184

rument

преди 12 години

Темерут - като си бил в казармата защо говориш така,през световните войни армията също е била редовна,и са избивали хора,по тази логика и те са наемни убийци така ли????

183

Хайде, хайде ...

преди 12 години

Значи, дал си *** под наем, те пък го опънали и вече голяма трагедия, а ? Че всеки ден по пътищата загиват хора. Които това работят - шофьори. Само дето не им дават сребърни звезди и звания. Този, опукания - такава работа си е избрал. Да беше станал кофражист - щеше да е още жив. Ама той не - CS на живо му се играе. Съболезнования, но пък чак да раздухваме историята - не си струва.

182

Калин

преди 12 години

ПРИМАТА Е ИНТЕЛИГЕНТЕН КОЛКОТО ТОРБА.. МЕНСА . СИ Е ПЪЛНА МЕНТА .. ХАХА, КАКВА Е ТАЯ ЗВЕЗДА У ДЕСЯТКАТА .. ПО ИНТИЛЕКТ БЕ, АБСОЛЮТЕН ШАБЛОН :) НЕ ПРАВИ РАЗЛКА .. МЕЖДУ.. ИМЕ .. ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ, НАРОДНОСТ ЕТНОСТ ТА ДОРИ И ГРАЖДАНСТВО ..ИНАК БИЛ ИНТЕЛЕКТ .. ХАХА, ФИЗИОЛОГИЧНО.. И УМСТВЕНО ОБРЕМЕНЕНО !!

181

Анонимен

преди 12 години

Колко пусти думи са се изписали в тези коментари за някакъв наемник! Поне българин да беше, ами то той бил *** или турчин!

180

Темерут

преди 12 години

*** никога няма да сложа! ***, ти се бий в Афганистан, щом го смяташ за патриотично! Аз, ще се бия с афганистанци, само ако нападнат България! И, не защото ги подкрепям, а защото е малоумно да си навирам носа в чужди войни! Ще ми говори, за цивилизован свят, и за осъждане на тероризма! Толкова ти разбира и на тебе главата, от това, за което говориш!

179

До 219

преди 12 години

Само не ми казвай, че войниците в Афганистан са всъщност от армията на спасението и/или от армията на любовта!?

178

Данчо

преди 12 години

Народа такива ги нарича ЕНИЧАРИ!Получил си е заслуженото!

177

Темерут

преди 12 години

Ходил съм в казарма, бе! Кашик бях! Но не съм бил наемен войник, а редовен набор! Има огромна разлика! И, просто си отстоявам позицията! Не можете да ме убедите, че този сержант Симеонов е едва ли не герой!

176

rument

преди 12 години

Абе чели ли сте защо войниците са там бе хора,защото пишете глупости,колко пъти да ви се обясни че войниците са там за да обучават афганистанската армия,а не да убиват,престанете да пишете простотии.

175

Темерут

преди 12 години

Ти, отиваш там, да стреляш по хора, за което ти плащат! Това е точно наемен убиец! Искаш да кажеш, че уважаваш такъв занаят, така ли? На всичкото отгоре не отстояваш свои интереси, просто воюваш за пари! Такива винаги са били достойни за презрение! Каквото си е търсил, той си го е намерил! Не е защитавал родината си, нито изобщо нещо свое, дори живота си не е съумял да защити, т.е. провалил се е напълно!

174

Анонимен

преди 12 години

Случва се. Даже ми е чудно как досега не са утрепали някой от нашите наемници. Явно не ги пускат да излизат от базата. По - добре, че тук ги чакат жени и деца.

173

До 200

преди 12 години

Кольо, Кольо защо не си имал късмета да се родиш само 150 години по-рано да ги разправяш тези глупости на Ботев, Левски, Раковски, Бенковски и всички български патриоти от онези времена! Такива като теб като навремето са ги бесели по дърветата.

172

Стаменков

преди 12 години

Бог да го прости.

171

Хм

преди 12 години

Щом се бие под чуждо знаме - никаккъв българин не е!!!И да - България още няма загубен войник в Афганистан!

170

Темерут

преди 12 години

И да ми слагате минуси, и да не ми слагате, на война се умира! Мйка си не е търсил там! Нито афганистанците са го канили там! Айдеее, у лево! Още от памтивека, българите сме се присмивали на наемниците, дето отиват да се бият за заплата! Едно е да защитаваш родината си, имуществото си, жената и децата си, и съвсем друго да се завираш между шамарите, като този!

169

Анонимен

преди 12 години

203,"приматът" го познавам лично, току-що гледах в монитора му какво си пишете. Само да спомена, че резулатът му от тест на МЕНСА е в първата десятка за България. :)

168

Анонимен

преди 12 години

Големи лиглювци, толерасти и откровенни меки китки са станали поне 90% от обществото! Какво ревете за този, все едно е някой 15-годишен отишъл на пикник в Афганистан? През ПСВ само в битката край р. Сома загиват около 1 060 000 войници за 4 месеца, което прави около 8 800 на ден, а днес ми ревете за един загинал ВОЙНИК!

167

Анонимен

преди 12 години

Един крещяш с главните си буквички, нарича другите ***:))))) Че то по-голям *** от него има ли!?:)))) Всички го знаете! Мен дори ме е гнус да напиша името или номера на постовете му!:)))

166

Темерут

преди 12 години

Значи, каква е равносметката: Един афганистански боец, убил 4-***, и ранил още 15-тина... Смятайте, колко са неефективни тези от чуждестранния легион... Тоя ги е разкатал, направо... Жалко за човека, но когато отиваш да стреляш, могат да застрелят и теб...

165

Калин

преди 12 години

ЕЙ С ТАКИВА *** КАТО ТОЯ ..*** СЕ РАЗПРАВЯМ .. ВСЕКИ ПЪТ КАТО ВЛЯЗА .. ЕДИН ИЛИ ДВА ИНДИВИДА СА ..РАЗНИ АНАРХИСТИ..КОМУНСКИ.. И МАЗНИ ПОЗИТАНЦИ !!ЕЙ ТАКИВА *** СИ ПРОБУТВАТ ВЕРСИИТЕ .. И РАЗРАБОТКИТЕ ЗА МЕРОДАВНИ ИСТИНИ!!ЯД ГИЕ ЕЮ, ЧЕ ЧОВЕКА Е ОЦЕНЕН.. КАТО ПРОФЕСИОНАЛИСТ.. ДОКАЗАЛ СЕ Е В ЕДНИ ОТ НАЙ ДОБРИТЕ ВОЙСКОВИ ЧАСТИ В СВЕТА .. ПРИ ТОВА КАТО СПЕЦИАЛИСТ САПЬОР .. ВИЖДА СЕ И НА СНИМКАТА .. ЖАЛКО, ЧЕ ТЕЗИ МЪРСОЛИ .. КОМУНСКИ.. ОСТАНАХА ТУК ДА СИ РАЗВЯВАТ КОНЯ !!!