321

пука им

преди 12 години

и на куките и на правосъдието и на всичките тея говняри, министри, депутати и тн. , па и глобата - 17000евра, пак ние ги плащаме. Не гласувам за никого, сите са един дол дренки, ученици на куманизма и бкп и кпсс, путиновци, живкофси и кви ли не още ***.Демокрацията е за хора с интелект а не с вратове, данове, пагони, мучещи нечленоразделно,псевдо куРтур министри дето се млатат по улиците бетер ***...Българиюю, нема помощ от нигде, нема и у складооо. че ПОВЪРНЕМ!

320

:)

преди 12 години

Само не разбрах,за какво е осъден? Струва ми се,че крие нещо :) А това,че полицаят е опрял пистолет в главата на момичето,не е е много нормално. Едва ли са такива откачалки бопаджиите... Все си мисля,че в България се налага да се действа по този начин...

319

aman

преди 12 години

Aman ot taq miliciq

318

Анонимен

преди 12 години

По БТВ даваха как изгаря кола за 5 минути и от пожарната казаха ,че трябва да е запалена пред пожарната за да могат да я загасят.ТАКА ЧЕ, г-да завършили Симеоново ако отивате да задържите НАЙСТИНА опасен престъпник Той ще е подготвен ще ви очаква и на 5 тата секунда ще е привел в действие плана си за ОТЪРВАНЕНе ми се правете на голяма работа имате късмет ,че в България няма Толкова опасни престъпници а само откачалки .

317

с.до 439

преди 12 години

Ти имаш ли представа как изглежда матрица за печатане на банкноти и какъв тежък метален туч е!Самата машина също не е като миксер бате!Как се крие това за 2 минути бе!?И пак ще кажа,че дори и да разбият вратата,което донякъде е оправдано нищо не оправдава побой без съпротива пред семейството!А това с пистолета е свинщина!Капиш!?

316

иеааа

преди 12 години

Darjawata absurdistan na4elo s boko tikwata,kakwo da o4akwame drugo....

315

с.до случаят

преди 12 години

Самият главен секретар призна,че операцията в Мировяне е тотален провал съпроводен с абсолютно ненужно насилие и цирк!Марковски,че е опортюнист търсещ постоянно дела с голям обществен отзвук за да си вдига цената е вярно,но това не променя факта,че куките се излагат постоянно!Тежковъоръжени полицаи нахлуват за 5 кутии цигари!А такива като Киро ***,измамниците във Ветово и така нататък никой не ги закача с години!Не сте в ред и напълно заслужавате робската си съдба!

314

Цървула

преди 12 години

Абе путювци с пищови що висяхте 24 часа пред банката в Сливен а не щормувахте на 2 та минута !

313

Анонимен

преди 12 години

Създава се впечатление ,че в Страсбург са БЕЗПОГРЕШНИ ,и ,че нашите ПРЕСТЪПНИЦИ са ЖЕРТВИ !ПРЕСТЪПНИК дава интервю и всички ,вече МУ ВЯРВАТ !!!Кой от вас е бил там по време на ареста и е видял това, което той твърди и близките му ???Завел е това дело в Страсбург ,защото е знаел ,че ако го спечели ще го пуснат НА СВОБОДА докато се търсят участниците в това задържане!Вярвате повече на ПРЕСТЪПНИК , а не на полицаи ???

312

до днес.бг

преди 12 години

Коша, за душевни отпадъци пак е пълен.

311

до 417

преди 12 години

Ха-ха-ха ! Абе, верно ли всички милиционери сте толкова прости ? :)И къде ще я скрие тази "машина за печатане на пари" престъпника в апартамента си за 5 минути ?!Това да не е игла случайно ?Само си търсите оправдания за безобразията, които вършите !

310

хм

преди 12 години

оня ден гледах по новините оная дето арестували мъжа и в мола заедно със стресираното чадо.....смях ме напуши, като дъщеря и реши да обеснява, как полицая я напсувал и и посочил среден пръст!!!!!!!!!!!! Ама толкова са им наредени историите толкова измислици вие как си предтавяте полицаи въоражен до зъби да показва среден пръст на дете бееееее то е смешно вие им се вързвате. Приказки от хиляда и една нощ. Браво на полицаите само така. Тая *** е време да се измете. Не подценяваите момчетата.

309

с.до 425

преди 12 години

Че нима има основание да им се вярва!?Ти сигурно и на катаджиите им вярваш!Смех...

308

Случаят

преди 12 години

в Мировяне е добре режисира, веднага семейството се появява в БТВ, след това му организират пресконференция и веднага е заведено дело и кой е адвоката ,дебелия Марковски. С такава скорост може всичко това да се случи с пари и със специални хора да тичат по институции и запознати с организацията на тези неща. Един обикновен гражданин трудно би се оправи и справил за толкова кратко време. Народът трева не пасе и всичко е ясно, но журналистите пак се оляха в помия отвред.

307

Хм ...

преди 12 години

Кога ли ушеви ще попаднат на някой въоръжен, решен да запази достойнството си ...

306

с.до 417

преди 12 години

Ти си уникален моето момче!Като не отвори в рамките на една-две минути и влизат!За това време какво точно ще скрие бе!?Машина за печатане на пари така ли се крие!?!За целия цирк и насилие няма оправдание!Робска душица!

305

Анонимен

преди 12 години

Каквото и да си пишем фактите говорят за едно в България никога не е имало престрелка между полиция и бандити така ,че не ми се правете на супермени в детската градина !СТРАХЛИВЦИ

304

до 417

преди 12 години

А така, кажи му го. Прибира печатарницата във вътрешния джоб на сакото си, нали ? :-) Отчайващо си *** Саше :-)

303

Гого

преди 12 години

Мдааа милиционерите днес не са на работа и налазиха в темата. Момци Великият ни Кан Крум е казвал "Държава в която няма законност не е държава" Вместо само до подсмърчате по великите ни канове, и царе проумейте най-накрая, че без закони няма държава. От 20 години силовите структури на МВР и сега ДАНС се ползват ЕДИНСТВЕНО ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА НЕУДОБНИТЕ. В действията си сегашното МВР въобще не му пука за обикновения българина. Набийте си го това в главите глупави милиционери и по-добре се get out

302

Александра

преди 12 години

другарко, първо трябва да видиш окончателния край на сагата и тогава да си дращиш глупостите и кой те излъга ,че си била журналист. Журналиста си проверява информацията ,а ти май,че си доста огладняла или доста алчна , но щом плашат....