17

mhm

преди 12 години

Скоро няма да изчезне тая напаст...нали дебелите мазни депутатски *** разчитат на тях за изборите

16

Анонимен

преди 12 години

след всяка подобна статия се вижда колко примитивен народ сме и колко малко се различаваме от ромите

15

Айхман

преди 12 години

Ромите -крадливи,мързеливи,неграмотни,едва 0.2% стават за някаква по свестна работа/върху всички други големите фармацевтични корпорации могът да тестват новите си лекарства/

14

ttt

преди 12 години

Цялата трагедия е пълното неразбиране на *** въпрос! Разлика от 8000 години култура може да се преодолее за най-малко 3 поколения -австралийския вариант- проблема е, че нямаме 60 години приемственост в политиката. В края на комунизма ги задомихме, трябваше още 40 години и вече следващите нямаше да мислят като номади. Вместо това - пълен регрес - едно поколение вече се издържа от кражба (те я наричат бране) на бакър, джилязу и халумин по мазетата . Върнахме интеграцията на нулата.

13

морски

преди 12 години

Нямат тоалетни пък карат БМВ и Мерцедес.Колко още да ги интегрираме.

12

един от матрияло

преди 12 години

За *** и комунист интеграция никога няма да има.Те ще продължават да си живеят в гета разликата е само в стандарта.

11

Който не работи ...

преди 12 години

Като им трябват пари за интеграция - ДА СЕ ХВАЩАТ НА РАБОТА И ДА ГИ ИЗКАРВАТ ТИЯ ПАРИ! Нима някой помага на българите финансово? Нима някой ни строи къщи? Нима някой ни вози децата до училище безплатно? Нима някой ни дава пари защото ни мързи да работим? Ай сиктир! КОЙТО НЕ РАБОТИ НЕ ТРЯБВА ДА ЯДЕ!

10

Блякс

преди 12 години

ква интеграция у наше село теквоа животно НЕМА

9

AHA

преди 12 години

Лошото е че ставаме не само *** резерват, а и кучешки

8

Анонимен

преди 12 години

Браво на Ангел Джамбаски! Най-накрая някой да се застъпи за нас Българите!!! Дано да има куража да продължи да се бори срещу абсурда подкрепящ *** на някога хубавата ни родина.

7

Анонимен

преди 12 години

Тъй като се оказа, че Атака не са удобни на Борисов, сега той упорито лансира ВМРО+СКАТ.Каракачанов и Симеонов са доста по-лесни за управление от Сидеров. Жалък си Бойкооо!

6

Анонимен

преди 12 години

Ай стига вече. За 1000 години единствените, които успешно са ги интегрирали са западняците. Ама те са го поизбили, така че не брои. Пък, ако на ЕС толкоз му е милно и жално за нашите римляни, да си ги вземат. Ворлик, много им се радва, да вземе да говори с военните от американските бази, да докарат повечко самолет и да товарим българското богатство за Америка.

5

Amenhotep

преди 12 години

Браво на ВМРО!

4

герберист-хуманист

преди 12 години

Интеграцията на ромите е пътя по които трябва да вървим. Да станат част от нашето общество, всички да сме равни и да сме като братя.Обаче, за да стане това трябват пари, да се изравни жизненото им положение с това на мнозинството, да им се осигурят жилища и работа, и тогава да има интеграция, защото без това няма начин.

3

Айнзац

преди 12 години

*** си е ***! Закъсахме го драги сънародници - от ЕС ни определиха за *** резерват!

2

Томас

преди 12 години

Няма такова нещо като роми - до кога вие, наричащи се псевдожурналисти ще работите за налагането на тази лъжа - както и за еволюционната лъжа, лъжата за големия взрив и лъжата за динозаври живели преди десетки милиони години - до кога?И няма как да бъде интегрирано едно крадливо племе, ако няма адекватни наказания за постъпките му. Когато има редовни адекватни наказания - тогава ще бъдат интегрирани цигаите.

1

Анонимен

преди 12 години

Mерки се вземат с газова камера ,в която да се изгорят вредните навици.