57

Анонимен

преди 12 години

"Освен това, ще прихвана трипер наистина," допълни единствения кръстен на венерическо заболяване политик в България.

56

Анонимен

преди 12 години

Гоце, Гоце и ти ли бе? Костов ни оправи, след това и царя, твоя другар- мишката Станишев и Доган, сега и Бойко.

55

Анонимен

преди 12 години

Хаха, много са ми смешни кутевите ***, от години вече пишат, че ГЕРБ умира, а вече три пъти на избори ГЕРБ печели с почти един и същ резултат :)

54

студент

преди 12 години

Избор м/у агента-Гоце и мутрата-тиква,а не ! Аз избирам трминал-1...

53

Страх

преди 12 години

Е още отсега ли ги втриса страх гейберите? Та жилят злобно, предсмъртно... Що тая умната не се сети да търси указа - нали беше министърка на правосъдието, божем?Ама шум трябва да се вдига.

52

do 63

преди 12 години

Отвращавам се от неграмотността ти..

51

22г

преди 12 години

Президентът на ----НИЩОТО -22г......,САМО в Бг !Бащата на 3-ната ,ОТСВИРЕНА ,ПРОВАЛЕНА ---КОАЛИЦИЯ!

50

дедо

преди 12 години

Тия и двамцата са от едно котило...и двамата са от БКП. Деца,бегайте от България,няма живот когато те управляват "бивши" комунисти !

49

Анонимен

преди 12 години

Управляващите, под прикритието на фалшиви демократични съображения, съвсем целенасочено се стремят да разделят, за да владеят. Историческият опит изглежда не ни е научил на нищо. Така и не разбрахме, че докато ни насъскват един срещу друг и в сумотахата се кълнем помежду си, обикновено ни одират кожата. А когато забележим, че са ни бръкнали здраво в джоба, вече е късно.

48

БЕЗПАРТИЕН

преди 12 години

Най-големият грях пред българите,Първанов стори с Тройната коалиция,че лансира турците и им даде власт с която яко злоупотребиха.Ей,за това прошка няма !!

47

Гражданин за EРБ

преди 12 години

Ще водя голямата, тежката битка с Бойко Борисов и с това слабо, бездейно и бих казал вече вредно за България управление, зарече се президентът (2002 2012 г.) Георги Първанов.КАТО ГЛЕДАМ КАКВО СТАВА В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ, СЪС СИГУРНОСТ НЯМА ДА ИМА КОАЛИЦИОНА УПРАВЛЕНИЕ С *** ОТ КОМ. ПАРТИЯ ГЕРППРОСТО СЛЕД - ШИСТОВИЯ ГАЗ, БДЖ-то, МАРИЦИТЕ, ИКОНОМИКАТА И ЗА КАПАК "АСТА-та", ЩЕ ИМА ЕДНО ГОЛЯМО АСТАлависта ГЕРБейби...ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГОЦЕТО Е ПРАВ - ТЕЗИ ЗА 2.5ГОДИНИ НИ НА ВРЕДИХА ПОВЕЧЕ С ЛОБИСТКИТЕ СИ ЗАКОНИ, С УНИЩОЖАВАНЕТО НА МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС, С ИЗЦЕПКИТЕ СИ НАВЪН И ПРОЧИЕ. ПРОСТО ОСВЕН 10-те % ПРОСТОЛЮДИЕ В БГ, НАДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВА НЯКОЙ ЗА ТЯХ..., ОСВЕН ТЕ САМИТЕ СИ

46

ined

преди 12 години

Доста неравностойна битка ще бъде. Бойко още преди да успее да го доближи достатъчно за да го свали с маваши гери в главата, Гоце ще го е отстрелял от далече с оптиката.

45

"ТОЯ".....

преди 12 години

....до кога ще ни дразни?

44

до 16

преди 12 години

Момко, мястото ти е при Филчев. САЩ са залязващи на световната карта

43

84

преди 12 години

Герберите подмокриха *** ,идва техния край .....Злобейте,,,

42

циркът продължава

преди 12 години

----САМО в Бг----- БСП-ГЕРБ---връзката---"невъзможна"....?То коалиция ДПС-БСП,и НДСВ -БСП,......БЕШЕ -----"НЕВЪЗМОЖНА ",АМА САМО НА ТЕОРИЯ !Свидетели сме на КАКВО ЛИ НЕ в ПОЛИТИКАТА ,ЗАЩОТО ТАМ --ПРАВИЛА И МОРАЛ ----НЯМА ,ИМА САМО --------ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ --------това са ценностите на политиката и......*** -----?

41

wiktor

преди 12 години

Дъртият *** агент Гоце все още не е осъзнал, че където ги хванем - там ги бием другарите от БСП. :)

40

Анонимен

преди 12 години

Ако има орден "Главен подлец на държавата" агент Гоце го получава без никаква конкуренция.

39

Анонимен

преди 12 години

"При никакво "ако" БСП няма да се разцепи"Даже и при *** ако БСП ще си се скупчи отгоре и ще се прави на модерна партия.

38

Гоце - вън от БГ

преди 12 години

Първанов - паразитът на републиката! За десет години нищо полезно не направи за България. Само вреди! И подлости! И предателства на националните интереси! Даде български военни бази на американците!