ще започне и преселванети им и тогава няма спиране . За нас ще остане само едно или гражданска воина или да се махнем от тук СЪБУДЕТЕ СЕ защото децата ви ще са принудени да си търсят нова родина

139

НФБ

преди 12 години

съвсем скоро софия и големите областни градове ще се окажат обсадени от *** катуни!изминаването на разстоянието от един до друг град ще е невъзможно или ще се осъществява с въртолет! Нали боко каза че няма да има конски каруци в столицата? какво е положението днес? Единствената столица в ЕС в която има каруци дори в центъра!Е ако на това се нарича интеграция....

138

Мария

преди 12 години

Вместо да им строят къщи и да има дават социални помощи да ги хванат да работят. Да чистят безплатно за да взимат помощи, да извършват обществено полезен труд. Млади семейства с деца, образовани плащат наеми и няма къде да живеят на тия мързеливци къщи ще им строят!

137

ДО 144

преди 12 години

а ,ТИ СИ ПОЗНАВАЧ НА *** МАНТАЛИТЕТ!!!!!БАБА ТИ ДА НЕ Е ***!!!!

136

см

преди 12 години

Помислете малко и ще разберете защо се отпускат пари за ***..... ако имат къде да живеят няма да излизат извън БГ , така като инвестират пари за домове , си осигуряват по-голямо спокойствие всички останали страни.... БГ ще стане *** държава , българите ще бъдат принудени да се изселят...

135

Еврором

преди 12 години

Вулгарите масово си накупихте жилища през 2003-2008 г. сега е време и за ромите да има партаменти с плочки и луминиева дограма. Така е европейско.

134

Мнение

преди 12 години

Пак ли за *** ще се пръскат милиони? До кога? Българите сме етнически дискриминирани. Само плащаме, но затова пък *** необезпокоявани от никой ни грабят и убиват. Нашата полиция ги пази, да не пострадат, докато безчинстват. ЕС, като са толкова загрижени за ***, да си ги взима и там да им строи колкото си иска и каквото си иска.

133

anonimen

преди 12 години

a zasto ne i vav Bankia

132

Анонимен

преди 12 години

Това може да се търпи, само от народ който няма себеуважение, дойстойнство, инстинкт за самосъхранение и най-важното чувството за СВОБОДА !!!

131

Анонимен

преди 12 години

Каквото стана с блок номер 20 в Ямбол това ще стане и тук.На тях човешки условия на живот не им трябват.Моля ви не ги угнетявайте.Дайте им по една барака като на снимката.Те това искат.Иначе само ще ги правите нещастни.*** е волна душа.Той не търпи покрив над главата.Помня как преди година се заселиха до окловръстното - преди Младост - и за седмица две изнигна цяло село от точно такива бараки.После пак така мистериозно изчезнаха.Днес тук, утре там - това е *** - чергар.

130

Анонимен

преди 12 години

Мисля че трябва да се излезне на масов протест, иначе всичко е загубено.

129

Ime

преди 12 години

Аз едно не мога да разбера- защо губещи схеми се повтарят отново и отново...Това с даването на готови, построени жилища на *** /рома си го пия и не ми иска никакви къщи/ е пробвано няколко пъти през последните 20 години. В резултат до 10 години жилищата са необитаеми коптори.Обаче те продължават да хвърлят пари за това...

128

Анонимен

преди 12 години

Стига сте злорадствали бе варвари? Стотици години сме зад Европа и то не по доходи а по мислене. Вместо да се радвате че ще се дават пари за да се промени реалността и подпомогнат най-бедните в България вие злобеете. Ние имаме интерес това да стане, помислете малко с мозъците си, знам че Бьлгарския ви манталитет и закостенели ценности не ви позволява

127

до 120

преди 12 години

Точно така, колега! ДИСКРИМИНАЦИЯ - расова!Да си търсим правата в съда - първо в наш!Защо и по какъв признак, един получава всичко на готово, а друг - цял живот пести, изплаща, че на всичкото отгоре ИЗДЪРЖА първия?Това клише "интеграция" много замазва очите и ушите - чиста проба ДИСКРИМИНАЦИЯ СИ Е!Ха да ги видим съдиите, как ще разграничат Ханс, Иван, Жан от бай *** - нали в документите няма реквизит "етнос", "народност" ,"раса"? Съдене му е майката! Национално и международно ;)

126

Анонимен

преди 12 години

а кога ще има евромилиони за българи нуждаещи се??/ МАЙ НИКОГА

125

Аз

преди 12 години

Ром с лопата не съм виждала. В Ямбол какво им се случи с блока? Вкараха си животните вътре, изгориха дограмите и откраднаха арматурата ... Има толкова безлюдни села, защо трябва да се строи? А и ще им дават и работа. Колко хора от години седят без, защото вече са на години или със заболявания ... Писна ми вече!

124

Анонимен

преди 12 години

Парите могат да се похарчат целесъобразно.Например за крематориум.

123

НФБ

преди 12 години

то по евтино ще излезе на държавата ако изкупи запустелите селски къщи по селата и им предложи общински земи за да се организират в ТКЗС-та1да започнат да произвеждат нещо1иначе боко да ги прави членове на Герб и направо за депутати да ги нагпудри!без това няма кадри!цецо да ги назначи в полицията нали има празен щат до 100 000!

122

Апис

преди 12 години

Няма такова нещо, че подобни жилища ги има и в Западна Европа! Там *** са със статут на НОМАДИ. Имат право да се населят на територията на дадена община за определен срок от време (3 месеца най-често) и на дадено място. На това място има изградена ифраструктура да си разположат палатки, каравани и тн. като имат вода и доставки на храни и медикаменти ако се нуждаят. След тях се почиства. Така е в Западна Европа.