156

trailblazer

преди 12 години

Снощи бях на маса с един Холандец. Момчето е образовано и претендира дa e "Highlife"..... е изпи 2 бири и какво да ви кажа, няма такава ***.... Добре че не бяхме в БГ, още на 5тата минута щеше да е пребит заради *** си поведение и задявки с всяка жена в бара... Така че тези не стават, не ми ги хвалете изобщо:(

155

555

преди 12 години

Ако тези националисти издействат напускането ни от ЕС, само ще се радвам. Разпадащата се корумпирана система търси оправдание за корупцията, кражбите и охолния живот на гърба на Източноевропейците. Че Източна Европа не е стъпила на краката си, това е вярно, но Западняците никога с нищо не помогнаха на нашите страни да се оправят. Помощите, предоставяни по разни програми се връщаха във фирмите на ЕС и даже ние им додавахме още 30% от сумата. Българските фирми подизпълнителки получаваха трохи.

154

до 198

преди 12 години

"Те ни нападат и ние трябва подобаващо да отговорим."Обратното, ние ги нападнахме, а те отговарят!)

153

Сиганин

преди 12 години

*** ТАМ СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ И ДОСТА ОТДАВНА.,ТЕ СА ЛИЦЕТО НИ КРАЖБИ И КОМПРОМАТИ ОТ НАЙ ЗАЩИТАВАНАТА ПРОСЛОЙКА В БЪЛГАРИЯ.ИНЖЕНЕРИ И СПЕЦИАЛИСТИ НЕ СЕ ПРИЕМАТ НА РАБОТА,ЗАРАДИ *** ИМИДЖ.

152

Анонимен

преди 12 години

до къде ни доведоха ***...

151

ААА

преди 12 години

Този говори за тъмнокожите гласоподаватели на Герб. И ние ги мразим, скоро ще ви ги пратим всичките заедно с водача им

150

БАЧКАТОР

преди 12 години

Когато един народ го е страх да погледне врага си в очите, той си обръща *** към него и започнва да се репчи на някой , който нищо лошо не му прави. Холандеца не смее да се изправи срещу африканците и арабите, които искат да му вземат жената и къщата, а показва мускули на българите доколкото ги има там. По същия начин са и "великите" македонци -албанците им горят знамето на улицата, пишат по стените "Тук не е Македония" но страхливия македонец не смее да им се озъби, обаче псува България?

149

Анонимен

преди 12 години

И кой ще ти плаща разходите комунист гърците ли ,но поне стана пределно ясно защо падна комунизъма ха ха ха в този ЕС много вожд (велики сили) малко индианец (роби) .

148

холандец

преди 12 години

В голяма грешка сте - в Холандия няма проблем с "черните". Защото с техните страни има железен визов режим. Тези "черни", дето виждате, са холандци от поколения и въобще не са тема. Проблемът са точно българи, които могат да нахлуват с милиони и няма спирачка срещу това. И теоретично могат да превърнат и Холандия в същата ***, в която са превърнали и териториите, от които идват. Това е проблемът, не го подменяйте.

147

55

преди 12 години

Вместо да ревете тука срещу холандците по добре се съберете и ходете да ревете срещту вашите политици 22 години на дискриминират и се изнесоха 1 500 000 български граждани ,да не са длъжни хората да на хранят и да ни търпят зулумите и аз съм във Холандия от 6 години и се нагледах на нашенци и почти всички получават освен възнаграждението си помощи между 360-620 евро за квартира ,70 евро за осигуровки и на всеки 3 месеца децките за 2 деца 460 евро и не само *** правят зулуми

146

do bg hakerite

преди 12 години

Haide be pichove-kakvo chakate?Pravete edin sait za oplakvaniq,no ne kum normalnite obiknoveni holadci(te edva li zaslujavat negativno otnoshenie ot nasha strana) ami kum holandskata treva,koqto trovi decata ni!!!Otrova idvashta ot tezi,koito se mislqt za po-vis6i...Vsichki znaeme che narkoticite se kontrolirat ot politicite,taka che da ne se qdosvame na grajdanite na Holandiq,a na tezi koito q upravlqvat...

145

Анонимен

преди 12 години

Аз съм много критичен към НАС, като нация и държава, но..Дори и сичките *** и криминали да си изнесем в Холандия и да вземе назаем румънски джебчии пак не можеме да бъдеме фактор!!Има нещо гнило в този ариец от снимката!Шубе го е да изригне срещу печките, щото нема да му се отрази добре на бизнеса.Иначе и аз съм на мнение, че особено по време на шенгенските визи не знам как , но нормален българин не можеше да излезе от БГ. За с/ка на това де що престъпник имаше си пътуваше фри!

144

1

преди 12 години

Aбе нямаме ли хакери, бе?Къде дремат та не го хактнат този сайт!

143

до Ники 166

преди 12 години

"най-много кока в Европа идва през пристанищата на Холандия"Че то всички стоки за Европа влизат през Ротердам - ти къде очакваше да е коката - през Бусманци ли?"А вие що биете ***" се изтърка отдавна, откажи се...

142

123

преди 12 години

ЗАЩО В ЧУЖБИНА ГИ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ, ГОНЯТ ГИ МРАЗЯТ ГИ А КОГАТО СЕ ПРИБЕРАТ В БЪЛГАРИЯ ГИ НАРИЧАТ *** И ИСКАТ ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ

141

до 179

преди 12 години

Много си прав приятел и аз ги гледах тия брадатите там даже имат сайт казваше се sharia4holland България и Българите изобщо не са проблем там ама изобщо скоро ще разберат дюнерджиите как ще ги напънат

140

fuck Holland

преди 12 години

А бе, този *** не ви ли прилича твърде много на един български екземпляр - подобен (не само в лице) пишман националист?

139

minkoviii

преди 12 години

Какво искаме от хората, отвратителни циганя сме. Цялата *** *** скрита под мюсюлмански или друг уж етнически произход плъзна из Европа. Грозни , беззъби, черни, мошеници сме ние. И държавата ни и тя същата, грозна с *** фолклор в архитектурата и всичко останало. Нямаме черти на европейци. Прокъсани с ужасен външен вид и одежди, напомнящи Ориента. Това виждат чужденците от нас. Е баси европейците !!!

138

Анонимен

преди 12 години

Българите не са никакъв демографски фактор в Холандия или коя и да е друга държава в ЕС, дето да може да дестабилизира трудовия пазар или друга насока в социално-иконом. живот.Истинските причините, поради които холандския Хитлер се е присетил за БГ-то са: 1.българите могат да бъдат оплювани без почти никаква ответна реакция(по същата причина Кадафи взе за заложни).2.Ще е много по-опасно да нападне милионите ***, дето лежат на помощи и са истинското бедствие.Така че нищо ново по Света..

137

Анонимен2

преди 12 години

Живея в чужбина от 2 години и забелязвам това което казва този холандец.Има много наши сънародници които от години ни представят по кофти начин и затова хора като мен, които са излезли на запад да учат или да работят и да живеят по честния начин ни гледат лошо.Почти навсякъде те гледат зле преди да се докажеш, че си свестен и работлив човек.Плюс това на *** на паспорта пише Българин.Имаше случай на познат в Италия го питат-абе ти не си ли малко бял за българин.От години са ни представили!!!