142

Анонимен

преди 12 години

Причината е че българите сме балъци и ще ни клатят вечно!

141

до 168

преди 12 години

Виж че си правят с хората каквото им е кеф на к**а на кой му пука за нас те си лапат комисионните пак народа да духа супата... този "лош човешки материал" както каза преди време лидера май това заслужава... както и да го цакат си трае... най-скъпото гориво в целия евросъюз - най-ниските заплати, Гърците стачкуват при 750 евро минимална заплата а при нас е 135 евро и си траем...? това е отговора на въпроса

140

Хм

преди 12 години

Кой печели от тази цялата ситуация? Банките!Едните вземат кредити за да си модернизират кокошарниците (и да отговарят 1001-та директиви), а другите теглят "бързи пари" за да си платят парното и да сложат нещо на трапезата за Великден... Банките са за убиване, не производителя или потребителя. Банките, защото стоят по средата на всичко и налагат такси.

139

Анонимен

преди 12 години

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ!!!

138

Анонимен

преди 12 години

"Не трябва да купуваме един месец и ще видите как ще паднат цените."Тука мешаш понятията. Никой няма да продава под себестойността им. То иначе като никой не купува Ферари и Мазерати, цените им сега трябваше да са колкото на Жигула.

137

22g.

преди 12 години

мда тука много са против пройзводителите(селяните) ама никой си няма и на представа как стоят работите! как пройзводителят инвестира рискува труди се да продаде 0.80лв/кг а после гледа своята продукция по магазините за 3.00лв. как всяка година излизат нови и нови условия да етака да няма това да няма онова => продукцията пада с 30% и цените се качват а после те са виновни. ха кажете на тоя човек че надува цената като живее на кредит заради последното условие (спа център за кокошки)

136

до 155

преди 12 години

Другарю ГЕРБер, ние не сме полски лобисти, а обикновени български граждани, които не са взели бонуси, като вас и на нас българските яйца са прекалено скъпи!

135

алооо

преди 12 години

Цялата спекула е за тия дето внасят яйца от Полша - те ще намажат най-много от далаверата

134

Анонимен

преди 12 години

Една дума - СПЕКУЛА.По време на война това се наказва със смърт. Сегае "мирно" време, но наказанията пак трябва да са СТРОГИ !

133

Мадурко

преди 12 години

По какво да позная че яйцата са от щастлива кокошка освен по цената.И аз искам да съм щастлив петел - да имам чесало за маде и харем от кокошки които да онождам зад перденце

132

виготура

преди 12 години

Най-смешното е, че има изобилие от яйца, но повечето производители по новите изисквания нямат право да ги продават в България, а само малка част спекуланти ще направи бесни цени от поредната простотия на правителството на ГРОБ. Толкова ли не можеше една отсрочка 2-3 години да се договори да ви таковам майките нещастни бе?!?!?

131

Бойко тиквата

преди 12 години

Нека да ги направят по левче, че по лесно се смята! Спрял съм да купувам яйца и да си ги държат на тез цени !

130

отказал се консуматр

преди 12 години

Не трябва да купуваме един месец и ще видите как ще паднат цените. Като няма къде да ги пласират ще се наложи да ги изхвърлят и ще загубят много повече. Ние трябва да диктуваме цените по този начин. Затова не купувайте.

129

гоо

преди 12 години

с тези яйца се правят много далавери. въпросът е, защо едно яйце от Полша с транспорта от там е по-евтино от едно наше, въпреки изискванията. в Полша също са спазени тези изисквания. нещо се губи по веригата. явно, нашите с лоби са спрели вноса от Полша за да убият конкуренцията, нямат достатъчно количества, цената се вдига, оборотите също, печалбите и те. кой духа супата - хората. покрай едно такова лоби някой намазва пая и то много сериозно. кой ли? идват тежки избори догодина, събират се пари

128

4444

преди 12 години

ееее що не ни пратят и нас на спацентър.и яйца ще снасяме .обещаваме.

127

men

преди 12 години

Цялата оправия ни е такава... всичко е от раз без да има адаптация... пенсионна реформа( рязък скок във възрастта), сега за кокошките... така стана и с хляба за една седмица 100% Дубъл...но като няма кой да потърси равносметка на тези политици те ще си правят каквото им е кеф с нас

126

123

преди 12 години

Щастливите кокошки решиха да не снасят яйца за нещасти българи.

125

?

преди 12 години

до 157печели се от оборота не от надценката... но търговците това явно не го разбират с тези високите надценки ще се получи единствено стагнация

124

NAT

преди 12 години

Вече съм твърдо "ЗА" дъмпинговия внос!!!! Това животно гадно - родният производител - ако не е на нечовешка печалба ще ореве света, така че и глухият цар да го чуе!!! Народът ви подава ръка, а вие му я изяждате до рамото. И к'во ще кажете сега: "Имаме да погасяваме кредити", еми и обикновените хора имат кредити, "Горивата са скъпи", еми за всички са скъпи, не само за вас. Тия кокошки с трюфели и черен хайвер да ги хранехте нямаше да са с такава нереална надценка яйцата - твърдо "ЗА" дъмпинга!

123

666

преди 12 години

ще стане като цветарите на 8-ми,ден година храни!