189

ветеран

преди 12 години

Вместо да копаме скалите за шистов газ,що не изпреварим хамериканците и руснаците и да вземем петрола на Иран?Имаме си страхотна военна сила-подводница/ще и купим акумулатр/имаме си и някакъв катер втора ръка/старо но запазено/намират се и самолети LZ от селскостопанската-това ще е изненадата за иранците,а изненадата е най-стратегическото оръжие в съвременния бой.Готов съм,пазя си мешката от запаса с лъжица,ножчета за бръснене,конци,игли,и плик за писмо...

188

Калин

преди 12 години

ЕЙ ТЮФЛЕЦИ БОЛШЕВИШКИ.. ИТАНСКИЯ НАРОД НЕ МРАЗИ ЕВРЕИИТЕ .. БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ИЗРАЕЛ Е ОТ ИРАНСКИ .. ПРОИЗХОД :) ТЕ СА СИ БРАТОВЧЕДИ.. НЕ ХАРЕСВАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВИ .. ПРОСТОТИИ .. ПИШЕТЕ ХАЗАРИ В УИКИПЕДИЯ И ДОБИВАТЕ ЗНАНИЯ.. КОГО ВСЪЩНОСТ МРАЗЯТ :) ТА ПОЛОВИНАТА ОТ СЪВЕТСКИТЕ ..БОЛШЕВИШКИ ПОДЛЯРИ СА ХАЗАРИ .. ТОВА СА ФАКТИТЕ ... ЧИСТИ И ПРОСТИ.. НЕ ХАРЕСВАТ ВАС А НЕ ИЗРАЕЛ :) ИСЛЯМСКАТА ХУНТА .. НЯМА НИЩО ОБЩО С ИРАНСКИЯ НАРОД :)

187

alex

преди 12 години

Русия няма граница с Иран. Такава имат Тиркменистан и Азербайджан. Ти май гледаш картата на СССР.

186

До 230

преди 12 години

Никой не казва нещо такова - просто народите произхождат от една област. В афганистан все още има български села, с български народни носии,които си вярват в Тангра, че даже някои са и руси (Талибаните доста бързо ги избиват в момента де). Дори Хитлер е смятал Иранския народ за Арйски.

185

танкист

преди 12 години

до клаинчо, пич, чао, да знаеш от мене имаш проблеми психически и то много сериозни лекувай се докато е време.

184

прасчо

преди 12 години

Държава дето главата и се казва Путин...не ме е страх.....Виж ако беше Курин !!! Седнал русофилския близач да плаши колко ракети имали...А бе тъпук,ако те имат толкова,колко ли имат САЩ,Израел,Франция и Англия.......Въпроса е не колко ракети имаш,а колко мозък има този,който държи спусъка..........Според теб,кой даде технологиите на Иран и чувал ли си за ядрената подводница/руска/,незнайно как закупена от Техеран....комунистическа подлого

183

Калин

преди 12 години

И ЕЗИКА ДА ПРОМЕНЯТЕ ВСЯКА СУТРИН.. И ДА СЕ ПРАВИТЕ НА РАЗБИРАЧИ.. ОБЛИК НЯМА ДА ДОБИИЕТЕ :) ТОВА ВАЩО НЕ Е УМНОСТ .. И УНИКАЛНОСТ .. ЧИСТА ПРОБА .. *** СТЕ .. И ТО ЛИЧИ.. ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХА .. С НЕЩАТА В СТРАНАТА . ТАКИВА ИЗЯВЕНИ БЪЛГАРИСТИ КАТО ТЕБЕ ..ЛИТЕРАТОРА СЪВЕТСКИ :)

182

до неграмотния 207

преди 12 години

"Иран и бялата раса - е тва надмина всички вицове и смешки"Нищо не искам да ти обясвнявам. Проявяваш ниска обща култура. Иран се смята от световната историческа наука за люлка на арийската раса. Чувал ли си за Персия? Да не са били ***... или семити?

181

до 226

преди 12 години

Те тия дето са дошли тука са отрепките, дето са ги изгонили - нормално да са зле.

180

Калин

преди 12 години

ПОЛОВИНА НЕЩА КОЙТО СЪМ ЗАБРАВИЛ.. ДА ЗНАЕЕШЕ .. НЯМАШЕ ДА ИМАШ РАВЕН БЕ ТАНКИСТЕ .. *** БОЛШЕВИК СИ ТИ / УМЕН НЯМА/ ВАРВАРИ .. ТЕ ТОВА СТЕ..ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ.. *** СТЕ .. АМА НЕ СИ ГО ПРИЗНАВАТЕ ..ЗНАЕТЕ СИ ГО.. ТА ИСКАТЕ ВСИЧКИ ДА ПРИЛИЧАТ НА ВАС .. ДА НЕ СЕ ОТЛИЧАВА СМРАДТА ВИ :)

179

чепат

преди 12 години

танкиста, обади се, профилът ми е "чепат", *** ми дебел, крив и с разширение вени, дължина 32 сантя, дебелина в основата 2 цола

178

До 207

преди 12 години

Я напиши в Google images "iranian women" и после ми кажи че не били арийци. Вярно, че тук там има и по-мургавки но общата маса имат доста български черти.

177

до Калин от попа

преди 12 години

Калинчо, казваш "Азия", но не казваш "азиятски". В българският език имза едно правило, което се казва "правило на променливо "Я". Трябва да говориш и пишеш "азиАтски". Ще напреднем, чадо. Бавно и полека ще се ограмотим. Само търпение да имаш.

176

...

преди 12 години

Е добре де, принципно погледнато що и Иран да няма атомна бомба!? Щом като Американци, Руснаци и други *** имат що и тези да нямат!? Това първо, второ що тия умните по света не измислят нещо така, че да се спре зависимоста ни от тоя скапан петрол!? Явно обаче и на американците не им се иска да се сложи край на петролното господство!

175

ББББЪЛГАРИЯ

преди 12 години

А БЕ МНОГО ДОЛНОПРОБНА ВИЗАНТИИСКА ЗГАН В ТОЯ САЙТ.НАЛИ ОГЛАДНЯХА ДОЙДОХА ДА ЯДАТ ТУК ***.ОТВРАТ ОТ ТИЯ МАЗНИ,МРЪСНИ, МЪРЗЕЛИВИ ,СМРЪДЛИВИ МИЗЕРНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

174

танкист

преди 12 години

е калинчо е уникален просто, бива бива ама такова парче няма никъде,

173

Анонимен

преди 12 години

Подобен тип военна операция срещу Иран НЕ може да се извърши без съгласието и участието на Русия. Иран не е Ирак, нещо повече - Русия има обща граница с Иран. Това е все едно САЩ и Израел да си разиграват коня в задния двор на Русия. За русофобите, както и за тези, които подценяват Русия като военна сила само ще спомена, че количеството на руските ядрени бойни глави е достатъчно за да разруши 12 планети подобни на земята. Всички останали коментари по тази тема са нонсенс.

172

танкист

преди 12 години

Регистрацията ми в "Гепи ме" е танкист. Падам си по момчета над 14 години, който иска, да ми се обади там, за да не спамим тука.

171

Пионерче

преди 12 години

Един голям негъро-мелезки к..р за така наречената бяла раса от фашиозидни гейове. Те отдавна са свикнали да поемат американските к..ве, няма да им за първи път, нито за последен.

170

прасчо

преди 12 години

Северна Корея,сега и Иран.....трябва да сте уникално промити мозъци,за да желаете страни като тези да разполагат с ядрено оръжие.....направо не мога да повярвам,че има хора,които не могат да си представят,какво могат да причинят на цивилизацията такива болни мозъци.........