82

ЕКСКЛУЗИВНО!!

преди 12 години

Този път хакерите от "Анонимъс" вдигнаха мерника не на кой да е, а на самото ЦРУ. Членовете на групата пробиха уеб сайта на най-голямата разузнавателна агенция на САЩ. За поредния си удар хакерите съобщиха в социална мрежа, използвайки жаргона на специалните части за убит враг - "Танго даун". Говорителка на ЦРУ заяви, че случаят се разследва. Почти по същото време анонимните оставиха и друга следа за своето съвсем реално присъствие - хакерите пробиха и сайта на щата Алабама.

81

Анонимен

преди 12 години

Само човек, никога не стъпвал в Русия, може да я подценява и да дрънка глупости. Даже Наполеон навремето се разходи до Москва, а никой до ден днешен не разбра, изгуби ли , или я спечели тази война? Мащабите са огромни. И за разлика от САЩ, те са близо, много по близо до нас. Така че, умната със американския слугинаж, американците са доказано хиени и са на друг континент, ако сте забравили.

80

Българин

преди 12 години

"Невежеството е сила"- Дж. Оруел. 1984. Не знам дали разбирате обстановката ,но мисля ,че сме в подобна ситуация.

79

водещи новини

преди 12 години

Никой не го интересува , в София само бяхме над 12 000 . Долу следенето на свободни граждани , долу корпоративните интереси , които правят хората роби!

78

Анонимен

преди 12 години

Българи е малка и слаба държава и всеки гледа да я прилапа. Преди Германия ни беше захапала, след това СССР, сега САЩ искат да избутат Русия и те да ни захапят.Това е съдбата на всички малки държави.

77

Анонимен

преди 12 години

А бе нещо много взеха да ни ухажват.

76

Анонимен

преди 12 години

стига с тоя ЕС, да се ориентираме към руските пазари. те са необятни. толкова необятни , че чак няма кой да купува,--Ти какво предлагаш на руския пазар? Май нищо!

75

явертъ

преди 12 години

стига с тоя ЕС, да се ориентираме към руските пазари. те са необятни. толкова необятни , че чак няма кой да купува, ха-ха-ха-ха.

74

не не не не не

преди 12 години

След този безпрецедентен натиск върху България мисля, че само ненормалници може да са фенове на Америка.Америка има велика материална култура - вярно е, но поведението им е бандитско и грабителско!

73

Анонимен

преди 12 години

Докато сме първи в слугинажа на САЩ, ще гледаме Шенген през крив макарон! А дефицитът в търговския ни обмен с Русия е 7 милиарда. Износа ни за Турция ли ще го компенсира? Или "великите" американски "инвестиции"? Не напразно от изток ни гледат сейра. При продажна псевдо политическа класа, чиста клептокрация само *** ще добруват и ще се размножават. Има реалности пред които не можем да си затваряме очите.

72

Тиен

преди 12 години

Ето пример за това кой управлява в действителност и САЩ и другите страни-едрия бизнес.Дни след мораториума за шистовия газ,Шеврон изстреля в България не кой да е а държавния секретар,а след него и енергийния.За Уорлик е излишно да говорим.Той ще ще повтаря до нас-не колко е безопасен (за Америка) българския шистов газ.Тежко им на ББ и компания.Какви български интереси,каква природа.Или Америка,или властта.

71

до-90

преди 12 години

Никои не казва обратното за това което си написал,но знай едно, на никои не му пука за теб защото са ти черни очите,това важи и за Руснаците към които питая дълбоко уважение.Но преди всичко съм Българин,ясно ли ти е това и искам сам да си преценявам нещата.

70

Анонимен

преди 12 години

Вие неизменно ще разчитате на Русия и руския газ и ние искаме тези взаимоотношения да са добри. Не само да го казва папагалската, а да бъде уверен в това. За да я има Русия основно са допринесли българите. Нека не го забравят и руснаците. Каквото е Израел за САЩ, това е България за Русия. Проблема е кога самите ние българите ще погледнем по-далеч от носа си.

69

Анонимен

преди 12 години

АМЕРИКА СИ Е АМЕРИКА БЕ СЕРСЕМИ! И аз обичам Русия но Америка е номер 1,засега де.

68

AYYYYYYYYYY

преди 12 години

Ама на кой му пука тоя какво мисли?Факта че Хилари се снима с *** е очевиден че никoй българин не я иска дори на снимка,дори да се снимаш с американски терорист е унижение за българите

67

язе

преди 12 години

сигурен съм че ако някой американец дойде и отвори някоя фирма, почти всички които плюят тук ще се втурнат през глава да бачкат за някоя добра заплатка. Българина е силен на приказки, но стане ли въпрос за пари, всичко друго остава на заден план. ха сега бийте палеца надолу и се опитайте да си внушите, че не съм прав.

66

Анонимен

преди 12 години

Момчета и момичета,аз съм Българин и искам да знам кога от нещо имам изгода и кога нямам,кога нещо ме застрашава и кога защитава,кога имам печалба и кога загуба,затова искам да чуя всички страни и доводи по даден казус или разработка.Искам всички които имат интерес да си кажат думата и тогава АЗ САМ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЕ,ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ ВСИЧКИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,НО НЕ ИСКАМ ИСТЕРИЧНИ *** ДА МИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВЯ,ТАКИВА КОИТО СА КЪМ ЕДНИТЕ ИЛИ КЪМ ДРУГИТЕ.И САМИ МОЖЕМ ДА РЕШИМ!

65

Анонимен

преди 12 години

До 74 кой ти каза че са заробващи , ти си нещатен експерт по приватизация на енергодружества ли

64

KOKO

преди 12 години

Защо медиите ни занимават с един държавен чиновник.Дали американците въобще познават българския посланник в САЩ,та камо ли да го коментират.Този сайте е чиста помия след като занимабат хората с това какво мисли един американски чиновник,РЕЗИЛ ЗА ВАшИЯ САЙТ...НЕ го коментирайте,тоя не заслужава дори да го четете

63

нашиот

преди 12 години

до 71..да виждаме че си се съгласил със робския живот..незнаех че вече може да си избираш и видът поробител..