57

Анонимен

преди 12 години

Тоя човек дава ли си сметка, че той това го плаща за едно жилище. Я да вземе да се запита Цеци Апартаментчика кви ли сметки плаща за шестте апартамента?

56

Греберист

преди 12 години

Гер бер съм ,гербер съм мръзна си навъъън, зън аън зън , зън зън зън компира е въъън!!!Само се оплакваме,много мас си мажеме...Зъъъъъън!

55

Анонимен

преди 12 години

Няма лошо, че оплювате всеки депутат или министър, без значение от коя партия е или е бил. В този случай, колкото повече мрънкат управляващи и опозиция от нереални сметки, толкова по- вероятно е да се сложи ред в топлофикаците и измислените фирми за топлинно счтетоводство. Когато ни бъркат в джоба ежедневно, политиците се правят, че не виждат и не чуват, но като бръкнат в техните кесии, може и да променят нещо.

54

Libra

преди 12 години

Простотията и краденето в тая държава става толкова непоносимо, че и депутатите вече са жертви. Каква ирония. :))

53

Анонимен

преди 12 години

вън тръбите от жилищата на хората. Кран на входа и да си начисляват загубите на бездомните кучета. Да се отчита какво влиза и точка. с тези 450 лева който и да се отоплява с каквото и да било гориво за един месец по-скоро ще си изпепели жилището. Не ги е срам!?

52

д-ра до 58

преди 12 години

Тъй както гледам, ти не знаеш какво говориш!Тези от ГЕРБ правят нещо само когато са лично засегнати иначе от умрел писмо да чакаш!

51

анонимен

преди 12 години

Абе , имате право да се възмущавате, ама защо сега възникна проблемът?Та нима всеки сезон не пищим от"Топлофикаця"и Топлинните счетоводители, ама някой да ни е обърнал внимание.Те Управляващите ,едва сега ли разбраха какви високи метки плащаме за парно,ток и вода?А ние с тези средства, кое да платиме първо??? Те не са за жалене,а -ние.

50

Васо

преди 12 години

Да не мрънка, ами да предизвика обществена дискусия. Щото с балона за кражбите се спасява балона на "Услугата".При свалени радиатори и добра изолация на тръби, и стени няма формула дето да докаже, че топлото се движи от по-ниската към по-високата температира, в случай, че съседа ви ползва услугата, но поддържа по- ниска температура в апартамента си и няма изолация, а дограмата му е от Коми. Ако някой докаже обратното ще стане Нобелов лауреат и ще реши въпроса с глобалното затопляне. Някой експерт от Топлофикация ще е, или от дружествата за топлинно счетоводство. А опитайте се да си свалите радиаторите и да видим дали ще ви разрешат

49

зъл

преди 12 години

55 Какво значи как? Ами грял се е толкова му е сметката :). Аз се грея с климатици и локално парно и моята е 450 лв. ама не седя да мрънкам. Граял съм се толкова се е навъртяло. Дай сега да вземат и на бедния депутатит да му я опростят.

48

Анонимен

преди 12 години

мрън мрън мрън мрън Станишев е виновен зън зън зън мрън....

47

Анонимен

преди 12 години

Това да ме прощавате не прилича на заглавие. Какво никой ли не знае че сметките са абсурдни. Значи този който се оплаче, бил мънкал. Какво като е депутат, да не би да е длъжен да плаща надутата сметка. Та наследниците на Топлото пак да се съоръжът с джакузита-макузита... И той е жертва на монополното положение на тази стуктура. Можете ли да си представите ако в жилището горят 100 литра бензин през месеца на горелка каква температура ще се развие само за 260 лева. А газта е много по-евтина от бен

46

Анонимен

преди 12 години

ВЕЛИКА МЕДИЯ СТЕ, ЕЕЕЙЙЙЙ, ВЕЛИКО ЗАГЛАВИЕ, ТОЛКОВА ОБЕКТИВНО, СТОЙНОСТНО, А СТАТИЯТА - ПЪЛНА СЪС СЪДЪРЖАНИЕ, НЕПРЕХОДНА, ВЕЧНА!

45

Анонимен

преди 12 години

а Федоската за двойно по голяма площ колко ли ще плати

44

иво

преди 12 години

Този е бсолютно прав.Съгласен съм и с промените на Закона, но те не решават всичко.Как увеличени сметки с 17% и сметка от 480лв? Трябва да се премахнат топлинните счетоводители. Изащо не се въведе едно компексно отчитане на ток,вода и парно, което може да става на 2 или 3 месеца? Той все пак има пари да си го плати , ама -ние?????

43

Анонимен

преди 12 години

много сте прости беее ... бееее ... овце такивачовека забелязъл проблема, вие вместо да се радавте че имате общ проблем и следователно има вероятност да ви помогне, сте взели да му гледате в паницатаа бе няма оправия за вас беееедокато гледате какво правят другите вие нищо няма да получите, трябва човек сам нещо да направи, иначе със злобата и с коментарите ще си останеа, забравих - и ще си избирате и преизбирате станишевци, бойковци, първановци и петкановци

42

tosh

преди 12 години

а добро утро, г-н Николов.Ама какво, трябваше да ви ужилят със 500 лева, за да се сетите, че нещо не е наред ли?Значи като опре до пари, само тогава народните представители се сещат, че имат някаква работа за вършене.

41

абонат

преди 12 години

Много се краде, за това да си прекарат Топлофикациите тръбите покрай входните врати на жилищата/както е в повечето страни/ и да има контролен уред там и кран за спиране.Не топломер а контролен уред .Казах!

40

dona

преди 12 години

Днес парното , утре водата , вдруги ден тока , миналата седмица балконите какво още остана де ни вземат. Съда вече е тяхен цветанов ги подмени . Съсдадоха фирми за събиране на дългове - рекетьори вземат задълженията без да спазват закона. А иначе само общещания за светло бъдеще магистрали , пенси и заплати ама след 2014г. а дали ще оцелем с тези темпове на държавен рекет. През турско най големия данък бил 10 десятъка а сега на 100 лв. 70 задължително за държавата , а ми парно , ток , вода

39

Rucifer

преди 12 години

Моята, за горе-долу същите квадрати е "само" 400. Предлагам да не ги плащаме!

38

дидо

преди 12 години

ми да му помогнем ако трябва!!!