71

бавно развиващ

преди 12 години

Нали за всяко нещо се мерим по Европейските изисквания, нека и наказанието на провинилите се да бъде както в ЕВРОПА

70

Анонимен

преди 12 години

който е гласувал сега да стиска зъби

69

Анонимен

преди 12 години

Абе тоя Марио,хем бил шизофреник,хем печатал фалшиви мангизи в мазето(то не че тия в обръщение не са фалшиви).Нищо чудно скоро да се появят банкноти по 21 лева,дето ша ги разваляме на три по седем.

68

Гей-бер

преди 12 години

Шабан люби най добре.....

67

Фейсбук

преди 12 години

"Аз НЕ гласувах за ГЕРБ!"В коментарите на стената да се пише само за кое населено място става дума и нищо друго!Броячът ще бъде най красноречивият коментар!

66

До Боко Пържолата

преди 12 години

"*** народ за мен гласува! "Има голяма разлика от това, кой в действителност е гласувал за ББ и от това, какви резултати са обявени като официални!

65

Анонимен

преди 12 години

Извинете, че не се справихме. Извинете, че не намерихме и не върнахме дъщеря ви жива у дома. Извинете, че заловихме извършителите чак сега. Ето това трябваше да каже министърът на вътрешните работи, вицепремиер и заместник-председател на партия ГЕРБ Цветан Цветанов на семейството на Мирослава Николова, която навърши своите 18 като мъртвец. Ето това трябваше да каже премиерът и председател на управляващата партия Бойко Борисов. Но те казаха друго...Жалко

64

Анонимен

преди 12 години

Неадекватно поведение към близките на Мирослава имаха не само полицайте а и министърът на вътрешните работи, вицепремиер и заместник-председател на партия ГЕРБ Цветан Цветанов и председателя на управляващата партия и минстър-председател Бойко Борисов. Тях кой ще накаже?

63

Бойко

преди 12 години

Цеци нали ти казах повече да не се показвате, говорите само глупостиТова били най добрите полицаи, щом тези са най добрите то тогава какво да кажем за другитеНе могат да свършат едно свястно самообиство

62

Аспарух

преди 12 години

Айде почнаха с оправданията... Цветанов, не си мии ръцете със съда, защото който и да е съдия няма да ти постанови осъдителна присъда, когато органите на досъдебното производство не са си свършили работата - било пропуски, било нередовности, било нарушения на процесуалния закон - неща, недогледани предимно от лица в структурата на физкултурния салон МВР.

61

Анонимен

преди 12 години

До 66. Ти понеже също си бил отвличан и много ги разбираш тия работи

60

Анонимен

преди 12 години

ОТВЛИЧАНЕТО И УБИЙСТВОТО НА МОМИЧЕТО,САМОУБИЙСТВОТО НА ЕДИНИЯ ОБВИНЯЕМ ,КАКТО И ТОВА ,ЧЕ ДРУГИЯ ПОХИТИТЕЛ СЕ ОПИТВАТ ДА ГО ИЗКАРАТ ЛУД ,ОБАЖДАНЕТО НА МИРОСЛАВА ВЕДНАГА СЛЕД ПОХИЩЕНИЕТО В КОЕТО КАЗВА ,ЧЕ Е ОТВЛЕЧЕНА И ИМА НАМЕСЕН ПОЛИЦАЙ ,ОПИТА НА ПОЛИЦИЯТА ДА ЗАБЛУДИ БЛИЗКИТЕ НА ДЕТЕТО ,ЧЕ МИРОСЛАВА Е В ЧУЖБИНА ..ВСИЧКИ ТЕЗИ ФАКТИ ГОВОРЯТ ЕДНО ОПИТВАТ СЕ ОТ МВР ДА ПРИКРИЯТ НЯКОЙ ВИСОКОПОСТАВЕН ЧОВЕК И ,ЧЕ ЦЯЛАТА РАБОТА ВОНИ ОТ ВСЯКЪДЕ

59

Анонимен

преди 12 години

Колко още изцепки на Борисов трябва да видим? Защо продължаваме да си причиняваме това? Борисов беше най-неадекватния в държанието си спрямо близките на убитото момиче! Него трябва да накажем!

58

hagen

преди 12 години

В разговора със сестра си жертвата казва че има замесени полицаи.Такова нещо чувам за първи път.Никъде по света не се дава на отвлечения да говори свободно по телефона.Остава и да каже кой я е отвлякъл.

57

Анонимен

преди 12 години

По-неадекватен от Тиквата в тази история... здраве му кажи... След такава изцепка в нормална държава, премиерът отиваше заедно с кариерата си на кино... ама в България наглостта и некадърността са на мода...

56

бренеке

преди 12 години

Полицаите,които работят против имиджа на МВР,против интересите на хората и България,означава, че са политизирани т.е. обслужват интересите на друга партия или просто са калпазани или природно некадърни.Познавам много полицаи,които гледат да се скатават като в казармата и проявяват пълно безразличие по отношение на задълженията си, за които получават заплата.Такива търтеи вън от системата...

55

До 23 Фруго

преди 12 години

Вчера в предаването на Ризова се каза, че похитителите често съобщавали на близките на отвлечените, че участват полицаи. Това било за сплашване. Добре, и така да е, но някой замисля ли се какъв е имиджът на полицията, след като с нея плашат пострадалите, а тя не служи за респект на престъпниците? Следва, че близките трябва да се примирят- няма изход, щом полицай участва? И това е нормално? Живеем в съвсем изкривен свят! В някакво странно измерение.

54

Анонимен

преди 12 години

"Какво ще бъде наказанието им ще стане ясно след среща днес между Цветанов, шефа на полицията в Перник, шефа на ГДБОП и провинилия се полицай. "Няма да има пържолки за провинилият се...

53

мвр

преди 12 години

когато съдебната система не си върши работата , нашите заподозрени се самоубиват при странни обстоятелства :))))))))

52

kulio

преди 12 години

до 37Може би липсата на смъртно наказание , компенсира тоя пропуск. "Честния" български съд щяха да го изкарат невменяем , ше полежи в някоя болница, после в затвора и ше излезе някой ден. Така поне малко от справедливостта за такова убийство е на лице.