40

Anketa

преди 12 години

Умишлено ли Днес.бг не споменават в статията броя на протестиращите в София днес?Да +Не -

39

до 41

преди 12 години

Имена и адреси , друго не ни интересува, пък после ще си мерим винкелите.Не ми пробутваи имена на фирми , сякаш зад тях няма живи хора.

38

Анонимен

преди 12 години

Абе как може Германия да каже че няма да подпише докато не проучи споразумението,а наш Боко да търчи да подписва тихомълком без да е питал никой?? И сега като вижда,че има недоволство вместо да каже че няма да се подпише той ми бръщолеви че сме щяли да подпишем с особено мнение... кой му пука за мнението ти бе илитерат,хората подписа искат, друго не им трябва! С тези глупости Борисов напълно загуби подкрепата на младите хора у нас!

37

Стойков

преди 12 години

НЕ на АСТА! БРАВО на Българите излезли на протеста! НЕ на монополистите -печалбари!Да защитим свободата си и правото на свободен обмен на информация! Нека не забравяме,че много хора работят по едни и същи проблеми едновременно по света-пример закона на Джаул и Ленц!А музикалните ноти не са на Маричков и продуценти!УСПЕХ!

36

до 39

преди 12 години

Идеята е на най-големите звукозаписни и филмови компании които разполагат с огромни финансови ресурси и съответно познай какво-влияние.

35

до 15

преди 12 години

Когато спрете на коча мъдете да се клатят, тогава ще спрете и АСТА. --Колкото и да не ни иска, май така ще се окаже!

34

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Чудя се и се мая - ЧИЯ Е ИДЕЯТА ЗА АСТА?КОЯ ДЪРЖАВА ИЛИ ОРГАНИЗАЦИЯ Е ИНИЦИАТОРЪТ???Не може да се пръкне една сутрин на бюрото на на тартора на ЕС.

33

Данчо

преди 12 години

Подписването на АСТА смъpди като затваpянето на пpословутите глави за евpопейския съюз, на дp.Пpъмова!Нема мъpдане от каpтелни капани,мили ми Андpешковци!Уpковците се уляха, вече 22години!

32

Анонимен

преди 12 години

КОЙ ОТКАЧАЛНИК ЩЕ СВАЛЯ МУТРЕСТАНСКА МУЗИКА ОТ НЕТА? ЧАЛГА ИЛИ ЛИЛИ ИВАНОВА ЩЕ СИ СВАЛИМЕ? ИМА РУСКИ САЙТОВЕ В КОИТО ИМА МИЛИОНИ ТЕРАБАЙТА МУЗИКА СТИГА ДА ЗНАЕШ КЪДЕ ДАЯ ТЪРСИШ. И БЕЗ ПАРИ ДА МИЯ ДАВАТ МУТРЕСТАНСКАТА МУЗИКА НИКОГА НЯМА ДА СИ ПЪЛНЯ ПАМЕТТА НА КОМПА СЪС .ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ НАЩЕ ЗАТОВА ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СВАЛЯТ ЧАЛГА И ДА ГЛЕДАТ ХАМЕРИКАНСКИ ПОМЙИЛИ? ВМЕСТО ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И НАМАЛЯВАНЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ТЕ ПРОТЕСТИРАТ ЗА ГЛУПОСТИ.

31

Кашчей Безсмертний

преди 12 години

Обзалагам се на шепа семки, че разделът за растителни семена в АСТА е много забавен!

30

carevbrod

преди 12 години

Човек може да живее без храна един месец,без вода един ден,без въздух една минута,а без акъл-цял живот!"Умни" хора в БГ правителството, както и дупедавци дал Господ!

29

до 15

преди 12 години

Има само един начин-отрязване!Отрязаните не се клатят!Ако трябва и така ще стане.Румънците ни показаха 2пъти как става.Аз предлагам български вариант-на изборите да накажем мазниците дето така тихомълком приеха това спораумение.

28

мартин

преди 12 години

На всеки едни избори до сега гласувах за ГЕРБ - надеждата ми беше в тях, след този ход и моя глас отпада, не че има по-добра алтернатива - но това и беше най-малоумния ход в целия мандат. Няма да гласувам - *** поне да сложат да се пазари 10 20 години - тях ги има по пазаренето поне.

27

Българин

преди 12 години

Няма по позорен акт от този как подммолно ГЕРБ като управляваща партия подписа ACTA.На следващите избори ще гласувам наказателно срещу ГЕРБ!

26

на мен ми пука

преди 12 години

до 13Ей, ако ти е кеф да те дебнат и да ти дърпат юларчето- кво правиш тука.Беги да пасеш на къра.

25

Анонимен

преди 12 години

Браво на младите, че излязаха днес в София.За стотен път ще кажа - надеждата е в младите.

24

до 26

преди 12 години

Прав си, че Русия и Китай са най-големите пирати. Точно срещу тях трябва да е насочено. Обаче не е!!!ACTA e насочена срещу нас, защото корпорациите нямат сметка да искат нищо от Китайците и да си провалят шанса да продават на най-големия пазар в света. Факт! Затова се опитват да изтискат каквото могат от европейците.

23

Въпрос?

преди 12 години

А в България всички ръкопляскаха и хвалеха мъдрото решение на ГЕРБ за "частично ратифициране на АСТА"!В България улиците бяха пълни с хора, пеещи - Благодарим ти Бойко! Цецо, велик си!

22

Мартин

преди 12 години

*** сайт само в София не пише колко са били... а иначе са описали до лапландия!

21

До 20

преди 12 години

Псолютно си прав, който е измислил АСТА да му играем един винкел у тиквата и да е мирно селото.Само кажете кой е ?