10

ku4eto

преди 12 години

Следим комшията с термокамера дали краде топло..................и кога прави секс

9

Грозната бети

преди 12 години

В банята съм....виждаш ли ме.

8

Анонимен

преди 12 години

"Следим комшиите ,които крадат топло"Кои сте вие от Днес бг ,че следите комшиите?Че следите тези ,които си позволяват да критикуват *** и ги лишавате да коментират 24ч, поради "нарушенията на правилата на сайта"съм съгласен ,но и да следите крадците на топло,мисля,че не е в прерогативите ви и много ви моля, все пак да избирате подходящи заглавия!Във вашата неграмотност се уверявам за пореден път!

7

Анонимен

преди 12 години

Мда. Толкова дела ще изядат ***, които снимат с термокамери, че просто не е истина. Грубо погазване на правата е да снимат хората в собственият им дом, пък било то и през стените. Вие как ще се почувствате, ако аз дойда в произволен момент у вас и ви снимам както си поискам, с извинението, че вероятно сте крадец?!? Не звучи логично, нали? :)

6

Гошо Пернишкия

преди 12 години

Ако човек си е сложил нагревател на ток в радиатора пак ли ще го наречем крадец?

5

Nikolla

преди 12 години

Камерата ще отчита ли как комшийката излиза загорещена от ваната?;)

4

,...

преди 12 години

и кво ако набозя климатика до пръсване камерата ще показва че у нас е топло и това ще означава че крада топло ли. глупости пълни. вместо да инвестират в ремонт на преносителната система която е най-големият крадец на топло, се занимават с тъпотии

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

С такава термо...камера ще обследвам цяло Кривунделово и ще открия къде комшията скри казана си за ракия и се...прехвърли да вари на моя.Не че ми...пречи,ами поне да почерпипо...една ракия.

2

йое

преди 12 години

От новината научаваме, че група служители на топлофикациите имат право да гледат черно-бяло домашно порно без знанието на участващите в порното...

1

Анонимен

преди 12 години

То има и камери по кръстовищата, но какъв е ефекта от тях?