41

анонимен

преди 12 години

До 48 кажи го на бащата ана Мануела и много други и си живей в *** от мисли

40

tosh

преди 12 години

също така потърсете Operation Enduring Freedom и цъкнете на линка в wikipedia.Там ще видите какви са ги надробили американците под предтекста за 9-ти септември.

39

.....

преди 12 години

Абе само ***, които свързват Русия единствено със соца и такива, които свързват Сащ с дивия капитализъм, ли останаха в тази държава! И двете страни неса нито звяровете, каквито ги изкарвате, нито раят на Земята. Осъзнайте се малко....

38

до 46

преди 12 години

Ти *** ли си? Слагай си кипето и се готви за Шалом

37

1

преди 12 години

До 37 - колега забравяш, че Русия има военноморска база в Сирия. Та като как ще стане американците да влязат там...трябва да са съвсем изперкали, за да подложат на риск такъв хубав град като Вашингтон...

36

анонимен

преди 12 години

До 44 Какво разбираш под свобода , това което е в Сирия или онова дето беше В Либия особено със заразените деца сус спин , утре ако ти се наложи , не ти го пожелавам , но ако не дай боже се случи , да знаеш в Израел или САЩ само ще се справят с проблема, ако може въобще.***

35

отегчен

преди 12 години

Москва против външна намеса със сила в Сирия+++Тутакси го местя...

34

Анонимен

преди 12 години

до 19* сащ и израел да го духат Свобода за всички народи включително и за България от циониско-сатанинската чума

33

tosh

преди 12 години

понеже не мога да качвам линкове потърсете в google: syria american troops и цъкнете на първия линк.

32

Анонимен

преди 12 години

Която държава има петрол и газ я чака "освобождение". Тук таме се спомена , че ще се настанява нещо /покрай тия операции/ хамериканско в северозападна БГ - и ето ти го посланика си пие днес кафето във Видин?!?!

31

Анонимен

преди 12 години

До 34 Гърция е демократична държава и срещу демонстрантите не излизат танкове , а Сирия не е и всеки ден все повече войници и офицери дезертират , това се нарича гражданска война , ако не знаеш.

30

tosh

преди 12 години

ако искате да разберете истината за положението в Сирия четете внимателнос две думи Обама изтегли войските от Ирак и ги струпа в Йордания и на границата със Сирия като се готви да направи преврат на сирийското управление.След като направи преврата, единствената държава, която САЩ не контролират в тази област, остава Иран. След като Иран е обграден от американски бази отвсякъде, ще падне и няма какво вече да спре американците.

29

анонимен

преди 12 години

До 27 ти си болен ходи се прегледай някъде

28

до 31

преди 12 години

Примата който вярва на всичко което чете в новините си единствено ти. Какъв е тоя сирийски народ от командоси който разказва играта на една цяла армия? Ако искаш да видиш какво са истински протести виж Гърция.Това в Сирия е война с външна намеса.Айде напъни малко ядката дето я имаш в главата си!

27

9К79 Точка У

преди 12 години

Както отбелязват форумци хамериканците искат да извъртят същият номер както с Либия! Да, обаче руснаците си научиха урока, добре помнят как хитрата лисица Байдан преметна Димата и Русия загуби милиарди в Либия! Сега тоя номер няма да мине, и никаква резолюция в ООН-то няма да има, без външна помощ върлуващите банди в страната ще бъдат смазани! Да не забравяме, че след месец в Кремъл се връща В.В. , а той не е "мека Мария" като Димата както казва народа!

26

до 28

преди 12 години

Като гледам не бяха особено недоволни от режима при Кадафи? Даже при началото на войната не искаха да се връщат да не и изпуснат местата.Ако не смятаме злополучните мед. сестри разбира се.

25

Анонимен

преди 12 години

Усещате ли дцифтари червени ,че тук сте тръгнали единствено и само да защитавате интереса на Русия и изобщо не ви интересува желанието на сирийския народ да махне една диктатура заради която от 30 години е във военно положение , пълни *** сте

24

Анонимен

преди 12 години

и да се пенявите ,и да не се пенявите все тая ***,на живуркането ви се види края

23

Анонимен

преди 12 години

До 24 в Либия ако не знаеш работеха много българи и преди Кадафити и бяха по добре

22

до 18

преди 12 години

Сирия е един от най-големите износители на петрол,потърси малко инфо преди да пишеш глупости.