156

Анонимен

преди 12 години

Диктатора тръгна да бие вече и хората във ФБ, които не искат да го видят! Той човека затова не се показва и на публично място, че вече всички го освиркват и скандират Бойко Курв.:)

155

Червени псетанаповод

преди 12 години

Според *** от ГЕРБ, незаконно е да искаш да живееш достойно и да си докарваш допълнително 500-600 лева от цигари за се спасиш от мизерията на управлениети на ГРОБ и да живееш достоен качествен стандарт на живот.===================Слагайте минуси на майките на шу..ите!Те и бабичките от петричко за да си докарат някой лев за "достоен живот" отглеждат марихуана.Крадците поради пак тази причина крадат.Дилърите пак за "по-достоен" живот пласират дрога.И тях ли оправдавате *** червени?

154

Анонимен

преди 12 години

Според мен трябва да се разследва дори смъртта на първата жена на Плевнята! Както се вижда как бият и убиват хората нищо чудно и да я е ликвидирал!

153

Дедо Йоцо

преди 12 години

218, какви действия бре, хаирсъзино? Да направиш страница във Facebook ли е престъпление вече? Или да изразиш на глас несъгласие с управлението на Слабоумния? Де го чете туй, в кой раздел на конституцията? Верно сте много зле, ама най-зле е, че ви дават прави на глас, без да ви преглежда специалист!

152

Анонимен

преди 12 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ НЯМА РЕПРОДУКТИВЕН ОРГАН - ЧЕРВЕЙ !

151

Червени псетанаповод

преди 12 години

Според *** от ГЕРБ, незаконно е да искаш да живееш достойно и да си докарваш допълнително 500-600 лева от цигари за се спасиш от мизерията на управлениети на ГРОБ и да живееш достоен качествен стандарт на живот==============================================================На това ви научиха Червените кхмери- да сте селски тарикати за да постигнете "достоен" живот.*** жалки!

150

Анонимен

преди 12 години

Хахахах, какъв смях. Пребили незнамсикой защото направил група против герб. Еми, толкова ли сте наивни бе ***? Какви групи, какви простотии правите. Живеем в демокрация, но трябва да си *** че такива действия биха останали безнаказани. Особено във fb, където никой не е анонимен и за нула време може да бъде издирен. Наистина хората в БГ са изтъпяли като ***!й

149

Койоти

преди 12 години

Истинският президент на България е Сидеров. Плевнелиев е ЧЕРВЕЙ !!!!Плевнелиев - първият президент - ЖЕНА !!!САМО МУ ВИЖТЕ ФИЗИОНОМИЯТА, СТОЙКАТА, ОСАНКАТА и МАНИЕРИТЕ !

148

Дедо Йоцо

преди 12 години

209, ти слабоумен ли си, или си тиквичка бре? Аслъ, то само феновете на Тиквата могат да са толкова зле с чутурите, че да не виждат какво става в държавата! Да те питам аз ако и твоето семейство така го пребият цецовите *** зарад това, че инициираш страница във Facebook с неудобно за властта съдържание, пак ли ще целуваш трътките на тия ***?

147

Анонимен

преди 12 години

Ne znam kakvo se butashe Zorka Parvanova tam, vidjahte li kolko e bezmisleno prisastvieto na "parvata"dam tam....ostavashe Goze da si dovede i pevachkata na izprashtaneto mu...

146

СТРАНДЖАТА original

преди 12 години

Сбогом Гринго, Адиос Мучачос, Прасшчай Григорий, чао Гоцьо!!!...

145

Анонимен

преди 12 години

Според *** от ГЕРБ, незаконно е да искаш да живееш достойно и да си докарваш допълнително 500-600 лева от цигари за се спасиш от мизерията на управлениети на ГРОБ и да живееш достоен качествен стандарт на живот.=============================================================Първо- Цветан Цветанов одавна трябваше да си е подал оставката.Второ-това изказване показва мизерната народопсихология на *** която населява тази територия.Ти същият най-много ревеш от качеството на живот в БГ-то

144

Анонимен

преди 12 години

Много сте смешни. Да не мислите че полицията ще бие някой без причина? Човека вече е регистриран за контрабандни стоки, а почнеш ли с такава работа спиране няма. Трябвало е малко да го ступат да си каже къде е скрил нещата или на кой ги е дал, не виждам нищо проблемно в случилото се! А по темата - успех на новия президент!

143

Дедо Йоцо

преди 12 години

От президент-агент на президент-травестит. Българска орисия...

142

Анонимен

преди 12 години

Майката на Ралица на въпрос, ако им се извинят ще приеме ли извиненията, каза не им искам извиненията! Просто не мога да повярвам, че това се случва в тази държава!............................Това остава ,да се извиняват на крадците че са ги хванали,да се опита да разговаря и обижда западен или щатски полицай,тогава ще разбере в каква лабава държава живее и ще целува ръцете на полицаите.

141

Червени псетанаповод

преди 12 години

Така е гербер! Ще запомниш Гоце с големия член! Ти най-добре знаеш:)))) И пак ще го опиташ:)))) Много пъти още!:))))))) Хареса ли ти големия член на Гоце!?:))))))=============================================================Къде се е чуло и видяло умряла гнусна червена *** член да вдига?"Издишаш Велкооо,издишаш"!

140

Анонимен

преди 12 години

И оня с шапката ще ми разправя че строи магистрали :))) а маркировката по жълтите павета като след война :))) немаше ли 200 лв. за една кофа боя и един бояджия да минат преди церемонията, ако не за друго барем да не ставаме за смех пред чужденците :)

139

Анонимен

преди 12 години

Хунтата на ГЕРБ е арестувала родителите на Ралица Начкова - основателката на групата "Аз няма да гласувам за Бойко Борисов и ГЕРБ" заради няколко кутии цигари Малборо без бандерол. Според *** от ГЕРБ, незаконно е да искаш да живееш достойно и да си докарваш допълнително 500-600 лева от цигари за се спасиш от мизерията на управлениети на ГРОБ и да живееш достоен качествен стандарт на живот. ОСТАВКА ЗА ГЕРБ!

138

Анонимен

преди 12 години

185 "С КАКВО ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ - С ГОЛЕМИЯ ЧЛЕН"Така е гербер! Ще запомниш Гоце с големия член! Ти най-добре знаеш:)))) И пак ще го опиташ:)))) Много пъти още!:))))))) Хареса ли ти големия член на Гоце!?:)))))))

137

Madi in BG

преди 12 години

Стойката под която се изказва е взета от някой пазар и само предната част липсва където се редят плодовете и зеленчуците