24

ас

преди 12 години

Да не коментираме мюсюлманите,фанатици са до мозъка на костите.А това вече е повече от страшно.За президентшата - всичко е поза,според мен,ясно се осъзнава,че е започнал началото на края.

23

bg

преди 12 години

Amerikancite gi e shube da izpratat samoletonosa4 kum Hormuzkija Protok.

22

ala bala

преди 12 години

*** хамериканци поне да сменят сценария. Същата работа като в Либия, Тунис и т.н. Където са се намесили тези ***, не са прокопсали.

21

t-rock

преди 12 години

Важи на външен вид...

20

Ристу

преди 12 години

Яка е, но ще умре на пролет. Ще я убият американците.

19

До 25

преди 12 години

Мюссюлмансият живот е ад, но за немюсюлманите.Кажи само, чий го дирят американците в Сирия? Приятелски им протягат ръка?! А, стига! Какво направиха в Египет? Развилняха се войнстващите ислямисти. Това ще стане и в Сирия.

18

Анонимен

преди 12 години

Ей 14, ти си болен човече, не говори нещо , от което просто нищо не разбираш, явно темата Сирия изобщо не съществува за теб , и просто искаш да напишеш нещо в нета. Дали знаеш къде се намира тази страна! Знаеш ли какво значи светска страна , и кой е казвал че Сирия е светска страна, къде ли си го чул това, защото очевидно нямаш елементарна представа за действителността.А , между другото , аз живях в Сирия преди 2 години, много дълго , за да разбера , че мюсюлманския живот е ад.Я кажи пак нещо

17

!

преди 12 години

Красива и умна!Нима можете да очаквате да осъди съпруга си?! В която и да е арабска страна, това е невъзможно. Жените там са възпитавани да уважават съпрузите си, да им се подчиняват, и го правят. Вчера прочетох някъде, че на митингите в Дамаск са присъствали военни наблюдатели и съветници от Англия. Какво правят на неинспириран от Запада протест? и последно, нима някоя от първите дами на САЩ се противопостави на военните операции,

16

Анонимен

преди 12 години

Лошо няма хора.Погледнете от хубавата му страна.Нека стават *** маймуни нека се омотават с чаршафи нека се гърмят,колят,паля,взривяват.Нека си стоят неграмотни,***.Лошо няма.Кога ли тея страни са били нещо истински нормално?Уж цивилизовани уж нормални уж и нема нема и бам бомбите,чаршафите,имамите дето вият по минаретата, все някакви се гърмят все някакви се стрелят.Нищо де дано народите някой ден осъзнаят че исляма е една голяма спирачка и заплаха.

15

Анонимен

преди 12 години

Нагледахме се на "демократизатори" които изнасилват 12 - 14 годишни момичета в Ирак. На пикаещи над трупове "демократизатори". На кадри с гаврите над иракчаните по затворите.Демокрация? Не. Мерси.Американската "демократизация" ми напомня оня виц за нашите "борци" преди време:Елате и се застраховайте при нас да не дойдем ние.

14

шаро

преди 12 години

Е, следващата първа дама ще е с фередже, а прелюбодейките ще ги пребиват с камъни на площада. Тогава всички вече ще са доволни.

13

байо от село

преди 12 години

У нашто село има и по убави жени.Таз убава ама отвътре гнила не яй грижа за народъ.Таквъз я устъй.

12

bg

преди 12 години

Amerikanskata hrana e otvratitelna.

11

Анонимен

преди 12 години

Хубава жена!STARBUCKS-USA, а ти ходи да крепиш колоните на ФЕД - че ако не са те да печатат долари и да подклаждат размирици в арабския свят, отдавна да си се върнал на село.

10

Анонимен

преди 12 години

Сашко петракис,ходи да изринеш снега пред фермата,после сипвай ярма на прасетата,после хващай парцала и чака пода и други дребни ежедневни задължения.

9

Анонимен

преди 12 години

Единствената светска арабска страна а *** искат да я подарят на Мюсюлмански Братя.И незнайно защо световното обществено мнение вярва на чифутските медии, че Асад избивал своите граждани а всъщност той избива терористите въоражени от Саудитска Арабия която пък от своя страна се умилква на САЩ и Израел. Браво на Русия и Китай. Пожелавам успех на Башар а сирийците да погледнат какво става в Ирак и Либия и да се замислят.

8

до 8

преди 12 години

Каже повече, откъде е тая Гюлчен? И тя ли е от Гоцето Делчев?

7

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До Сашко Петракис.Сашко,остави Сирия и България.Отивай на работа,че скоро ще изядете и Акропола в Атина от глад.

6

АЛЕКСАНДРОС ПЕТРАКИС

преди 12 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ БРАТСКА СИРИА НАПАЛНО..БАШАР АСАД Е ВЕЛИК АРАБИН-ДРЪЖ СЕ ЗДРАВО ЗА РОССИА...

5

Анонимен

преди 12 години

Много хубава жена !Защо наричат "тоталитарни " държавите , в които управлява едно семейство, а там където управляват монархически династии не ?! Така погледнато е същото. При монархиите народа няма избор, а този например си го избраха на референдум.