128

вТРУД

преди 12 години

днес бг непотправяйте истинската статия на в труд 176 служители са получили бонуси някой по 30000 хил на човек

127

Анонимен

преди 12 години

Във филмите когато някой ще го убиват, го обличат с бяла риза, за да си личат дупките по добре и петната.Че и при Дянков така и неговия ред ще дойде в този филм, наречен "Живота на Един Български политик".

126

ash

преди 12 години

ако хората са си свършили работата - защо на не им даде???Иначе всеки иска бонуси(премии) ама , като ги вземе някой друг - *** воя -до небето!!

125

обяснете ми

преди 12 години

Миньорите произвеждат рекордно количество въглища и според договора имат право на бонус от около по 1000 лева. Не има го дават и хората трябва да стачкуват. Правителството както винаги ги обвинява че били алчни.В МФ се раздават бонуси на 200 човека за какво за това че икономиката ни е в подем за това че живеем по-добре за какво .

124

в ТРУД

преди 12 години

Симеон Дянков е раздал 233 725 лева бонуси в края на 2011 г. на чиновници от финансовото министерство. Това съобщи за Труд Любослав Филчев, шеф на дирекция Човешки ресурси и административно обслужване във ведомството.Бонусите са разпределени между 176 служители, но не става ясно каква сума е взел всеки, тъй като според ведомството това са лични данни.Само преди 2 месеца в тв интервю Дянков отсече, че докато е министър, няма да има 13-а заплата за чиновниците. Дори да има повече пари в бю

123

Анонимен

преди 12 години

наглост и безобразие!уж криза ,уж няма пари !

122

Анонимен

преди 12 години

153... Не знам колко трябва да си работил и каква работа да си свършил за бонус около 30 000. Това са средно 3 годишни заплати на обикновения човек ,който работи истинска работа и си разсипва здравето. А по темата ... от край време ги знаем ,че до един са *** . Обещават чудеса за народа , а в действителност гледат на тях да им е добре .

121

gfh

преди 12 години

Няма проблем уж нямаше пари за нищо....

120

Анонимен

преди 12 години

Честито на печелившите а тези които плащат - тоест всичките ние Да го Дуат !

119

Анонимен

преди 12 години

174Я! Алкохолика улучил този път поста!:) Не пии толкова от рано! Както казах от смъртта ти обществото само ще спечели! Алкохолици и наркомани не са ни нужни! Чао! И продължавай да се ласкаеш, че си ме ядосал! Така деня ти ще мине по-приятно! Нищо, че за това състояние си има медицински термин:)))))) Успех! И да си платиш данъците!

118

Анонимен

преди 12 години

На следващите избори пак да си ги изберете!

117

Анонимен

преди 12 години

Ало, пишещите!Във форума има много платени от финансиста ***.Те усърдно си заслужават пържолите.

116

Дянков до 175

преди 12 години

Ами да пестят балъците, аз иначе откъде ще взимам?

115

Анонимен

преди 12 години

до 168Ми професионалистите са кадърните! Ти кои мислиш, че са! Това, че някой от родата ти не се е вредил, значи, че не заслужава:)))) Просто и ясно!

114

Анонимен

преди 12 години

164 ами тогава защо ми отговоряш, като " "за да предизвикаш някакви чувства в мен! Просто си безличен и безразличен" ха ха ах Толкона не си изнервен ,че чак ми отговори.За разлика от теб не слагам и капка алкохол в устата си от години.Ако на теб ти трябва алкохол да се радваш на живота, на мен не ми трябва :)))Хайде чао, защото аз отивам на работа за разлика от теб който взимаш заплата за да дращиш по форуми...

113

Паралиева

преди 12 години

Мда, средно аритметично се пада по 1327.983лв. на "нископлатен" финансов чиновник.

112

Анонимен

преди 12 години

Това американско *** да върви откъдето е дошъл!

111

Анонимен

преди 12 години

За народа данък"въздух"а за корумпираните чиновници бонуси,и защо от какъв зор бе хер флик го играеш на финансов благодетел,нали ужким го играеше строг финансов контрол нежто балона пестене се спука тотално,дааа вълка козината си мени но нрава никога...

110

до 158

преди 12 години

Уточни дефиницията за кадърни моля те, жена ми работи там и като ми разправя какво става направо не ми се иска да вярвам. Схемите са си по старо му, но с нови хора - пак роднина до роднина, пак си клатят краката и пак получават бонуси само определени хора, а не всички които полага дори и извънреден труд. Има и още нещо - тук се коментират само коледните бонуси, а защо се мълчи за ежемесечните бонуси, които си раздават същите тези убавци? Изглежда че винаги ще има "кадърни" и "по - кадърни".

109

Всички сме от село

преди 12 години

Симеон Дянков "Пари няма" - е явно има ,но само за хора от неговото министерство и някой приближени.