52

Прогнозата!

преди 12 години

Ако ББ и ЦвЦв искат да попречат на М. Кунева да спечели следващите избори, имат само две възможности:1. Отново да фалшифицират резултатите!2. Да отстранят Кунева от участие по какъвто и да е начин!Най-вероятно ще опитат и двете възможности!

51

Анонимен

преди 12 години

Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962-1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов.

50

6

преди 12 години

Защо никой не ми отговаря на въпроса: Някой да каже Кунева, като еврокомисар за защита на потребителите КАКВО Е СВЪРШИЛА ЗА БЪЛГАРИЯ???

49

попа

преди 12 години

Тая понеже свърши неимоверно много работа в ЕК че даже ни е и убедила за това, сега иска пак да се докопа до баницата с изтърканото "вервайте ми". Ей, писнало ми е от такива, направо се побърквам разбираш ли. Не че Борисов е нещо повече от нея, и на него са му преброени дните начело на държавата.

48

иво

преди 12 години

Също съм на мнение ,че Кунева има много добро политическо бъдеще.Дано да успее. Иначе при тази политическа МАФИЯ.И трябва да се разгриничи от НДСВ.

47

до 53

преди 12 години

че той тиквата е същия уникат, ама него го боготворите и квичите като пуберки на чалга концерт - 'мачкай бойко комунязите', кво повече да говориме.

46

Баш Майстора

преди 12 години

Събудете се Българи!!!Другарката Кунева остана без копанка от която да си папка сладко необезпокоявана от никой.Сега търси всякакви начини за връщане във Властта!!! Само безмозъчни хора биха последвали това ***!Мислчя ,че отдавна на БГ не й трябват повече "Партий"!!!Имаме си достатъчно.На хората им трябва работа за да могат да издържат семействата си,а не Партий.Мислете с Главите си,а не следвайте Бръмбара защото знаете до къде ще ни заведе!!!!!

45

Българин

преди 12 години

Това е най-подмолната жена която може да има в политиката. Такива политици не са ни нужни. Много бързо забрави какво е "направила" при управлението на НДСВ, а сега ми се прави на светица........

44

Анонимен

преди 12 години

Че Борисов е подлец не е нещо ново. Той е предавал всички с които е бил свързан по някакъв начин. Бил е член на БКП. След това се е занимавал с охранителна дейност, т. е. рекет. След това се е свързал с НДСВ. И навсякъде се е крепил докато е имал полза и след това е предавал хората, с които е бил свързан. Няма как сега да си промени манталитета. Подлеца винаги си остава подлец.

43

dmx

преди 12 години

Прави ли ви впечатление, че Кунева винаги говори с някакви абстракции и по един особено вбесяващ начин избягва конкретиката? Лично на мен не ми харесва този тип политическо говорене.

42

Анонимен

преди 12 години

Другарката Пръмова пак се изака на метеното........

41

foti

преди 12 години

Кунева ПРЕМИЕР!!!

40

познай кой

преди 12 години

Той не може без подлости!

39

Анонимен

преди 12 години

Изключително нагла, напориста и неприятна жена!

38

bad cough

преди 12 години

"Независимата" естествено, че ше прави партия. С този резултат на изборите е направо грехота да не направи. Нали има да връща и версии от "независимата" си президентска кампания.

37

Анонимен

преди 12 години

WAF означава "... се чувствата непредставителни"... Не мога повече да чета негроматни списвания от заспали "журналистчета" дето още не са си изпили кафето...

36

Р.

преди 12 години

баце ! Барозу е достатъчно богат и влиятелен човек за да може да си позволи доста по-млади духалки не мислиш ли ??? не ми се вярва да е опраял до 60 годишна жена за тия работи :)))

35

Някой

преди 12 години

Тая пък ***, барабар Петко с мъжете - я вземи се скрий ***

34

Анонимен

преди 12 години

Аз пък за разлика от вас виждам Кунева като доста по-добър премиер от Тиквата Борисов и Цеци 6-те апартамента :)

33

мечо пух

преди 12 години

Ами да не бяхте го учили на подлости, защото рано или късно всичко се връща.